הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר למחקר על חלבון מי גבינה

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
זה המחקר:
http://www.jissn.com/content/5/1/10

מה שהוא אומר בגדול זה שאחרי אימון רק 15 גרם חלבון מי גבינה יכולים להסיפג , והשאר הולכים לזבל(קרדיט לEMZ שהסביר לי קצת על המחקר)
אני שמעתי מאותו אדם שאני לומד אצלו שזה הופך לגלוקוז, לא משנה גלוקוז או לזבל, אני בחיים לא שמעתי על מקרה כזה, יש לכם מחקר עדכני סותר , של גוף שהוא לא שיווקי(כי לפני מה שהבנתי המחקר נעשה על ידי חברה שמנסה למכור את המוצר שלה)?
תודה לעוזרים

אין לי בשלוף ולצערי אני בתקופת מבחנים. מה שבטוח שזה מוסבר באופן מעולה בפרוטאין בוק לפי מה שמשה אמר לי.
מקווה שלאחרים יש פה משהו בשלוף, מקסימום תחכה שיגמרו לי המבחנים/תקנה את הספר ותשאיל לי אותו כשתסיים. 😃
אבל בקיצור, זה חרטא. זה מחקר שנעשה על מנת לקדם ולהראות שהחומר החדש שהם המציאו אכן עובד.
אם מארוחה של 50 גרם חלבון, 35 עוברים לצקום (מעי גס) מצבנו רע.

נערך לאחרונה:
קראתי.
קודם כל זה באמת נראה כמו מחקר פרסומת, אבל זה לא סיבה לפסול אותו.
בשום מקום במחקר הם לא מראים שרק 15 גרם התעכלו. זה כתוב פעם אחת בהקדמה בתור השערה. הם כן מראים שהחלבון עם הפרוטאזות (אמינוגן) נספג יותר טוב. אני לא חושב שזה כל כך מפתיע. לוקחים מנה די גדולה (50 גרם) של חלבון מאוד מעובד ומורידים אותו בשלוק אחד. יש מצב שזה מרווה את היכולת של הגוף לספק פרוטאזות בקצב מספק ומצד שני עובד בצורה מהירה את מערכת העיכול כי אין שם בעצם כלום לעכל.
תחשבו שמנה כזאת של חלבון מגיעה בטבע בדרך כלל בתוך סטייק של 200 גרם לפחות. לוקח יותר זמן לאכול אותו והוא מתעכל הרבה יותר לאט כי הוא פחות מעובד ומכיל שומן ועוד מרכיבים. זה מספק את הזמן ואתה הסביבה הנכונה לעיכול שלו.
למי שרץ לזרוק את האבקות חלבון שלו יכול להירגע. רובן (אופטימום ודיימטיז בדקתי) מכילות אמינוגן או פרוטאזות אחרות. אז יש ספיגה טובה.*

קראתי.
קודם כל זה באמת נראה כמו מחקר פרסומת, אבל זה לא סיבה לפסול אותו.
בשום מקום במחקר הם לא מראים שרק 15 גרם התעכלו. זה כתוב פעם אחת בהקדמה בתור השערה. הם כן מראים שהחלבון עם הפרוטאזות (אמינוגן) נספג יותר טוב. אני לא חושב שזה כל כך מפתיע. לוקחים מנה די גדולה (50 גרם) של חלבון מאוד מעובד ומורידים אותו בשלוק אחד. יש מצב שזה מרווה את היכולת של הגוף לספק פרוטאזות בקצב מספק ומצד שני עובד בצורה מהירה את מערכת העיכול כי אין שם בעצם כלום לעכל.
תחשבו שמנה כזאת של חלבון מגיעה בטבע בדרך כלל בתוך סטייק של 200 גרם לפחות. לוקח יותר זמן לאכול אותו והוא מתעכל הרבה יותר לאט כי הוא פחות מעובד ומכיל שומן ועוד מרכיבים. זה מספק את הזמן ואתה הסביבה הנכונה לעיכול שלו.
למי שרץ לזרוק את האבקות חלבון שלו יכול להירגע. רובן (אופטימום ודיימטיז בדקתי) מכילות אמינוגן או פרוטאזות אחרות. אז יש ספיגה טובה.*

זה מעניין. ואם שותים את השייק למשך זמן רב יותר + אוכלים איתו שומן, הסיכוי שיותר חלבון התעכל יהיה גבוה יותר?

זה מעניין. ואם שותים את השייק למשך זמן רב יותר + אוכלים איתו שומן, הסיכוי שיותר חלבון התעכל יהיה גבוה יותר?

נשמע לי הגיוני שכן. אני שותה את השייק חלבון שלי במשך האימון, אולי עליתי על משהו בטעות.

אני אחרי אימון צורך מנה גדולה של חלבון, 2 סקופים של דימטייז+3כוסות חלב.
האם כדאי לשתות רק סקופ אחד ואת השני מאוחר יותר?כי אם לא הכל נספג אז לא שווה לשתות 2 סקופים..

נערך לאחרונה:
תשאיר מייל, תקבל הפתעה.
בלי קשר למה שאתה מקבל במייל, מחקרים שנעשו בצום לא שווים הרבה, ואכן עד 50% מחלבון מי גבינה יכול להפוך לגלוקוז במיוחד בצום.
לא התעמקתי יותר מדי במחקר כי זה המון לקרוא ואני בטוח שאני אמצא 50000 חורים במחקר, אז אני כבר לא טורח, הגעתי למסקנה שלקרוא מחקרים זה ביזבוז זמן מוחלט (את המלאים).

תשאיר מייל, תקבל הפתעה.
בלי קשר למה שאתה מקבל במייל, מחקרים שנעשו בצום לא שווים הרבה, ואכן עד 50% מחלבון מי גבינה יכול להפוך לגלוקוז במיוחד בצום.
לא התעמקתי יותר מדי במחקר כי זה המון לקרוא ואני בטוח שאני אמצא 50000 חורים במחקר, אז אני כבר לא טורח, הגעתי למסקנה שלקרוא מחקרים זה ביזבוז זמן מוחלט (את המלאים).

משה, הפכת לאסטרולוג?
עכשיו פתאום לקרוא מחקרים זה בזבוז זמן? אז חוזרים להקשיב ליוסי יד 50?

אשמח לשמוע אפילו 5 ביקורות אמיתיות על המחקר הזה. "זה בצום" זה לא ביקורת. "למי אכפת ממי גבינה" זה לא ביקורת. הם חקרו את מה שהם חשבו שצריך לחקור. אם אתה חושב שאין ערך אפליקטיבי למחקר שלהם זה דבר אחד, אבל זה לא "חור" במחקר.

המחקר לא מדבר בשום מקום על הפיכה לגלוקוז.
המחקר נעשה בצום (לא רלוונטי לנו).
המחקר לא מדבר על כמות של 15 גרם.
אין לי בעיה עם המחקר, יש לי בעיה עם הבחור שטען את כל 3 הטענות הנ"ל.
מסקנת המחקר- חלבון עם פרוטאזות נספג טוב יותר. - עם זה אני מסכים.
בסך הכל צריך לדעת להסיק מסקנות נכונות מהמחקר. אנחנו מתווכחים על כלום. למחקר הנ"ל אין שום ערך לנו הספורטאים מלבד אולי לקנות חלבון עם פרוטאזות.
ומי שרוצה הפתעה שבאמת ישאיר את המייל שלו.

משה, הפכת לאסטרולוג?
עכשיו פתאום לקרוא מחקרים זה בזבוז זמן? אז חוזרים להקשיב ליוסי יד 50?

אשמח לשמוע אפילו 5 ביקורות אמיתיות על המחקר הזה. "זה בצום" זה לא ביקורת. "למי אכפת ממי גבינה" זה לא ביקורת. הם חקרו את מה שהם חשבו שצריך לחקור. אם אתה חושב שאין ערך אפליקטיבי למחקר שלהם זה דבר אחד, אבל זה לא "חור" במחקר.
יש מיליארד חורים במחקר, רק מלקרא את האבסרקט + איך הם ביצעו את המחקר ועם אילו כלים הם השתמשו אני יכול לרשום 15 סעיפים שונים, חאלס נמאס לי לחפש טועויות ולתקן את העולם, הבאתי כאן את ההוכחה שלי כבר למי שביקש במייל, הוא ימצא שם מה שצריך ויעשה נונונו למרצה, אם כי זה לא יעזור והמרצה יגיד לו שהוא ליצן.

יש מיליארד חורים במחקר, רק מלקרא את האבסרקט + איך הם ביצעו את המחקר ועם אילו כלים הם השתמשו אני יכול לרשום 15 סעיפים שונים, חאלס נמאס לי לחפש טועויות ולתקן את העולם, הבאתי כאן את ההוכחה שלי כבר למי שביקש במייל, הוא ימצא שם מה שצריך ויעשה נונונו למרצה, אם כי זה לא יעזור והמרצה יגיד לו שהוא ליצן.

משה, אני סקרן. בבקשה לרשום 15 סעיפים מהאבסטרקט.

ואני מקווה שהוא לא ילך למרצה שלו עם רשימה של רפרנסים, שהוא לא קרא ושאין לו שום יכולת לקרוא. הוא רק יצא יותר טמבל.

• פותח/ת השרשור
ואני מקווה שהוא לא ילך למרצה שלו עם רשימה של רפרנסים, שהוא לא קרא ושאין לו שום יכולת לקרוא. הוא רק יצא יותר טמבל.

לא אבל אני אתן לו את הנקודות שEMZ רשם :

"המחקר לא מדבר בשום מקום על הפיכה לגלוקוז.
המחקר נעשה בצום (לא רלוונטי לנו).
המחקר לא מדבר על כמות של 15 גרם.
אין לי בעיה עם המחקר, יש לי בעיה עם הבחור שטען את כל 3 הטענות הנ"ל.
מסקנת המחקר- חלבון עם פרוטאזות נספג טוב יותר."

וגם משה שלח לי משהו שיכול לעזור, צריך לעבור על זה טוב טוב(בגלל האנגלית) , ולהעביר לו את זה.

לא סתם הפנתי את זה לפה, כי זה נראה לי ממש מוזר שהוא אמר שאחרי האימון אם לוקחים חלבון מי גבינה אז עד 15 גרם יכולים להיספג , ואם לקחת סקופ של 30 גרם , 15 גרם הנוספים יהפכו לגלוקוז.

---------- התגובה התווספה ב 13:36 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 13:35 ----------

ג'ניה, תראה מה אתה ושיאים עשיתם 🤪

מכניסים קצת עניין
אין על שיאים בקטע הזה.. וגם עליי:161bd:

כמו שאמרתי אין לי כוח, מצידי תחשוב שהמחקר הזה קדוש ואפשר לספוג 13.545643 גרם חלבון כל 40 דקות לאחר האימון, ככל שתתעסקו יותר בקקי ככה תתקדמו יותר לאט.

המחקר הזה לא יותר או פחות טוב מהרבה מחקרים אחרים. בטח שאי אפשר לקבוע את זה בלי לקרוא אותו. לא נאמר בו בשום מקום שאי אפשר לספוג יותר מ-15 גרם חלבון. זאת אולי המסקנה שהגיע אליה המרצה משיאים, אבל אני לא רואה את זה כתוב בשום מקום במחקר.
המסקנה היחידה שאפשר לדלות מהמחקר הזה הוא שתוספת של פרוטאזות לשייק חלבון המכיל 50 גרם חלבון מי גבינה (שנלקח בצום) משפרת את הספיגה של החלבון. מה כל כך מפתיע, מהפכני או מעורר פלצות בזה, אני לא יודע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית