עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וריפטו אומר שהכי טוב לעשות סטים של 5 חזרות, אז מי צודק?
למי אכפת?
לא באתי להגיד מה נכון ומה לא. MOO התייחס לצורת האימונים הזו כאבסורדית, אז הבאתי דוגמה לאדם מוכר מהתחום שהתאמן ככה ובדיוק מהסיבות האלה. זה הכל - אני לא טוען שום דבר.
ריפטו מאמן, הוא PL שסיפר ביוטיוב מה שהוא עושה.
כנראה שאכפת לאנשים, כי אחרת לא היה פורומים בנושא.
אתה אף פעם לא טוען שום דבר, אז בכלל למה אתה מגיב?
רן מכיר מספיק מתאמנים שעושים דברים מוזרים.
אגב אתה מתאמן בכלל?
הסרטון ביוטיוב, הראיון הוא בכלל קטע ששודר באליפות הזו שהוא שבר בה צלע בסקוואט עד כמה שזכור לי. הכוונה של ה"למי אכפת" באה להראות שלא על זה אני מדבר, אמנם יכול להיות שקצת הקצנתי את זה.
לא נכון. כאן ספציפית לא טענתי שום דבר כי אני יודע שאין לי מספיק הבנה, ידע או ניסיון בנושא לעומת אנשים אחרים כאן. את מי רן מכיר אני מן הסתם לא יודע כי אני לא מכיר את רן.
וכן אני מתאמן, אני לא רואה איך זה רלוונטי בכלל.
כי אתה נשמע לי כמו אחד שלא מתאמן, רק מציין עובדות.
ואין בעיה לטעון דברים בלי קשר לידע שלך.
אה וכי מההודעות שלך אתה נשמע כאחד שלא מתאמן, או שזה נשמע ככה רק כי אתה מנסה להטריל וגם זה בסדר.
אגב, חיים, לא זכור לי שאתה מציג רפרנס מספר פיזיולוגיה על כל טענה שאתה משמיע. אתה בעיקר ממחזר דברים שאחרים אומרים. מוסר כפול?
אגב, חיים, לא זכור לי שאתה מציג רפרנס מספר פיזיולוגיה על כל טענה שאתה משמיע. אתה בעיקר ממחזר דברים שאחרים אומרים. מוסר כפול?
YaniB, מי שמעלה טענות מטופשות זה אתה. אם אתה חושב שלמיופיברלות יש פוטנציאל גדילה קטן יותר מהרכיבים הסרקופלזמים אתה טועה, הסוג המיופיברלי של ההיפרטרופיה הוא בכל מקרה זה שאחראי ל80% ~ מההיפרטרופיה כך או כך. שלא נדבר על זה ש5 חזרות מעורר כמות יפה של גדילה סרקופלזמית, אי אפשר להפריד ממש בין השתיים.
בעברית כל מה שעולה לי בראש זה סיכום נעוץ של Gal.t מהפורום השני. מן הסתם לא לעניין להביא את זה לפה אבל תציץ אם זה מעניין אותך. באנגלית יש לך את הספרים של ריפ, אם אני לא טועה הוא מרחיב על זה הכי הרבה בPPתגיד יש לך מידע בעברית שיכול להסביר ביותר הרחבה על היפרטרופיה סרקופלזמית ומיופיברלית?
בעברית כל מה שעולה לי בראש זה סיכום נעוץ של Gal.t מהפורום השני. מן הסתם לא לעניין להביא את זה לפה אבל תציץ אם זה מעניין אותך. באנגלית יש לך את הספרים של ריפ, אם אני לא טועה הוא מרחיב על זה הכי הרבה בPP
כן אתה צודק, קראתי את המאמר שהוא רשם מזמן.
בקשר לPP, באיזה עמוד הוא כותב על זה?
One of t h e results most closely associated with weight
training is an increase in muscle size. This phenomenon, hypertrophy, is the result of increased protein synthesis and decreased protein degradation, which leads to an increased accumulation of proteins w i t h i n the muscle cell.
There are two basic types of hypertrophy. In myofibrillar hypertrophy, more actin, myosin, and other associated proteins are added to those already existing in the cell. More contractile elements within the cell mean more actin/myosin interactions and more force production. This type of hypertrophy is typical of low repetition,
high-intensity training. It adds less mass but produces greater increases in the force generated per unit area of muscle than the second type of hypertrophy, sarcoplasmic
hypertrophy. In sarcoplasmic hypertrophy there are more cytoplasmic and metabolic substrate accumulations than in myofibrillar hypertrophy. Lower-intensity, high-volume training produces a significant addition of myofibrillar elements
but less than that added by high-intensity, lower-volume work.