M michaelkk משתמש מתחיל 28 0 נק' מוניטין: 31 0 28 0 4/7/10 #1 אני מתחיל מחר ss ועוד חודש אני טס לחו"ל מה אתם אומרים אולי לא להתחיל עכשיו ss אלא לעשות ab ואחרי שאני יחזור אני יעשה ss? ואם אני עושה מסה בלי להתאמן אני סתם ישמין ולא יתחזק? תודה לעונים.😃
אני מתחיל מחר ss ועוד חודש אני טס לחו"ל מה אתם אומרים אולי לא להתחיל עכשיו ss אלא לעשות ab ואחרי שאני יחזור אני יעשה ss? ואם אני עושה מסה בלי להתאמן אני סתם ישמין ולא יתחזק? תודה לעונים.😃
DarthMaul משתמש פעיל 847 0 נק' מוניטין: 10,881 0 847 0 4/7/10 #2 בכל מקרה בתור מתחיל אתה אמור לעבוד על הטכניקה ... אז ... כן תתחיל SS ותלמד את הטכניקה ! ותביא לי מתנה מחו"ל !!!! 😛 אתה לא משמין מSS ... אתה משמין מלאכול המון "מסה בלי להתאמן" .... למה ?!?! נערך לאחרונה: 4/7/10 Upvote 0 Downvote
בכל מקרה בתור מתחיל אתה אמור לעבוד על הטכניקה ... אז ... כן תתחיל SS ותלמד את הטכניקה ! ותביא לי מתנה מחו"ל !!!! 😛 אתה לא משמין מSS ... אתה משמין מלאכול המון "מסה בלי להתאמן" .... למה ?!?!
M michaelkk משתמש מתחיל 28 0 נק' מוניטין: 31 0 28 0 4/7/10 פותח/ת השרשור #3 חח שלח לי בפרטי מה אתה מעדיף שאני יביא לך 😛 אני רוצה ללמוד את הטכניקה אבל אין לי את הdvd יש לך אולי הורדה של זה להביא לי? ובחו"ל לא יהיה לי מכון כושר לכן אמרתי "מסה בלי להתאמן" Upvote 0 Downvote
חח שלח לי בפרטי מה אתה מעדיף שאני יביא לך 😛 אני רוצה ללמוד את הטכניקה אבל אין לי את הdvd יש לך אולי הורדה של זה להביא לי? ובחו"ל לא יהיה לי מכון כושר לכן אמרתי "מסה בלי להתאמן"