הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בבקשה, כל מחקר שהוא על אבקות חלבון

Shreder

משתמש פעיל
605
181
נק' מוניטין:
3,425
605
181
בן דוד שלי רוצה להתחיל להתאמן, וההורים שלו לא ממש מרוצים מהרעיון של אבקות החלבון.
אפשר בבקשה כל מאמר שקשור לנושא, שזה בטוח ויעיל לשימוש.
כי כמה שאני אומר וזה הם תקועים עם אותה דעה קדומה.
תודה

אם בן דוד שלך עדיין לא התחיל להיתאמן, וכניראה בלי בעיות יכניס את הכמות חלבון שהוא צריך, אז אני עם ההורים שלו.

אם בן דוד שלך עדיין לא התחיל להיתאמן, וכניראה בלי בעיות יכניס את הכמות חלבון שהוא צריך, אז אני עם ההורים שלו.

זה גם עניין של נוחות.
אם נוח לו עם אבקת חלבון שיהיה לו בכיף אין שום סיבה שהוא "יסבול" אם יש לו את האמצעים.

אני תמיד ממליץ למתחילים להתחיל להיתאמן בלי שום תוסף, כדי שיתרגלו לרעיון שזה לא הכי הכרחי לתוצאות.
אחרי זה ניכנס הפן הפסיכולוגי שאם ניגמר האבקה הוא אשכרה יחשוב שלא יהיה לו שווה להיתאמן ולאכול כרגיל אחר כך, כבר ראיתי מיקרים כאלה.

אני תמיד ממליץ למתחילים להתחיל להיתאמן בלי שום תוסף, כדי שיתרגלו לרעיון שזה לא הכי הכרחי לתוצאות.
אחרי זה ניכנס הפן הפסיכולוגי שאם ניגמר האבקה הוא אשכרה יחשוב שלא יהיה לו שווה להיתאמן ולאכול כרגיל אחר כך, כבר ראיתי מיקרים כאלה.

האבקה לא אשמה שהמתאמן מטומטם.

• פותח/ת השרשור

אני מעדיף שבן דוד שלי יצרוך אבקות חלבון, מאשר שיתבאס בכך שהוא "לא עולה במאסה" גם אם זה פסיכולוגי.
והוא לא אוכל טונה.
בכל מקרה, יש איזהשהם מחקרים שמראים שזה בסדר?

אני מעדיף שבן דוד שלי יצרוך אבקות חלבון, מאשר שיתבאס בכך שהוא "לא עולה במאסה" גם אם זה פסיכולוגי.
והוא לא אוכל טונה.
בכל מקרה, יש איזהשהם מחקרים שמראים שזה בסדר?
שיתחיל לאכל טונה.
לפי דעתי צריך לתת להורים זמן שיתרגלו לרעיון של אימונים,
ואחרי מספר חודשים להתחיל עם תוספים,
בשביל מתחיל אין צורך באבקה,
יספיקו לו מאכלים רגילים בעלי ערך גבוהה של חלבון.

אבקת חלבון מוסיפים כשרואים שבאמת אי אפשר לאכל יותר,וקשה.

הוא רק מתחיל להתאמן ,לא חייב אבקה...
אני שוקל 86 קילו מתאמן שבוע כן שבוע אולי , ומצליח להתקדם ולהכניס את כמות החלבון שאני צריך מאוכל אב בן אדם שרק מתחיל להתאמן?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית