הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיכוך בין הידיים לרגליים בדדליפט

• פותח/ת השרשור AR1
  • פורסם בתאריך

AR1

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
144
22
0
שלום לכם

אני עושה דדליפט עם מכנסיים ארוכים כדי למנוע את הכאבים בשוקיים.
כשאני מבצע דדליפט, הידיים שאוחזות במוט מתחככות עם הרגליים, מה שמפריע לי לעשות את התרגיל בצורה טובה (עם רגליים מפוסקות וכו').
לעיתים זה אף מונע בירידה את השמירה על ידיים ישרות - הידיים נתקעות ברגליים ומתקפלות.

מה אני עושה לא נכון?

תודה

הקשר בין שריטות השוקיים לאיכות הטכניקה הוא לא חד משמעי. זה שמישהו לובש מכנסיים\גרביים ולא נשרט, זה אומר שהביצוע שלו יותר טוב? לא. זה אומר שהוא שם מכנסיים\גרביים. בכל מקרה, הדרך הנכונה היא לעביר את המוט קרוב לברך, ובמשקלים הכבדים זה יהיה גם צמוד יותר.
תראה את התחרויות, הם לובשים גרביים. אז הם לא עושים טוב שהם חוששים להישרט?
יותר מזה, בספר של הדד-ליפט (גרסת מאמנים) אין מילה על זה שזה טכניקה רעה, כתוב שזה "לא נעים" (עמוד 31). אפשר לחיות עם זה.

נערך לאחרונה:
מי דיבר על הברכיים? דיברנו על השוקיים. אגב, גם הברך לא אמורה לדמם לך. ואגב #2 אתה פעור רצח

נערך לאחרונה:
מי דיבר על הברכיים? דיברנו על השוקיים. אגב, גם הברך לא אמורה לדמם לך. ואגב #2 אתה פעור רצח
כדי לא לגרום לך התרגשות יתר, שיניתי ל"שוקיים".
לגבי #2- זה מאד מפריע לך? אתה מרגיש שאתה חייב לדבר על זה?
תנסה http://www.eran.org.il/ . מאד מקווה שזה יעזור :(

bolton.gif

השוק שלו מדממת...כנראה הוא לא יודע לעשות דד ליפט! 🤡

שריטות ודם על השוקיים נובעים לרוב בגלל טכניקה גרועה (אי לקיחת התחת אחורה בשביל לתת למוט לעבור את החלק הראשון של המשיכה עד הברכיים).
להתאמן על גרביים ארוכות או מכנסיים זה נחמד כל עוד השוקיים שרוטות וכל נגיעה של המוט גורמת לדימום אבל עדיף לשפר את הטכניקה בשביל להמנע מהעניין.

שריטות ודם על השוקיים נובעים לרוב בגלל טכניקה גרועה (אי לקיחת התחת אחורה בשביל לתת למוט לעבור את החלק הראשון של המשיכה עד הברכיים).
להתאמן על גרביים ארוכות או מכנסיים זה נחמד כל עוד השוקיים שרוטות וכל נגיעה של המוט גורמת לדימום אבל עדיף לשפר את הטכניקה בשביל להמנע מהעניין.

אתה בטוח? לפי חברי הפורום פה אתה מדבר שטויות :🙁

זה נאמר בצחוק...ואני כן קורא בפורום, אני פשוט לא מגיב הרבה...

נערך לאחרונה:

פעם שאלתי בן אדם שמבין בעניין (מאמן של הנבחרת של א.ס.א. ושל הפועל ב-7 בהרמת משקולות), תגובתו היתה שזה לא נורא, וזה קורה לאנשים רבים. זהו. בלי פאניקה, ציטוטים מהטנטרה\יוגה\"ההוא שראה די.וי.די" . ברור שאנשי הפורום למודי הניסיון והדי.וי.די.-ים מבינים יותר. אבל זה באמת לא נורא ומסתדר עם הזמן (לומדים לשלוט יותר טוב על המרחק בין מוט לשוק).

פעם שאלתי בן אדם שמבין בעניין (מאמן של הנבחרת של א.ס.א. ושל הפועל ב-7 בהרמת משקולות), תגובתו היתה שזה לא נורא, וזה קורה לאנשים רבים. זהו. בלי פאניקה, ציטוטים מהטנטרה\יוגה\"ההוא שראה די.וי.די" . ברור שאנשי הפורום למודי הניסיון והדי.וי.די.-ים מבינים יותר. אבל זה באמת לא נורא ומסתדר עם הזמן (לומדים לשלוט יותר טוב על המרחק בין מוט לשוק).

אחלה. ה-appeal to authority שלך שכנע אותי.

מזל שבשורה האחרונה סתרת את עצמך ובעצם אמרת שזה נובע מטכניקה גרועה.

לאיליה אין הרבה כח לאף אחד, בלי קשר לשאלה הוא נראה לי היה עונה לך אותה תשובה.

לאיליה אין הרבה כח לאף אחד, בלי קשר לשאלה הוא נראה לי היה עונה לך אותה תשובה.
דווקא אלי יש לו זמן, פשוט צריך לדעת מתי לגשת אליו 😃
חוצמזה, הוא רואה בי קישרון מבוזבז ומנסה לעזור לי במידת האפשר :120ag:

---------- התגובה התווספה ב 23:15 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:11 ----------

מזל שבשורה האחרונה סתרת את עצמך ובעצם אמרת שזה נובע מטכניקה גרועה.
אתה ממש לא מוכן לקבל דעות, מה?
טוב, לאט לאט: מוט על השוק זה לא טעות, זה בסדר. עם הזמן אתה לומד להרחיק את המוט במילימטר או שתיים מהעור. זהו. בלי שינויי טכניקה. איך מזה הגעתה לביצוע גרוע?? 😣

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית