עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אלכס, אני באמת לא מבין למה אתה מנסה לבלבל אנשים עם התיאוריות שלך כשהעובדות כל כך ברורות. לעזאזל, זה כאילו שאתה מנסה לשכנע אנשים לחשוב!
לא באמת אכפת לי איך אתה מתקדם. זה לא נותן לך בסיס לאיזושהי טענה. אפילו לא אחת. זה מה שאתה לא מבין.
ואגב, לא עשית את התוכנית של ביל סטאר. לבוא ולעשות רק סט אחד זה לא התוכנית שלו.
לגבי הילדים, על כל ילד שמתקדם טוב יש כמה שמתקדמים לא טוב.
צודק. זה גם בדיוק מה שאמרתי.
יכול להיות שבמקרה הוא גם השקיע בזה פי 10 ממך וגם לקח לו פי 10 זמן ממך וגם הוא ניסה פי כמה יותר דברים ממך? המממ...
כן, אתה צודק. הגנטיקה שלך לא שווה כלום.
לא אמרתי שאין קשר לגנטיקה.
אבל למה אתה חושב שהוא השקיע פי 10 ממני?
ולא לקח לו פי 10 יותר זמן, הוא פשוט התחיל מהרבה יותר נמוך הוא התחיל מ60 אני התחלתי 160, וזה ההבדל.
והוא ניסה הרבה דברים אבל גם אני הדבר היחידי שנשאר קבוע זה סקוואט כל אימון.
ואגב הרייג' הזה שאתה מזלזל בו, הוא חלק מהמאמץ, אתה לא יכול לדחוף את עצמך לקצה היכולת שאתה רגוע ושליו.(יכול להיות שאתה כן, אני עדיין לא למדתי איך).
תשאל אותו מה הוא חושב על זה. מעניין גם מה זה אומר שהוא התחיל מ60 ואתה התחלת מ 160.
תספר ל ed coan שהוא היה יכול להתאמץ יותר.
אני לא מבין איך כל השטויות האלה קשורות בכלל לעובדה שכל האשכול הזה מפגר ברמות שישראלבודי היו חושבים שהוא מפגר. רמת הטענות כאן יותר נמוכה משל ילדים בגן, וסיכמתי אותן באחת ההודעות שלי כאן.
יכול להיות שאד כהן לא צריך רייג' אבל מגנוס והקפטן כן.
מה זה אומר? כלום. יכול להיות שאתה כמוהוא ולא צריך רייג' כיף לך אתה לא מבזבז אנרגיה לפני סט.
האשכול הזה מפגר כי אנשים לוקחים אותו לשם כל פעם מההתחלה, תזונה זה חרטא עם פחמימות בלי פחמימות העיקר שהילד יאכל (מזה זה התחיל), שילד מתחיל לחשב לי גרמים בתפריט אני יודע שהמצב רע ואחרי זה הוא ישאל למה הוא לא התקדם.
בקשר לקורן, הוא חושב שהוא עובד יותר קשה מכולם גם שהוא נח בבית ורואה מונדיאל.
זו הייתה הנקודה מלכתחילה. זה לא אומר כלום, בדיוק כמו שזה לא אומר כלום שאתה אוכל פחמימות ועודד לא. ברור שהילד צריך לאכול הכל וכמה שיותר, רק נמאס לראות את הניסיונות האלה של "תוכיח שאפשר להתקדם בלי פחמימות", "תוכיח שיותר קל ככה ויותר קל ככה", "לפחמימות יש ערך מעבר להתאוששות" וכו'.
אלה דיונים שלא מתאימים לרמה של הפורום.
בקשר לקורן, ברור שאתה עובד יותר קשה ממנו מהסיבה הפשוטה שאתה מרים יותר משקל. הוא השקיע יותר בלחשוב איך להתקדם כי הוא פשוט נתקע יותר ממך ובאופן כללי יותר קשה לו להתקדם.
זו הייתה הנקודה מלכתחילה. זה לא אומר כלום, בדיוק כמו שזה לא אומר כלום שאתה אוכל פחמימות ועודד לא. ברור שהילד צריך לאכול הכל וכמה שיותר, רק נמאס לראות את הניסיונות האלה של "תוכיח שאפשר להתקדם בלי פחמימות", "תוכיח שיותר קל ככה ויותר קל ככה", "לפחמימות יש ערך מעבר להתאוששות" וכו'.
אלה דיונים שלא מתאימים לרמה של הפורום.
בקשר לקורן, ברור שאתה עובד יותר קשה ממנו מהסיבה הפשוטה שאתה מרים יותר משקל. הוא השקיע יותר בלחשוב איך להתקדם כי הוא פשוט נתקע יותר ממך ובאופן כללי יותר קשה לו להתקדם.
אלכס כמה פחמימות לאכול ?
גלן פנדליי אמר שלא צריך פחמימות, וגם ביל סטאר. אז לא אוכלים.
סבבה, בוא נפתח נעוץ שיהיה המקום היחידי שאפשר לזיין תשכל בנושא הזה.
ריפ ודייב אמרו שכן, אז אוכלים הרבה.
לאכול כמו שדייב המליץ אכלתי בחורף האחרון
עכשיו אני מחפש גורו חדש
ריפ, ביל וגלן ממליצים פחמימות רק למי שרוצה לעלות במשקל. אז אוכלים בהתאם למטרה.