הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה פחמימות עליי לאכול?

• פותח/ת השרשור Or1243
  • פורסם בתאריך

Or1243

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוכל כרגע 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף (שוקל 75 = 185)
במקביל אני אוכל 250 גרם פחמימה ליום, האם זה טוב או שעליי לאכול יותר?
המטרה היא מאסה, נקייה ככל שניתן.
תודה(:

אתה לא אבל כל הדיון החוזר ושב הזה, בא להראות שלא צריך פחמימות כדי להתקדם.
ושני הצדדים מזיינים תשכל כל פעם מחדש.
לך לתחילת הפוסט ותבדוק בגלל מי ולמה ה"דיון" הזה התחיל (לא יודע איך אפשר לקרוא לזה דיון שלא הועלה פה טיעון אחד אפילו מצד הפחמימות). לא יודע איפה אתה היית אבל הדיון פה הוא לא על פחמימות, הוא בעיקר על אופן דיון ואיך לחשוב.

אני שמח שגרמתי לדיון כל כך ארוך ומהנה אבל ממה שהבנתי מהכמה תגובות הראשונות פה (נו באמת מישהו פה באמת קרא הכל? ><) אני צריך להישאר עם המספר פחמימות שלי כרגע ולעלות בהדרגה.

אני שמח שגרמתי לדיון כל כך ארוך ומהנה אבל ממה שהבנתי מהכמה תגובות הראשונות פה (נו באמת מישהו פה באמת קרא הכל? ><) אני צריך להישאר עם המספר פחמימות שלי כרגע ולעלות בהדרגה.

כל עוד אתה מתקדם במשקלי עבודה אל תשנה כלום
כשתתחיל להתקע תעלה קלוריות (ממה שבא לך, כל עוד אתה צורך מספיק חלבון ושומן אני מעדיף להוסיף לאט לאט פחמימות)

לגבי נושא הרייג':

כמו שעידן אמר, יש כל כך הרבה דוגמאות של אנשים מובילים בתחומים שלהם שכן עושים רייג' כלשהו. אני מאמין שאלו שלא עושים, עדיין מבפנים משננים לעצמם בראש דברים כדי להטריף ולחדד את החושים.

אגב יש סיפורים מדהימים על אנשים שבזמן מצוקה התעלו על היכולת האנושית שלהם, כי הגוף שלהם הצליח להפיק מעל ומעבר למה שבדר"כ הוא מפיק. אני חושב שהרייג' עובד באותה הדרך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אגב יש סיפורים מדהימים על אנשים שבזמן מצוקה התעלו על היכולת האנושית שלהם, כי הגוף שלהם הצליח להפיק מעל ומעבר למה שבדר"כ הוא מפיק. אני חושב שהרייג' עובד באותה הדרך.

עזוב סיפורים. יש לך רפרנס?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית