עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יכול להיות שלאדם ספציפי שמרים כבד אין בכלל את היכולת להבחין בין דברים חשובים לבין שטויות כי הוא דפ"ר. אם הוא יכתוב ספר, זה יהיה שווה כקליפת השום באותה מידה. הידע שיש לך לא תרם לך כלום לסקוואט?
יכול להיות שלאדם ספציפי שמרים כבד אין בכלל את היכולת להבחין בין דברים חשובים לבין שטויות כי הוא דפ"ר. אם הוא יכתוב ספר, זה יהיה שווה כקליפת השום באותה מידה. הידע שיש לך לא תרם לך כלום לסקוואט?
מה אתה נעלב
אם תכתוב ספר אני אקרא אותו
יש לי שאלה עשית פעם תוכנית אימון של בנאדם שלא הרים כבד ?
חחח אני לא נעלב, אני פשוט לא מבין על מה אתה מתקוטטים כל הזמן. אתה מדבר על תוכניות אימונים, המצ1טט מדבר על תזונה.
נו, בגלל זה רשמתי שאתה לא מבין בכלום, הטיעונים שאתה מתבסס עליהם לא נכונים וגם הסקת המסקנות לא נכונה. שום דבר ממה שרשמת בהודעה האחרונה לא נכון, כולל זה שאני עושה אימוני מהירות, או זה שמשתמע מזה שאחרי אימון מהירות אתה צריך לרוץ למטבח ולשתות שייק של 400 גרם סוכר ענבים.
על מה אתה מבסס את זה? אשמח לטיעון ולא לאד הומינםשים לב שפותח הפוסט שאל כמה פחמימות הוא צריך לאכול
אתה המלצת לו על הפוסט שבו מומלץ 150 גרם פחמימות
לדעתי 150 גרם פחמימות באימוני כוח לא מספיקים
150 גרם פחמימות זה תפריט של חיטוב
אז ב"שורה התחתונה" תחזור לשורה הראשונה, ותסתכל שוב על ההודעה של מורן ששם בעצם הדיון נגמר וההטרלה התחילה.שורה תחתונה הילד שאל כמה פחמימות לאכול ?
מה תמליץ לו ?
על מה אתה מבסס את זה? אשמח לטיעון ולא לאד הומינם
---------- התגובה התווספה ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------
אז ב"שורה התחתונה" תחזור לשורה הראשונה, ותסתכל שוב על ההודעה של מורן ששם בעצם הדיון נגמר וההטרלה התחילה.
בלה בלה בלה, אתה לא מבין מה התפקיד של תזונה בהתקדמות לפי ההודעה הזו. אתה פשוט צריך לאכול מספיק, שאר העבודה היא באימונים וגנטיקה. יש לך ילד בן 15 שמרים מעל 3 פלטות וילד בן 17 שעושה 180 ואתה חושב שאוריאו קבע את גורלם? הם פשוט אכלו כמות מספיקה ונתנו לתכניות לגנטיקה שלהם לעשות את השאר.
---------- התגובה התווספה ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------
אז ב"שורה התחתונה" תחזור לשורה הראשונה, ותסתכל שוב על ההודעה של מורן ששם בעצם הדיון נגמר וההטרלה התחילה.
2-3 שבועות עידן, בדיוק אותו הזמן שלוקח להכנס להתקדמות בSS או בכל תכנית ליניארית אחרת.
הוא רשם שאימוני מהירות מצריכות יותר גליקוגן
הוא מבצע אימוני מהירות ולא צורך פחמימות
אתה מבין מה הבעיה ?
אני טענתי שלאימוני מהירות שהוא מבצע לא צריך פחמימות כי הם אימונים קלים ביחס לאימונים עצימים
שורה תחתונה לדעתי אם הוא יאכל יותר פחמימות המשקל שעל המוט יעלה
שים לב שפותח הפוסט שאל כמה פחמימות הוא צריך לאכול
אתה המלצת לו על הפוסט שבו מומלץ 150 גרם פחמימות
לדעתי 150 גרם פחמימות באימוני כוח לא מספיקים
150 גרם פחמימות זה תפריט של חיטוב