הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה פחמימות עליי לאכול?

• פותח/ת השרשור Or1243
  • פורסם בתאריך

Or1243

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אני אוכל כרגע 2.5 גרם חלבון לכל קילו בגוף (שוקל 75 = 185)
במקביל אני אוכל 250 גרם פחמימה ליום, האם זה טוב או שעליי לאכול יותר?
המטרה היא מאסה, נקייה ככל שניתן.
תודה(:

יכול להיות שלאדם ספציפי שמרים כבד אין בכלל את היכולת להבחין בין דברים חשובים לבין שטויות כי הוא דפ"ר. אם הוא יכתוב ספר, זה יהיה שווה כקליפת השום באותה מידה. הידע שיש לך לא תרם לך כלום לסקוואט?

כן אבל הרווחתי חלק גדול ממנו תוך כדי שהתקדמתי.
וכן כנראה שספר של טמבל כזה לא יהיה שווה הרבה, אבל עדיין הוא חייב ללמוד את התנועה המוטורית וגם בשביל זה לא חייבים להיות חכם.

הטענה העיקרית שלי שזה הרבה יותר פשוט ממה שאנשים אחרים עושים את זה.
תפריטים מטורפים, הקפדה לא להפסיד אימון וכל הדברים האלה המשמעות של זה
היא מאוד קטנה לדעתי.

יכול להיות שלאדם ספציפי שמרים כבד אין בכלל את היכולת להבחין בין דברים חשובים לבין שטויות כי הוא דפ"ר. אם הוא יכתוב ספר, זה יהיה שווה כקליפת השום באותה מידה. הידע שיש לך לא תרם לך כלום לסקוואט?

מה אתה נעלב
אם תכתוב ספר אני אקרא אותו

יש לי שאלה עשית פעם תוכנית אימון של בנאדם שלא הרים כבד ?

מה אתה נעלב
אם תכתוב ספר אני אקרא אותו

יש לי שאלה עשית פעם תוכנית אימון של בנאדם שלא הרים כבד ?

חחח אני לא נעלב, אני פשוט לא מבין על מה אתה מתקוטטים כל הזמן. אתה מדבר על תוכניות אימונים, המצ1טט מדבר על תזונה.

חחח אני לא נעלב, אני פשוט לא מבין על מה אתה מתקוטטים כל הזמן. אתה מדבר על תוכניות אימונים, המצ1טט מדבר על תזונה.

הוא רשם שאימוני מהירות מצריכות יותר גליקוגן
הוא מבצע אימוני מהירות ולא צורך פחמימות

אתה מבין מה הבעיה ?

אני טענתי שלאימוני מהירות שהוא מבצע לא צריך פחמימות כי הם אימונים קלים ביחס לאימונים עצימים
שורה תחתונה לדעתי אם הוא יאכל יותר פחמימות המשקל שעל המוט יעלה

נו, בגלל זה רשמתי שאתה לא מבין בכלום, הטיעונים שאתה מתבסס עליהם לא נכונים וגם הסקת המסקנות לא נכונה. שום דבר ממה שרשמת בהודעות האחרונות לא נכון, כולל זה שאני עושה אימוני מהירות, או זה שמשתמע מזה שאחרי אימון מהירות אתה צריך לרוץ למטבח ולשתות שייק של 400 גרם סוכר ענבים.

נו, בגלל זה רשמתי שאתה לא מבין בכלום, הטיעונים שאתה מתבסס עליהם לא נכונים וגם הסקת המסקנות לא נכונה. שום דבר ממה שרשמת בהודעה האחרונה לא נכון, כולל זה שאני עושה אימוני מהירות, או זה שמשתמע מזה שאחרי אימון מהירות אתה צריך לרוץ למטבח ולשתות שייק של 400 גרם סוכר ענבים.

אני לא מבין כלום זה ידוע

איזה אימונים אתה עושה ? (תפרט את התוכנית שלך)
כמה אתה שוקל וכמה אתה מרים ?

ולמה אתה ממליץ על AD ? כמה היא שיפרה לך את הסקוואט ?
אני טוען שסניקרס ואוריאו וחלב שמכילים פחמימות משפרות יותר את הסקוואט מAD

שים לב שפותח הפוסט שאל כמה פחמימות הוא צריך לאכול
אתה המלצת לו על הפוסט שבו מומלץ 150 גרם פחמימות

לדעתי 150 גרם פחמימות באימוני כוח לא מספיקים
150 גרם פחמימות זה תפריט של חיטוב

אתה רוצה להכנס לדיון הזה שוב? אני "ממליץ" על AD כי זו תזונה די כיפית, בריאה ונוחה לקבל תוצאות זהות אם לא משופרות בהקשר של התזונה. אגב תזונה לא משפרת את הסקוואט אימונים כן, אתה פשוט צריך לאכול מספיק בשביל לתחזק את האימונים. אני טוען שעם אותו סך קלורי (ואתה תמיד שוכח שיש העמסות של 14-15 אלף קלוריות שבעיקר פחמימות מסניקרס אוריאו וחלב בסופש למרות שאני לא בטוח בחשיבות של העמסות תכופות באימוני כוח) ההשפעות על הגוף יהיו דומות.

משום מה אתה לא מצליח לבודד בראש מצב של סך קלורי זהה. אז תתאמץ ממש חזק ואז תנסה לנתח את המצב

על מה אתה מבסס את זה? אשמח לטיעון ולא לאד הומינם

---------- התגובה התווספה ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------

שורה תחתונה הילד שאל כמה פחמימות לאכול ?
מה תמליץ לו ?
אז ב"שורה התחתונה" תחזור לשורה הראשונה, ותסתכל שוב על ההודעה של מורן ששם בעצם הדיון נגמר וההטרלה התחילה.

אין לי מחקר להפנות, אני לא יודע על מחקר קיים
אבל אני יכול להסיק שתזונת אוריאו + חלב היא תזונה קלה ומביאה ביצועים
תקח את ליפטהבי ופאוורליפטינג כדוגמא התקדמו לא רע

יש לך דוגמא של אדם ממוצע שהתקדם כמוהם עם תזונת AD ?
הם התקדמו בזמן יותר קצר ממך ושיפרו את הסקוואט שלהם בהרבה יותר ממך שאתה דוגל בתזונת AD
עושה אותה יותר זמן מהם

פאוורליפטינג 9 שבועות ב SS עם תזונת חלב+אוריאו
אתה בערך שנה ככה, נניח חצי שנה מאסה

אתה תשיב לי כמובן שזה לא מדגם מייצג ושאני לא הבאתי מחקר
OK מקובל עלי, אין לי טיעון הגיוני או ראלי להביא

אבל מהלוגים של הילדים האלה ועוד רבים אחרים ניתן לקבל כמה נק' למחשבה

---------- התגובה התווספה ב 15:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:02 ----------

אז ב"שורה התחתונה" תחזור לשורה הראשונה, ותסתכל שוב על ההודעה של מורן ששם בעצם הדיון נגמר וההטרלה התחילה.

איזו הטרלה אני לא מבין ?
אפשר לחיות על 50-150 גרם פחמימה וגם להתקדם כמו צב באימונים

אם אתה רוצה להתקדם מהר באימוני כוח תאכל יותר פחמימה

בלה בלה בלה, אתה לא מבין מה התפקיד של תזונה בהתקדמות לפי ההודעה הזו. אתה פשוט צריך לאכול מספיק, שאר העבודה היא באימונים וגנטיקה. יש לך ילד בן 15 שמרים מעל 3 פלטות וילד בן 17 שעושה 180 ואתה חושב שאוריאו קבע את גורלם? הם פשוט אכלו כמות מספיקה ונתנו לתכניות לגנטיקה שלהם לעשות את השאר.

בלה בלה בלה, אתה לא מבין מה התפקיד של תזונה בהתקדמות לפי ההודעה הזו. אתה פשוט צריך לאכול מספיק, שאר העבודה היא באימונים וגנטיקה. יש לך ילד בן 15 שמרים מעל 3 פלטות וילד בן 17 שעושה 180 ואתה חושב שאוריאו קבע את גורלם? הם פשוט אכלו כמות מספיקה ונתנו לתכניות לגנטיקה שלהם לעשות את השאר.

אז אתה טוען שאתה עובד לא נכון ?
או שלא בורכת בגנטיקה טובה ? (גנטיקה זה תירוץ אתה יודע למי)

הרי התזונה שלך היא עילאית, ושאר העבודה היא באימונים וגנטיקה

עודד אני אומר לך מנסיון שלי, בשני סוגי התזונה(בחיטוב לא ניסיתי לאכול עם פחמימות) במסה ובחיטוב, הפחמימות אצלי זה הדבר הכי חשוב יותר מחלבון ושומן.

אין לי בכלל אנרגיה, אפילו שאני צורך כמות בינונית של 300+ אני מרגיש רע.
מורן ואתה טוענים שלוקח זמן להתרגל לזה, וזה סבבה.
אבל באופן כללי רוב האנשים לא ירצו לקחת 2-3 חודשים כדי לשנות משהוא שעובד בשביל הבטחה שאולי זה גם יעבוד אותו דבר.

והבטחה של בריאות שסותרת את ההמלצות של רוב ארגוני הרפואה היום(אגב פה אני מסכים אתכם זה סתם ציון עובדה).

תוכל לשתף אותנו ?
אולי נעבור כל הפורום לתזונה AD

המטרה פה לקדם אחד את השני (ולא להמליץ על 50 גרם פחמימה ביום כדי שהילד יעבוד שנה עם מוט ריק)

2-3 שבועות עידן, בדיוק אותו הזמן שלוקח להכנס להתקדמות בSS או בכל תכנית ליניארית אחרת.

אני ניסיתי, וזה לא הלך לי.
לא איבדתי כח אבל הייתי חסר חשק לחלוטין, לא הייתה לי אנרגיה להיכנס לסטים.
וישנתי טוב ואכלתי טוב, אתה צריך לקבל את העובדה שיש אנשים שפחמימות נותנות
להם אנרגיה שלך כנראה לא.

הוא רשם שאימוני מהירות מצריכות יותר גליקוגן
הוא מבצע אימוני מהירות ולא צורך פחמימות

אתה מבין מה הבעיה ?

אני טענתי שלאימוני מהירות שהוא מבצע לא צריך פחמימות כי הם אימונים קלים ביחס לאימונים עצימים
שורה תחתונה לדעתי אם הוא יאכל יותר פחמימות המשקל שעל המוט יעלה

מי אמר לך שמאגרי הגליקוגן שלו ריקים?

לגבי השורה האחרונה: אני טוען שאם הוא יאכל מספיק כדי להתאושש מהאימונים המשקל על המוט יעלה. מי צודק?

כמה קלוריות דורש אימון ממוצע?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית