הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מבקש מתכון לעוגיות חלבון טעימות

• פותח/ת השרשור shabi
  • פורסם בתאריך

shabi

משתמש מתחיל
256
1
נק' מוניטין:
177
256
1
אם מישהו פה ניסה מתכון לעוגיות חלבון טעימות עם אבקת וניל או כל טעם בבקשה שימליץ לי עליה

אני נוסע לחול ומחפש להכין כמות ,אם אני אקנה חטיפי חלבון אני אפשוט רגל

לא חשוב לי אם העוגיות עמוסות בפחמימות או דלות פחמימה העיקר שיהיו טעימות ופריכות !!

שתי שאלות, אשמח אם EMZ (או כל אחד שמבין) יוכל להשיב:
1. אבקת החלבון לא נפגעת בדרך כלשהי באפיה? (חימום מוביל לשינוי החלבון באבקה?) אני לא מבין בזה בכלל האמת.
2. מהנסיון שלך אפשר לשמור אותם לתקופה של שבוע-שבועיים מחוץ למקרר?

חחחח, יכול להיות שאני היחידי שחושב שזה טעים פשוט 😛 (הבראוניס, הטעם של הדיימאטייז תמיד אחלה)

בכל מקרה:

תזכרו לשים קצת מים בתערובת והפאקינג חמאת בוטנים חייבת להיות נוזלית, _לא סקיפי_

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שתי שאלות, אשמח אם EMZ (או כל אחד שמבין) יוכל להשיב:
1. אבקת החלבון לא נפגעת בדרך כלשהי באפיה? (חימום מוביל לשינוי החלבון באבקה?) אני לא מבין בזה בכלל האמת.
2. מהנסיון שלך אפשר לשמור אותם לתקופה של שבוע-שבועיים מחוץ למקרר?
1-לא.
2- כן. שבוע מחזיק.

הכנתי היום את העוגיות לפי המתכון שלך (EMZ), והם יצאו אחלה.
רק לא הבנתי איך הגעת ל13 גרם חלבון לעוגיה :S יצא לי 7 גרם לעוגיה.

תודה על המתכון:161bd:

בזמנו עשיתי את זה, חשבתי את כל החלבון הכללי וחילקתי במספר העוגיות. אולי עשית אותן קטנות 😃

גם אני החלטתי להכין מתכון דומה עם שינויים ואילתורים (צמצמתי פחמימה והוספתי שומן). מרקם וטעם די טוב מחר כשיהיה לי זמן, אם יש עניין, אצלם את התוצאה ואעלה את המתכון או מה שאזכור ממנו 😃

גם אני החלטתי להכין מתכון דומה עם שינויים ואילתורים (צמצמתי פחמימה והוספתי שומן). מרקם וטעם די טוב מחר כשיהיה לי זמן, אם יש עניין, אצלם את התוצאה ואעלה את המתכון או מה שאזכור ממנו 😃
יש עניין ✌️

כל השבוע מחכה ליום חמישי כדי לבוא הביתה מהבסיס ולהכין את העוגיות לאבט''ש שבוע הבא,ונחשו מה קרה....?
אמא נקתה את התנור לפני יומיים,נכנס איפשהו קצת מים והחשמל בבית קפץ,בקיצור נדפק התנור...
יש דברים כאלה?

עשיתי היום שוב את העוגיות של EMZ (הקודמות נגמרו 😃), והוספתי להם חמאת בוטנים טבעית (יצא שזה בעצם חצי שמן של חמאת בוטנים, אבל אולי זה דווקא מה שעשה את זה טוב).
יצא ממש טוב! גם המרקם יצא יותר פריך כזה 😛

בקיצור מומלץ

גם אני הכנתי אתמול לפי המתכון שלך EMZ, עם שינויים קלים בלבד (דבש וגרנולה)... הכנתי ובקושי טעמתי בעצמי ואז נגמר (חברים משפחה).

טעים ומומלץ 😃

קבצים מצורפים

• 100_1033.JPG
    100_1033.JPG
    KB 47.7 · צפיות: 444
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית