עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז ככה זה לא שאלה שלי זה של חבר ;]
הוא שואל על איזה דרכים\סוגי אימונים אתם ממליצים בשביל לשפר סיבולת לב ריאה וכוח מתפרץ,הוא משחק כדורגל בקבוצה והוא רוצה להשתפר בזה...סקוואטים הוא כבר עושה אבל מה אם עוד סוגי אימונים?
ריצה, שמעתי שזה עוזר 😉ומה לגבי סיבולת? הוא רוצה לשפר את המהירות למרחקים ארוכים גם... זאת אומרת חוץ מהכוח מתפרץ הוא רוצה לפתח סיבולת טובה יותר אבל גם מהירות 😃
סתם שירוץ? הוא רץ על הליכון ועושה ריצות רגילות יענו ברחוב אבל יש איזשהו סוג של אימון אם ריצה מסוים שעוזר?😲 חחח נישמע קצת שאלה מפגרת אבל סקוואטים וריצות רגילות על הליכון הוא עושה...ריצה, שמעתי שזה עוזר 😉
יש לך אולי קישור להסבר מפורט על האינטרוולים הרצתי חיפוש בפורום ובגוגל אבל לא מצאתי משהו ממש ברור,תודה לכל מי שענה עד פה 😃דוגמא טובה לכוח מתפרץ זה סקוואט עם משקל יחסית גבוה (בערך 85% ממשקל המקסימום שלו) אשר בסופו הוא מבצע ניתור באוויר - 2 חזרות כפול 5 סטים.
באשר לריצה, שישלב אימוני הפוגות (אינטרוולים) בהתאם לרמתו וכושרו.
דבר ראשון זה באמת עצוב שהמאמן שלו נותן לו 4 תרגילים לרגליים משהו כמו 9 סטים או יותר באימון ודבר שני אני לא מתערב בזה ואני יודע שזה ליצנות אבל הוא לא רוצה להיכנס לאוף סיזן מהפחד לעלות במשקל (אל תצאו עלי זה בחירה שלו ומה שהוא אומר שאני מעביר לפה)אם המטרה הראשית היא כוח מתפרץ\לב ריאה יעודי אז התשובה היא מאמן טוב (אני יכול להפנות אותו) כי האימונים היעילים ביותר דורשים למידה (פליאו נמוך\ מרובה + כוח מתפרץ\בליסטי בחדר כושר + ועוד) טכניקה זה דבר חשוב פה (אם כדור בלי כדור) ואם כבר טכניקה תגיד לו לא לישכוח אם עבודת הרגליים (הוא אולי יבין את זה כ;התרגילים אם המיני קונוסים)לענינינו אם אין אפשרות למאמן- לעלות מישקלים בתרגלים הבסיסים *2 בשבוע (סקואט,דדליפט גם פלג עליון חשוב ...) בהנחה שיש סיכוי שהוא יראה מאמן טוב שילמד אותו \ ואם אין ברירה שילמד לבד (לא להגזים פה בעצימות -אזור ה70-80 אחוז מאמץ)+ ולא לשיכוח אתלטיקה קלה *2(פה גם ניתן לשלב לב ריאה לדוגמא: חימום יעודי , 2 ספינטיים באיזי דגש טניקה יעודית + עבודת קואורדינציה, 4 ספרינט אם ריצה חזרה בריצת דישדוש קצרה לזמן של שניות בודדות(אלה אם כן הכוח מיתפרץ הרבה יותר חשוב אז שתהיה מנוחה מלאה -כ5\3 דקות)\ אותו דבר אם תרגיל זריזות כול שהוא+מישחק כול שהוא -אם החברה בשכנוה זה יהיה אדיאלי -רק הדבר דורש תיזמון זה צריך להיות רצוף והסה"כ צריך להיות ארוך )ותוסיף לזה עוד משחק אם חברה *1 בשבוע בלי קשר לאתלטיקהולא לישכוח גמישות (איך כתב קלי בוגאט בתרגום:אימון כזה יהיה יותר טוב אם אימוני גמישות כי כמו שאנחנו כולנו יודעים קשה להישתפר שאתה פצוע..)אתה יכול לישלוח לו את ההודעה כמו שהיא הוא אמור להבין ...איזה אפסורד שהוא מקבל תוכנית מחבר שושואל בפורם...אין לו מאמן ?????זה פשוט לא יאומן פשוט אין מאמנים בארץ ...רק ליצנים ...עצוב\וגורלי שאין לו תוכנית מסודרת לאוף סיזןיום טוב
חצאי סקוואט אבל לא ממש חזק... אני לא יודע מספר מדויק כי הוא עושה יותר מ15 חזרות... שוב אל תתנפלו עליי בטענות שהוא ליצן כי אני אומר לו את זה...מה שאני מחפש זה סוגי אימון שיכולים לעזור לו חוץ להרים תמשקל שלו בסקוואט...קיבלתי כבר הרבה תשובות תודה למי שעזר ובינתיים זה מספיק 😃כמה הסקוואט של החבר שלך?
חצאי סקוואט אבל לא ממש חזק... אני לא יודע מספר מדויק כי הוא עושה יותר מ15 חזרות... שוב אל תתנפלו עליי בטענות שהוא ליצן כי אני אומר לו את זה...מה שאני מחפש זה סוגי אימון שיכולים לעזור לו חוץ להרים תמשקל שלו בסקוואט...קיבלתי כבר הרבה תשובות תודה למי שעזר ובינתיים זה מספיק 😃
לנסות לשכנע אותו לעשות סקוואט מלא זה כמו לנסות לשכנע את יאיר להב למה לא צריך לאכול כל 3 שעות...אני יעביר לו את האינפורמציה,תודה ;Pאין לו שום תועלת בכל האימונים הפלצניים כל עוד הוא חלש ועושה חצאי סקוואטים. תלמד אותו ותמסור לו בהצלחה.