הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזונה חדשה

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
אני בSS משהו כמו חודש (שבוע הזה לא עשיתי כי לא יכלתי) בכל מקרה אכלתי 3000+ קלוריות כל יום וחישבתי ואני מוציא 2150 קלוריות ביום בלבד
נתונים- משקל 68 גיל 17 גובה 175 לפי המדריך באתר חישבתי
בכל מקרה, בחודש הזה עליתי יותר מדי משקל ורובו היה כביכול "השמנה" כי אני עובד במשקלים יחסית נמוכים כי זה פעם ראשונה שאני מתאמן (סקוואט 45 קילו בנץ פרס 32..)
בקיצור אחרי שעליתי ממשקל 60 ל68 בפחות מחודש הבנתי שאני צורך יותר מדי קלוריות יחסית לכמה שאני מוציא כי ההמלצה היא 300-500 קלוריות יותר ואני הייתי ב+ של משהו כמו 900.. ועוד עם משקלי עבודה נמוכים

עכשיו מה שאני רוצה לשאול זה אם כדי לעשות תפריט חדש של 2500 קלוריות בערך והאם זה יספיק כדי שאני אוכל להתקדם במשקלי עבודה בSS ועדיין שתיווצר מסה כי מחר אני חוזר להתאמן..

קח בחשבון שבהתחלה עולים הרבה נוזלים + בהמשך אתה תצטרך את הקלוריותה אלה כדי להתאושש ב SS... כרגע לא.. אבל כשהמוט יהיה כבד אתה תצטרך

תעמוד על משהו כמו 2700-2800 ותראה אם זה מספיק לך להתאוששות ... אם לא תוסיף קלרויות

• פותח/ת השרשור
אבל הRMR שלי נמוך כמו שאמרתי הוא 2100 קלוריות ולכן אם אני אוכל 2800 אני שוב יותר מדי המשקל יעלה כתוצאה מיותר השמנה מאשר מסה..

עשיתי ל סוג של תפריט חדש מה אתם אומרים עליו? (חסרים לי בו משהו כמו 20-30 גר חלבון שאני צריך להביא מאיפה שהוא )
39912607.png

בהתחלה אתה יכול להתקדם אפילו על ניטרלי או שלילי במשקלים כאלה. כשאתה מרגיש שהמוט מתחיל להיות כבד, תתחיל להעלות את האוכל (לא בבת אחת), עד אז אתה יכול לאכול רגוע

• פותח/ת השרשור
סבבה pala תודה.. ובכל מקרה אני צריך לשמור על חלבון -משקל כפול 2 נכון? כלומר אני צריך להגיע ל136 גרם חלבון ליום או שצריך כפול 2.5 ממשקל גוף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית