הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יש מקום לשיפור בתוכנית אימונים הנוכחית שלי?...

anatomia

משתמש מתחיל
87
0
נק' מוניטין:
0
87
0
היא תוכנית לדוגמא מהאתר לבניית מסת שריר.
השאלה אם אפשר לשפר אותה,ואני עדיין לא מבינה למה בA1 יש לרוב רק 2 סטים?
זה לא קצת מידי?
ולמה רק 3 פעמים בשבוע?צריך לפחות 4 לא?

תוכנית FBW או A-שלוש פעמים בשבוע:​
לפחות יום מנוחה בין אימון לאימון-עד 3 פעמים בשבוע​
A1XA2XA1XX​
או A2XA1XA2XX ניתן לשינוי לפחות יום מנוחה בין אימון לאימון.
A1​
:
רגליים-סקוואט חופשי כנגד מוט 6X3
חזה:
בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8X2
בשכיבה לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקוליות יד 8X2
גב:
מתח עם במיתקן 10X2
חתירה בהטיה לפנים 6X2
כתפיים-בעמידה הרחקת כתפיים כנגד משקוליות יד 12X2
יד אחורית-פשיטת מרפקים כנגד מוט 10X2
יד קידמית-בעמידה כפיפת מרפקים כנגד מוט 8X2
בטן-כפיפת גו במכונה ייעודית 10X2
A2​
:
רגליים:
דדליפט קלאסי 6​
X3
בישיבה כפיפת ברך במכונה 12X2
חזה-בשכיבה לחיצת חזה כנגד מוט 8
X3
גב-בהטעיית גו חתירה עם משקוליות יד 6
X3
כתפיים-בישיבה לחיצת כתפיים מלפנים עם משקוליות יד 8
X3

יד אחורית-מקבילים אחיזה צרה בתוספת משקל 12
X2

אני עושה בנוסף בסיום אימון רבע שעה אירובי זה בסדר?

מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור

לאנג'ים אפשר לעשות גם עם משקולות וגם עם מוט, בדיוק כמו סקוואט. הייתי הולך על מוט, כי הוא מאפשר להעמיס יותר משקל בטווח הארוך ובטווח הקצר, הקפיצות במשקלים יותר קטנות.
לא הייתי ממליץ להחליף את המתכונת של דדליפט + לאנג'ים (אם את מחליטה לעשות) ואת יכולה גם לאמץ את ההמלצה של Systematic chaos ולעשות פשוט סקוואטים.[/QUOTE]

כן סקוואטים אני עושה באימון A1 שלושה סטים של 6 חזרות.
אבל זה ניראה כאילו כל ה2 אימונים שלי מפוצצים בפלג עליון ומה עם הרגליים?
חוץ מהסקוואים הדדליפט וכפיפת בירכיים.
אני פשוט לא יודעת איך לתמרן בין התרגילים אם אני רוצה להכניס עוד כמה לרגליים,בסוף
יהיה לי אימון בומבסטי ואני אתקע שעתיים במכון.

לפי רישום האימון שלי,ניראה לך שיש לי מספיק רגליים?אני רוצה להתמקד בכל הגוף,עם
נטיה ליותר בגוף התחתון.

אז מה הנקודה? עבודה על השרירים המייצבים של הרגל? 😳
מה הערך המוסף?

אצל סמולוב יש לאנג'ים??

יש גם לאנג'ים וגם לאנג'ים בולגאריים אצל סמולוב. טעיתי מקודם - חשבתי שרק בולגאריים.
העבודה בלאנג' היא לא מייצב במובן הרגיל של המילה, כמו הבטן בסקוואט.
מדובר על מילולית שמירה על שיווי משקל. וזה ממש לא עניין של טכניקה בלבד. גם הטכניקה של דדליפט היא פשוטה מאוד כשמרימים 60 ק"ג. אבל במשקלים כבדים (כל אחד יחסית אליו כמובן), הטכניקה מתחרבשת - הגב העליון מתעגל, התחת עולה לפני החזה וכו'.
אתה עושה לאנג'ים בשגרת האימונים שלך? נראה לך שאם תשים 100 או אפילו 60-70 ק"ג בלאנג'ים תצליח לשמור בכזו קלות על שיווי משקל ושזה רק עניין של התרגלות??

עוד יתרונות שאני יכול לחשוב עליהם - מתיחה כפי שציינתי למעלה, תרגיל עזר שעוזר לשפר את הסקוואט ומאחר שהמשקלים בו יותר קלים גם מאפשר התאוששות יותר קלה, יכול לעזור גם עם פיגור בתאומים בזכות הפשיטה ברגל שנמצאת מאחורה....

.

---------- התגובה התווספה ב 23:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:40 ----------

לאנג'ים אפשר לעשות גם עם משקולות וגם עם מוט, בדיוק כמו סקוואט. הייתי הולך על מוט, כי הוא מאפשר להעמיס יותר משקל בטווח הארוך ובטווח הקצר, הקפיצות במשקלים יותר קטנות.
לא הייתי ממליץ להחליף את המתכונת של דדליפט + לאנג'ים (אם את מחליטה לעשות) ואת יכולה גם לאמץ את ההמלצה של Systematic chaos ולעשות פשוט סקוואטים.

אני פשוט לא יודעת איך לתמרן בין התרגילים אם אני רוצה להכניס עוד כמה לרגליים,בסוף

נטיה ליותר בגוף התחתון.[/QUOTE]

בואי נגיד שאחרי 3 סטים כבדים של סקוואט, או סט כבד של דדליפט ולאנג'ים את לא תרצי יותר שום תרגיל לרגליים.

יש גם לאנג'ים וגם לאנג'ים בולגאריים אצל סמולוב. טעיתי מקודם - חשבתי שרק בולגאריים.
העבודה בלאנג' היא לא מייצב במובן הרגיל של המילה, כמו הבטן בסקוואט.
מדובר על מילולית שמירה על שיווי משקל. וזה ממש לא עניין של טכניקה בלבד. גם הטכניקה של דדליפט היא פשוטה מאוד כשמרימים 60 ק"ג. אבל במשקלים כבדים (כל אחד יחסית אליו כמובן), הטכניקה מתחרבשת - הגב העליון מתעגל, התחת עולה לפני החזה וכו'.
אתה עושה לאנג'ים בשגרת האימונים שלך? נראה לך שאם תשים 100 או אפילו 60-70 ק"ג בלאנג'ים תצליח לשמור בכזו קלות על שיווי משקל ושזה רק עניין של התרגלות??

עוד יתרונות שאני יכול לחשוב עליהם - מתיחה כפי שציינתי למעלה, תרגיל עזר שעוזר לשפר את הסקוואט ומאחר שהמשקלים בו יותר קלים גם מאפשר התאוששות יותר קלה, יכול לעזור גם עם פיגור בתאומים בזכות הפשיטה ברגל שנמצאת מאחורה....

.

איפה אתה רואה אצל סמולוב משהו חוץ מסקוואט? כן, שמירה על שיווי משקל זה עניין של מיומנות בלבד כשאתה חזק. לאנג'ים לא עושים אותך חזק.

ההשוואה לדדליפט לא רלוונטית כי אתה נכשל בלשמור על טכניקה כי זה כבד לא כי אין לך את המיומנות.
אגב, כן אני מוכן לשים 60-70 קילו בלאנג'ים ואני מבטיח לך שבאימון השני זה לא יהווה כל אתגר בשבילי. לפי ההיגיון שלך כדאי לי גם לעשות לאנג'ים על פיטבול כי שם עוד יותר קשה לייצב את עצמך. זה יהפוך אותי לחזק? התשובה היא לא.

זה עוזר לשפר את הסקוואט בערך כמו שרכיבה על אופניים עוזרת לשפר את הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
.

---------- התגובה התווספה ב 23:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 23:40 ----------

נטיה ליותר בגוף התחתון.

בואי נגיד שאחרי 3 סטים כבדים של סקוואט, או סט כבד של דדליפט ולאנג'ים את לא תרצי יותר שום תרגיל לרגליים.[/QUOTE]

טוב תודה.
אז לסיכום כפי שאתה רואה יש לי 2 אימונים A1 A2.
זה לא באותו יום אלא יום כן יום לא.
לפי דעתך כדי להוסיף לA1 עוד איזה תרגיל רגליים,או להשאיר את האימון כמו שהוא?
ובקשר לA2 כדי לשנות לסט 1 של דדליפט ו2 סטים של לאנג'ים{או כל תרגיל טוב אחר של רגליים תלוי מה יותר טוב},או להשאיר את זה כמו שזה?

איפה אתה רואה אצל סמולוב משהו חוץ מסקוואט? כן, שמירה על שיווי משקל זה עניין של מיומנות בלבד כשאתה חזק. לאנג'ים לא עושים אותך חזק.

ההשוואה לדדליפט לא רלוונטית כי אתה נכשל בלשמור על טכניקה כי זה כבד לא כי אין לך את המיומנות.
אגב, כן אני מוכן לשים 60-70 קילו בלאנג'ים ואני מבטיח לך שבאימון השני זה לא יהווה כל אתגר בשבילי. לפי ההיגיון שלך כדאי לי גם לעשות לאנג'ים על פיטבול כי שם עוד יותר קשה לייצב את עצמך. זה יהפוך אותי לחזק? התשובה היא לא.

זה עוזר לשפר את הסקוואט בערך כמו שרכיבה על אופניים עוזרת לשפר את הסקוואט.

קבל את האקסל של רוטינת סמולוב לסקוואט. תראה שהיא מכילה לאנג'ים ולאנג'ים בולגאריים כתרגילי עזר. ואחרי שתתרגל לזה ב-60-70 ק"ג, תעלה משקל, כמו בכל תרגיל אחר.
ומאיפה הקביעה הזו שלאנג' לא יהפוך אותך לחזק? הוא יהפוך אותך לפחות חזק מסקוואט, אם אתה משתמש בלאנג' כחלופה מוחלטת ולא בנוסף. מדובר בתרגיל מורכב, אחד הקשים והשנוא ביותר שיש...אם תעשה אותו בעצימות מספיק גבוהה, תקבל גם תוצאות (ושוב, אני מסכים לחלוטין שמ-RM5 לסקוואט תגדל יותר מ-RM5 ללאנג'). ועל כן אין שום מקום להשוואה בין לאנג' לרכיבה על אופניים שהיא פעולה סיבולתית לחלוטין.

קבצים מצורפים

• smolov.stronglifts.xls
    KB 46.5 · צפיות: 155
בואי נגיד שאחרי 3 סטים כבדים של סקוואט, או סט כבד של דדליפט ולאנג'ים את לא תרצי יותר שום תרגיל לרגליים.

טוב תודה.
ובקשר לA2 כדי לשנות לסט 1 של דדליפט ו2 סטים של לאנג'ים{או כל תרגיל טוב אחר של רגליים תלוי מה יותר טוב},או להשאיר את זה כמו שזה?[/QUOTE]

A1 תשאירי כמו שהוא.
A2, את יכולה לעשות דדליפט ועוד שני סטים של סקוואטים או לאנג'ים. זה לגמרי תלוי בך, במטרות שלך וביכולת שלך להתאושש. אם מה שמעניין אותך זה רק כוח, אז הייתי הולך על סקוואטים. אם יש לך בעיה להתאושש מאימון לאימון, או אם מעניין אותך כל מה שאנחנו דנים עליו בשרשור הזה - לכי על לאנג'ים.

• פותח/ת השרשור
טוב תודה.
ובקשר לA2 כדי לשנות לסט 1 של דדליפט ו2 סטים של לאנג'ים{או כל תרגיל טוב אחר של רגליים תלוי מה יותר טוב},או להשאיר את זה כמו שזה?

A1 תשאירי כמו שהוא.
A2, את יכולה לעשות דדליפט ועוד שני סטים של סקוואטים או לאנג'ים. זה לגמרי תלוי בך, במטרות שלך וביכולת שלך להתאושש. אם מה שמעניין אותך זה רק כוח, אז הייתי הולך על סקוואטים. אם יש לך בעיה להתאושש מאימון לאימון, או אם מעניין אותך כל מה שאנחנו דנים עליו בשרשור הזה - לכי על לאנג'ים.[/QUOTE]

מה שיקח אותי למטרת רגליים וישבן "פלדה", הדרך הכי טובה לתאר את המטרה.
וכן גם לפתח כוח בדרך.
אז שילוב של סקווטים ודדליפט בA2 לפי הצעתך.

תודה Cold smoke.

ודבר אחרון אם אני עושה 2 סטים של סקוואים שיהיה 6 חזרות כמו בA1?וכך גם לאנג'ים,ודדליפט.
זאת אומרת להישאר באותה מתכונת נכון?

קבל את האקסל של רוטינת סמולוב לסקוואט. תראה שהיא מכילה לאנג'ים ולאנג'ים בולגאריים כתרגילי עזר. ואחרי שתתרגל לזה ב-60-70 ק"ג, תעלה משקל, כמו בכל תרגיל אחר.
ומאיפה הקביעה הזו שלאנג' לא יהפוך אותך לחזק? הוא יהפוך אותך לפחות חזק מסקוואט, אם אתה משתמש בלאנג' כחלופה מוחלטת ולא בנוסף. מדובר בתרגיל מורכב, אחד הקשים והשנוא ביותר שיש...אם תעשה אותו בעצימות מספיק גבוהה, תקבל גם תוצאות (ושוב, אני מסכים לחלוטין שמ-RM5 לסקוואט תגדל יותר מ-RM5 ללאנג'). ועל כן אין שום מקום להשוואה בין לאנג' לרכיבה על אופניים שהיא פעולה סיבולתית לחלוטין.

אני לא מבין אם אתה מסתלבט או לא. נתחיל מזה שהבאת את זה מ-stronglifts שזה אוטומטית פוסל הכל. דבר שני, אפילו שם יש לאנג'ים רק ב introductory cycle שהוא לא מעניין אף אחד.

ושוב, זה שהוא קשה או שנוא או כל דבר אחר לא הופך אותו ליעיל. אם הוא לא יחזק אותי יותר מסקוואט אני לא רואה שום סיבה לעשות אותו או כל תרגיל לא סימטרי אחר.

אני לא מבין אם אתה מסתלבט או לא. נתחיל מזה שהבאת את זה מ-stronglifts שזה אוטומטית פוסל הכל. דבר שני, אפילו שם יש לאנג'ים רק ב introductory cycle שהוא לא מעניין אף אחד.

ושוב, זה שהוא קשה או שנוא או כל דבר אחר לא הופך אותו ליעיל. אם הוא לא יחזק אותי יותר מסקוואט אני לא רואה שום סיבה לעשות אותו או כל תרגיל לא סימטרי אחר.

אמממ...לקחתי את זה מפה:
http://www.kilogram.co.il/617/%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-smolov-squat-cycle/

אתה אומר על עצמכם שאתם ליצנים?
ואם זה לא מספיק לך - גם אצל דיפרנקו יש לאנג'ים. באחד הלוגים הישנים של Deus אפשר לראות את זה.

ושוב, אני לא אומר שהוא חלופה לסקוואט - אני אומר שאפשר בהחלט להוסיף אותו כתרגיל עזר/התאוששות והוא בהחלט יעיל, אם כי לא יעיל כמו סקוואט ויש לו את היתרונות שלו.
יותר מזה - מבחינת עבודה נטו על רגליים - אני לא בטוח שהרגליים עובדות משמעותית פחות מבסקוואט (אם בכלל - אני יודע שבימים אלו יש מישהו שעורך מחקר עם בדיקות EMG על ההבדלים בגירוי לשריר בין שני התרגילים). נכון שהמשקל יותר נמוך, אבל אתה עובד רגל רגל בנפרד ומבזבז המון ריכוז בשמירה על שיווי משקל.

---------- התגובה התווספה ב 09:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:52 ----------

A1 תשאירי כמו שהוא.
A2, את יכולה לעשות דדליפט ועוד שני סטים של סקוואטים או לאנג'ים. זה לגמרי תלוי בך, במטרות שלך וביכולת שלך להתאושש. אם מה שמעניין אותך זה רק כוח, אז הייתי הולך על סקוואטים. אם יש לך בעיה להתאושש מאימון לאימון, או אם מעניין אותך כל מה שאנחנו דנים עליו בשרשור הזה - לכי על לאנג'ים.

וכן גם לפתח כוח בדרך.

תודה Cold smoke.

ודבר אחרון אם אני עושה 2 סטים של סקוואים שיהיה 6 חזרות כמו בA1?וכך גם לאנג'ים,ודדליפט.
זאת אומרת להישאר באותה מתכונת נכון?[/QUOTE]

כן, תישארי באותה מתכונת.

נערך לאחרונה:
ושוב, אני לא אומר שהוא חלופה לסקוואט - אני אומר שאפשר בהחלט להוסיף אותו כתרגיל עזר/התאוששות והוא בהחלט יעיל, אם כי לא יעיל כמו סקוואט ויש לו את היתרונות שלו.
יותר מזה - מבחינת עבודה נטו על רגליים - אני לא בטוח שהרגליים עובדות משמעותית פחות מבסקוואט (אם בכלל - אני יודע שבימים אלו יש מישהו שעורך מחקר עם בדיקות EMG על ההבדלים בגירוי לשריר בין שני התרגילים). נכון שהמשקל יותר נמוך, אבל אתה עובד רגל רגל בנפרד ומבזבז המון ריכוז בשמירה על שיווי משקל.

איזה יתרונות יש ללאונג'ים שאתה לא יכול להשיג עם תרגיל סמטרי אחר?

כח אתה מסכים שהתרגיל לא ממש עובד, ויציבה יש תרגילים טובים יותר כמו over head sqaut שהוא סמטרי, אז איזה ערך מוסף יש לתרגיל?

איזה יתרונות יש ללאונג'ים שאתה לא יכול להשיג עם תרגיל סמטרי אחר?

כח אתה מסכים שהתרגיל לא ממש עובד, ויציבה יש תרגילים טובים יותר כמו over head sqaut שהוא סמטרי, אז איזה ערך מוסף יש לתרגיל?

לא אמרתי שהתרגיל לא עובד על כח. זה ממש לא נכון. הוא עובד על כח פחות טוב מסקוואט.
over head squat עובד על יציבה בצורה שונה מלאנג'ים, ולא חושב שיש מקום להשוואה. בכשל באוברהד סקוואט את תזרקי את המוט ותישארי על הרגליים, בכשל בלאנג'ים את עלולה ליפול לאחד הצדדים.
לאנג' (אם מבוצע כמו שצריך) נותן יופי של מתיחה בירך.
לאנג' מאפשר התאוששות יותר קלה מסקוואט (מטבע הדברים - RM5 בלאנג' יהיה עם הרבה פחות משקל מבסקוואט) ולכן הוא טוב כתרגיל עזר/התאוששות.
וכל זה בנוסף לעבודה מאוד קשה של הרגליים והישבן, שכפי שאמרתי, לא בטוח שהיא נופלת מהעבודה של הרגליים בסקוואט (הוא פחות יעיל מסקוואט למטרות כוח, כי מאחר ויש פחות משקל, נדרשת פחות מעורבות של פלג הגוף העליון).
ואם מאמנים כמו דיפרנקו וסמולוב מוצאים בתרגיל תועלות, לא צריך לצאת בהצהרות שאין לתרגיל ערך מוסף.

אמממ...לקחתי את זה מפה:
http://www.kilogram.co.il/617/תוכנית-אימונים-smolov-squat-cycle/

ואם זה לא מספיק לך - גם אצל דיפרנקו יש לאנג'ים. באחד הלוגים הישנים של Deus אפשר לראות את זה.

גם בפורטל אצלנו לא חסר טעויות. אמרתי ש stronglifts ליצנים, איך זה קשור?

וזה ממש לא מעניין אותי מה יש אצל דה פרנקו. זה לא מראה שום דבר על אפקטיביות התרגיל. אני עדיין מחכה שתסביר לי למה התרגיל יעיל אם הוא לא משפר לי את הסקוואט.
לגבי הפסקה האחרונה שלך, אני לא צריך שום EMG כדי לדעת שזה פשוט לא נכון. לא שזה משנה, כי סקוואט זה לא "תרגיל רגליים".

אני מדגיש פעם אחרונה: זה לא מעניין אותי כמה אנרגיה אתה מבזבז על שמירה על שיווי משקל כי אתה תבזבז יותר אם תעשה את זה על פיטבול. זה לא אומר שום דבר על אפקטיביות התרגיל.

גם בפורטל אצלנו לא חסר טעויות. אמרתי ש stronglifts ליצנים, איך זה קשור?

וזה ממש לא מעניין אותי מה יש אצל דה פרנקו. זה לא מראה שום דבר על אפקטיביות התרגיל. אני עדיין מחכה שתסביר לי למה התרגיל יעיל אם הוא לא משפר לי את הסקוואט.
לגבי הפסקה האחרונה שלך, אני לא צריך שום EMG כדי לדעת שזה פשוט לא נכון. לא שזה משנה, כי סקוואט זה לא "תרגיל רגליים".

אני מדגיש פעם אחרונה: זה לא מעניין אותי כמה אנרגיה אתה מבזבז על שמירה על שיווי משקל כי אתה תבזבז יותר אם תעשה את זה על פיטבול. זה לא אומר שום דבר על אפקטיביות התרגיל.

אם stronglifts ליצנים, אז למה תרגמתם אותם?

מה שאני אומר זה שזה כן ישפר לך את הסקוואט. זה תרגיל שמחזק את הרגליים, הישבן (שזה חלק נכבד מהשרירים שעובדים בסקוואט) ומאפשר לך התאוששות יותר מהירה...
אתה לא מאמין בדיפרנקו - סבבה. אתה לא רוצה לשלב לאנג'ים ולעשות סקוואט קל במקומם לצורך התאוששות ולשלב תרגילי עזר אחרים לסקוואט או מה שלא יהיה - זכותך המלאה. לא צריך להגיד שאין בהם שום ערך מוסף ושזה לא תרגיל כוח (אני רוצה לראות מי בפורום מספיק אמיץ לעשות 100 ק"ג לאנג'ים) ולהשוות את התרומה שלהם לזו של רכיבה על אופניים....
אני באמת לא מבין על מה הדיון כאן.

אם stronglifts ליצנים, אז למה תרגמתם אותם?

מה שאני אומר זה שזה כן ישפר לך את הסקוואט. זה תרגיל שמחזק את הרגליים, הישבן (שזה חלק נכבד מהשרירים שעובדים בסקוואט) ומאפשר לך התאוששות יותר מהירה...
אתה לא מאמין בדיפרנקו - סבבה. אתה לא רוצה לשלב לאנג'ים ולעשות סקוואט קל במקומם לצורך התאוששות ולשלב תרגילי עזר אחרים לסקוואט או מה שלא יהיה - זכותך המלאה. לא צריך להגיד שאין בהם שום ערך מוסף ושזה לא תרגיל כוח (אני רוצה לראות מי בפורום מספיק אמיץ לעשות 100 ק"ג לאנג'ים) ולהשוות את התרומה שלהם לזו של רכיבה על אופניים....
אני באמת לא מבין על מה הדיון כאן.

אמרתי שגם בקילוגרם יש טעיות, לא הבנת בפעם הראשונה?

אתה יודע מה עוד מאפשר התאוששות מהירה? סקוואט או פרונט סקוואט - ושניהם יותר יעילים בכל מובן אפשרי. להביא לי מאמן או שניים שמשתמשים בלאנג'ים במטרה למתוח את השרירים לא מוכיח את הנקודה שלך, כי מאות מאמנים אחרים לא משתמשים בהם (ראית פעם משקולן עושה לאנג'?).
אולי אתה מפחד מ-100 קילו אבל לאנג' (מה שגם מוכיח את העובדה שהם לא מחזקים אותך), אבל אני לא רואה שום בעיה עם זה.
הדיון כאן הוא על זה ש א) לאנג' לא משפר את הסקוואט בשום צורה, וההפך נכון.
ב) זה תרגיל של פיזיוטרפיסטים הומואים שחושבים שאפשר לשפר את הסקוואט עם לאנג' ועבודת יציבות על בוסו.
מה שמצחיק בדיון הזה הוא שאתה אפילו לא מתווכח עם העובדה שלאנג'ים לא עושים אותך חזק, אבל חושב שזה תרגיל מועיל. לא יודע מה איתך, אבל אני לא אוהב לבזבז את הזמן על תרגילים שלא משרתים את המטרה שלי.

הייתי בסרט הזה, לעשות לאנג' זה יותר סיוט מכל תרגיל אחר, אבל התועלת שלו אפסית לעומת סקוואט.
ואין שום מצב בעולם שלאנג' ישפר לך את הסקוואט, אתה משקיע המון כוח רק בשביל לייצב את עצמך ולהחזיק את המשקולות, מה גם שברוב חדרי הכושר אין לך משקולות יד יותר מ35-40 קילו מקס, ככה שמכל הבחינות התרגיל הזה לא שווה בשביל להתחזק ולפתח מסה לעומת סקוואט, ואפילו לעומת לחיצת רגליים

הייתי בסרט הזה, לעשות לאנג' זה יותר סיוט מכל תרגיל אחר, אבל התועלת שלו אפסית לעומת סקוואט.
ואין שום מצב בעולם שלאנג' ישפר לך את הסקוואט, אתה משקיע המון כוח רק בשביל לייצב את עצמך ולהחזיק את המשקולות, מה גם שברוב חדרי הכושר אין לך משקולות יד יותר מ35-40 קילו מקס, ככה שמכל הבחינות התרגיל הזה לא שווה בשביל להתחזק ולפתח מסה לעומת סקוואט, ואפילו לעומת לחיצת רגליים

תודה.

זה מסכם ניסיון של כל מי שניסה אי פעם לעשות לאנג'ים.

אמרתי שגם בקילוגרם יש טעיות, לא הבנת בפעם הראשונה?

אתה יודע מה עוד מאפשר התאוששות מהירה? סקוואט או פרונט סקוואט - ושניהם יותר יעילים בכל מובן אפשרי. להביא לי מאמן או שניים שמשתמשים בלאנג'ים במטרה למתוח את השרירים לא מוכיח את הנקודה שלך, כי מאות מאמנים אחרים לא משתמשים בהם (ראית פעם משקולן עושה לאנג'?).
אולי אתה מפחד מ-100 קילו אבל לאנג' (מה שגם מוכיח את העובדה שהם לא מחזקים אותך), אבל אני לא רואה שום בעיה עם זה.
הדיון כאן הוא על זה ש א) לאנג' לא משפר את הסקוואט בשום צורה, וההפך נכון.
ב) זה תרגיל של פיזיוטרפיסטים הומואים שחושבים שאפשר לשפר את הסקוואט עם לאנג' ועבודת יציבות על בוסו.
מה שמצחיק בדיון הזה הוא שאתה אפילו לא מתווכח עם העובדה שלאנג'ים לא עושים אותך חזק, אבל חושב שזה תרגיל מועיל. לא יודע מה איתך, אבל אני לא אוהב לבזבז את הזמן על תרגילים שלא משרתים את המטרה שלי.

100 ק"ג לאנג' לא יחזקו אותך? אתה שוכח שכל המשקל נופל על רגל אחת כל פעם...
ואם מצאתי שניים - סיכויים טובים מאוד שאפשר למצוא עוד.
ואיפה אמרתי שלאנג' לא עושה אותך חזק? אמרתי שהוא עושה אותך פחות חזק מסקוואט ואפשר להשתמש בו כתרגיל עזר/התאוששות.
אני פורש מהדיון. הוא נע במעגלים.

---------- התגובה התווספה ב 16:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:34 ----------

תודה.

זה מסכם ניסיון של כל מי שניסה אי פעם לעשות לאנג'ים.

אז תעשה עם מוט ותעמיס כמה משקל שצריך.

• פותח/ת השרשור
אמממ...לקחתי את זה מפה:
http://www.kilogram.co.il/617/תוכנית-אימונים-smolov-squat-cycle/

---------- התגובה התווספה ב 09:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:52 ----------

וכן גם לפתח כוח בדרך.

תודה Cold smoke.

זאת אומרת להישאר באותה מתכונת נכון?

כן, תישארי באותה מתכונת.[/QUOTE]

טוב תודה.

Cold smoke אתה איש שיווק נהדר

וכן גם לפתח כוח בדרך.

עדיין לא הבנתי למה הלאנג'ים המזויינים טובים ?
וOHS דורש הרבה יותר יציבה, זה שאפשר לזרוק בו את המוט בכשל/חוסר יציבה זה לא אומר כלום...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית