הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא עולה במשקל ובהיקף היד למרות שאני עולה מאוד יפה במשקלי עבודה.

Leviathan

משתמש פעיל
756
225
נק' מוניטין:
2,184
756
225
שלום.
אז ככה, קצת רקע עליי. גובה 1.66, משקל 62, היקף יד 32, בן 16, אוכל 3500+- קלוריות ביום [מסה מלוכלכת מאוד], 100-120 גרם חלבון.
בקשה קטנה - אל תעירו על זה שאין לי דדליפט וסקוואט בתוכנית, אסור לי לעשות בגלל בעיות אורתופדיות, אל תדברו על זה בכלל, וגם אל תנסו לשנות לי את התוכנית.

משהו לא הגיוני קורה באימונים שלי.. להלן שינוי של חודש-חודש וחצי.
לפני
משקל: 61.5
גובה: 1.66
היקף יד: 32
משקלי עבודה:
בנצ' פרס - 50
מיליטארי פרס [ישיבה בשיפוע חיובי] - 37.5
מקבילים - 3X8 נקי
מתח - 3X5 נקי
חתירה - 30 ק"ג
כפיפת מרפקים - מוט W עם 10 ק"ג כל צד
לג פרס - 150 ק"ג

אחרי
משקל: 62
גובה: 1.66
היקף יד: 32
משקלי עבודה:
בנצ' פרס - 62.5
מיליטארי פרס [ישיבה בשיפוע חיובי] - 50
מקבילים - 3X8 עם 10 ק"ג עליי
מתח - 3X5 עם 8 ק"ג עליי
חתירה - 50 ק"ג
כפיפת מרפקים - מוט W עם 12.5 ק"ג כל צד
לג פרס - 180 ק"ג

אני לא מבין איך עליתי כ"כ הרבה במשקלי העבודה אבל עליתי רק חצי ק"ג והיקף היד לא גדל בכלל.. זה מדאיג אותי. אני אוכל מספיק, ה-BMR שלי הוא 1900 ואני אוכל 1600 מעל ה-BMR, גם אם יש לי חילוף חומרים מהיר ונגיד ירדו 600-800 קלוריות מה שנשאר זה עדיין מספיק לעליה במסה.. מה הבעיה? תודה לעוזרים.

מי מחשיב זאת ללא בטוח? פרופסור קארסו?
תריץ חיפוש, פירסמתי בעבר מחקר שמראה ש4 גרם לק"ג היה בטוח לשימוש לאנשים בריאים.

+1

ומה זה התפריט הזה?!
אתה אוכל חרא טהור כמו שאמרת חח..
תתחיל לנגוס בביצים!! תתחיל ללקק נקניקיות!!! (כלומר לאכול..) תאכל בשררר!!!! תאכל גבינותת
ולא חרא של ממתקים אתה לא תגיע לשום מקום מרמת הפחמימות, חלבונים וכו'.. הנמוכה והלא מועילה שיש באמכלים שאתה אוכל...
תחשוב על זה...
התפריט שלך הוא התפריט הכי מוזר שראיתי לעליה במסה.. תאה תפריטים של אנשים אחרים ותשווה ותראה מה שונה..

• פותח/ת השרשור
+1

ומה זה התפריט הזה?!
אתה אוכל חרא טהור כמו שאמרת חח..
תתחיל לנגוס בביצים!! תתחיל ללקק נקניקיות!!! (כלומר לאכול..) תאכל בשררר!!!! תאכל גבינותת
ולא חרא של ממתקים אתה לא תגיע לשום מקום מרמת הפחמימות, חלבונים וכו'.. הנמוכה והלא מועילה שיש באמכלים שאתה אוכל...
תחשוב על זה...
התפריט שלך הוא התפריט הכי מוזר שראיתי לעליה במסה.. תאה תפריטים של אנשים אחרים ותשווה ותראה מה שונה..
התפריט שלי מורכב מדברים לא משביעים עם המון קלוריות.
ביצים אני אתחיל לאכול כשנחזור לבצפר.
חלבונים זו לא בעיה, יש מספיק, אני רק לא יודע מה לגבי הפחמימות.. לא יודע מה צריך פחמימות בכלל

• פותח/ת השרשור
תאכל כל מה שבא לך לידיים אחי...
זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות, כי אז אתה מפוצץ לעצמך את הקיבה עם דברים שאין בהם קלוריות בכלל

וכעיקרון כל הג'אנקפוד שציינתי זה מה שבא לי לידיים, זה מה שאוכלים פה בבית

זה הדבר הכי מטומטם שאפשר לעשות, כי אז אתה מפוצץ לעצמך את הקיבה עם דברים שאין בהם קלוריות בכלל

וכעיקרון כל הג'אנקפוד שציינתי זה מה שבא לי לידיים, זה מה שאוכלים פה בבית

אתה רציני?
טוב.. שיהיה לך בהצלחה..
תנסה להשיג ביצים, טונה, עוף, פסטרמות, בשרים, לחמים, גבינות ויהיה טוב..

לדחוף בכוח זה הדבר הכי מטומטם שאפשר להמליץ ! מה אתה רוצה לארגן "חג פורים" לאסלה ?
אני מבין שאתה פשוט רוצה לשבור את שיא הכוכבים האדומים.
אסור לדחוף בכוח. אחרת הקיבה תתפוצץ, המעי ימס והרקטום יקבל צורה של בננה ויתקפל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית