הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS נקווה שיהיה טוב:D

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך

TMM

משתמש פעיל
534
2
נק' מוניטין:
148
534
2
נתוני התחלה

משקל 57.4 קילו
גובה 1.69+-
גיל 16.5

משקלים:

סקוואט 46 קילו
בנץ' 50 קילו
פרס 30 קילו
דדליפט 44 קילו

נתוני פתיחה לא מרשימים בכלל במיוחד לא הסקוואט התחלתי את הSS לפני שבוע,נקווה שיילך טוב[=

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חזרתי מאימון,סקוואט העלתי קצת משקל ועדיין היה לי קשה,סקוואט תרגיל בעייתי בשביליייי.
פרס העליתי והיה סביר-קשה ומתח העלתי והיה יותר קל מאימון קודם.
וכל זה למרות שעליתי במשקל וכתוב 58.3 או 58.4 לא משנה.... עכשיו השאלה שלי היא אם אני עולה רק בשומן? מוזר לי שאני עולה במשקל ובקושי מצליח לעלות משקלים בסקוואט...

חזרתי מאימון,סקוואט העלתי קצת משקל ועדיין היה לי קשה,סקוואט תרגיל בעייתי בשביליייי.
פרס העליתי והיה סביר-קשה ומתח העלתי והיה יותר קל מאימון קודם.
וכל זה למרות שעליתי במשקל וכתוב 58.3 או 58.4 לא משנה.... עכשיו השאלה שלי היא אם אני עולה רק בשומן? מוזר לי שאני עולה במשקל ובקושי מצליח לעלות משקלים בסקוואט...

אתה מקפיד לישון בין 8-10 שעות רצופות?

אתה אוכל מספיק בהתאם למאזן הקלורי?

הייתי ממליץ לך לקרוא שוב את המדריך הזה:
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו-5x5/

הוא קצר ענייני ואני אישית אוהב מידי פעם לעשות רענון ולקרוא את המדריכים בקילוגרם.

---------- התגובה התווספה ב 10:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:26 ----------

דרך אגב,
תשתה הרבה חלב!

• פותח/ת השרשור
קראתי את המדריך,וכן אני ישן בין 8 ל10 שעות אבל קם איזה פעמיים להשתין וכול' זה משנה?
ואני אוכל הרבההההההה ואני די בטוח שאכלתי מספיק עובדה שגם עליתי במשקל....
לא ככה?

האמת שכן, רק שזה קצת בעייתי העניין הזה שאתה קם באמצע הלילה למרות שאני לא אומר כלום כי זה לא תלוי בך.
האופציה שאני מציע לך היא פשוט להשתדל לא לשתות הרבה מים בסמוך לשינה כדי שלא תצטרך או שלפחות ירדו הסיכויים שתצטרך לקום לשירותים באמצע הלילה.
דרך אגב זה מצויין שאתה אוכל הרבה אבל אפשר גם לאכול הרבה ולהשמין במקום לעלות במסת שריר.
תשתדל לשתות חלב זה באמת טוב.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שהיית ציני לגבי השורה הזאת "רך אגב זה מצויין שאתה אוכל הרבה אבל אפשר גם לאכול הרבה ולהשמין במקום לעלות במסת שריר."
המטרה פה היא לעלות במאסת שריר ולא לעלות בשומן נטו אני מקווה שאתה יודע את זה נכון?

לא, אני לא יודע את זה.
אתה לא יודע שכל מי שנמצא בפורום הזה אוכל רק כדי להשמין ואם הוא רואה שהוא עלה טיפת מסה של שריר הוא ישר הולך לאכול סוכריות טייסים.

---------- התגובה התווספה ב 15:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:10 ----------

ואם עוד לא הגדלת ראש, אז הכוונה שלי הייתה שזה יפה שאתה אוכל הרבה ושזה יפה מאוד שעלית במשקל אבל אם אתה לא עולה במשקלי עבודה ואתה כן עולה במשקל אז זה לא סימן טוב וזה מכוון למי שעוד לא הגיע למקסימום שלו.
ברור שבן אדם שכבר כמעט מיצא את מקסימום היכולת שלו זה לא תקף עליו.

• פותח/ת השרשור
אז אם עליתי במשקל ולא עליתי במשקלי עבודה זה אומר שעליתי רק בשומן?
אבל הבעיה היא שאני אוכל ולא עולה במשקלי עבודה ואני לא מבין את זה..

שמע זה לא מחייב שעלית רק בשומן.
אני מתאר לעצמי שגם עלית במסת שריר כי בכל זאת אתה מתאמן.

אתה נח מספיק בין סטים?
אתה מרגיש שהתאוששת או שאתה בא לאימון עם DOMS?
אולי איזה קריאטין יכול לתת לך קצת פוש...

• פותח/ת השרשור
אולי זה בגלל החימום שמעייף אותי קצת... ומזה DOMS?
חשבתי על קריאטין אבל אני לא בטוח לגביו כי אני גם ככה נמצא כרגע על רקיוטן וממה שהבנתי מהרופאה זה מייבש אותי,אז עוד קריאטין? בעייתי קצת..
אני מפחד קצת שאני ישמין כי בכל זאת אני מתאמן הכול טוב ויפה אבל לעלות רק בשומן נראה לי קצת דפוק זה כאילו אני לא מתאמן בכלל..

אל תפחד בכלל.
אתה תעלה קצת שומן (אלא אם גם אתה מאילו שאלוהים נישק אותם ולא עולים בשומן) אבל אתה תעלה גם במסת שריר.
בקשר לקריאטין אני חושב שכדאי לך לקחת זה יעזור לך מאוד ותעשה מה שאני עושה, אני לוקח שני בקבוקים של ליטר וחצי ממלא אותם במים קצת יותר מחצי ושם באלכסון במקפיא ויום למחרת אתה ממלא מים ואז כל פעם שנגמר אתה ממלא עוד מים עד שלבסוף לא נשאר קרח וזה יותר מצב שאתה שותה יותר מ2 ליטר.
כשאתה מסיים את הבקבוק הראשון תעבור לבקבוק השני וזה יור מצב שאתה באמת שותה מספיק מים ביום.
שים את הבקבוק לידך ככה שלא תתעצל וזה יהיה נגיש.
DOMS זה שהשרירים "תפוסים" או כואבים או איך שלא תקרא לזה.

• פותח/ת השרשור
טוב היה אימון היום הסקוואט השארתי במשקל 50 קילו והאמת שהיה יותר קל מהאימון הקודם וזה מה ששימח אותי[=
בבנץ' העליתי ל51 קילו והיה קשהההההההההההההההההה\=
דדליפט עשיתי גם 51 קילו היה די קל
בדקתי משקל ואני 58.8 אני מחכה ל60[=

• פותח/ת השרשור
אימון די מאכזב...הסיבה היא שלא אכלתי טוב ביומיים האלו כי לא הייתי כמעט ובבית ובגלל זה גם פספסתי אימון ואני מקווה שהוא יהיה האחרון!
סקוואט: 52 קילו היה קשהההההההה 4-3-3 באמת שהיה מאוד מאוד מאכזב
בנץ': 52 קילו היה לא רע בכלל יותר קל מאימון שעבר
דדליפט: 61 קילו היה די קל
+זה שירדתי במשקל אבל לפי דעתי זה רק נוזלים היה כתוב היום 58.4\= שבוע הבא הכול יחזור לקדמותו אני מקווה

• פותח/ת השרשור
אוי אוי אוי כמה אני מאוכזב מעצמי..לא אכלתי טוב והתוצאות באות לידי-ביטוי באימונים
סקוואט:52 קילו היה קשה כמו אימון שעבר 5-4-4
פרס: 33 קילו 5-5-5 היה די קשה...
מתח: +7.5 קילו 4-5-5 היה קשה...

לא נורא,תנצל את המשקלים האלה עוד להשתפר בטכניקה כמו שאמרתי לך
תאכל יותר ותראה שתתקדם אחי

• פותח/ת השרשור
אימון לא-רע בכלל......A
סקוואט: 52 קילו 5-5-5 שברתי מקביל בכל הסטים אולי חזרה אחת לא שברתי בגלל חוסר קטן בטכניקה אבל זה מסתדר עם הזמן..
בנץ': 54 קילו 5-5-4 סט ראשון ושני לא היו קשים מאוד סט שלישי כבר היה יותר מאתגר..
דדליפט:
מעכשיו הדד-ליפט כבר הופך להיות אתגר.. 65 קילו בערך סט שלם היה קשה אבל מסתדרים ואימון הבא מעלים.
איזה מוזר אני שבבנץ' יש לי יותר ומבסקוואט..
עכשיו זזתי לאכול(;

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית