52 קילו סקוואט 5-5-5 לא היה אתגר רציני
בנץ' 58 קילו 5-5-5 היה יותר קל מאימון קודם אין ספק חזרה אחרונה בסט השלישי עזרו לי ממש קצת אז אם אתם רוצים 5-5-4
דדליפט 85 קילו החלטתי לתת עוד-פעם אותו משקל והפעם היה אפילו יותר קל מאימון קודם 5 חזרות סבבה אימון הבא נעלה
משקל גוף:62.0 קילו
55 קילו 5-5-5 היה די קשה אבל הצלחתי לסיים
פרס 40 קילו 5-4-4 היה קשה
מתח+9 קילו 5-4-3
משקל:63.1 קילו
יחסית לאימון שחשבתי שיהיה זה היה טוב בגלל שלא אכלתי טוב סופשבוע וגם בראשון..אתמול נסעתי נסיעה אינטנסיבית באופניים בשביל לקנות ספר מחורבן לבית ספר וזה הפריע להתאוששות..
פאק עוד מעט בית ספר אני לומד עד רבע ל6!!!!! איך אני אסתדר עם האימונים והאוכל?!?!?!?! ]= ]= ]=
דדליפט 88 קילו 5 חזרות בקושייייייייי היה קשה מאוד אימון הבא ניתן אותו משקל שוב
משקל גוף: 62.1 (פאק) בגלל ההתחלה של בית ספר כנראה..
יש לי שאלה...היום היה לי שיעור ספורט ורצנו קצת בקיצור היו לי כאבי ברכיים אחרי סיבוב ריצה שזה ממש קצת פעם לא היה לי ככה...ביום יום שאני הולך אין לי ואני לא מרגיש את הכאבים האלו גם במהלך הסקוואט..מישהו יודע מזה?
שכחתי לעדכן..אני אעדכן היום את האימון של אתמול..(אני מרוכז בתיאוריה עכשיו פשוט אז..)
סקוואט 60 5-5-4 (אחרי הסקוואט היו לי כאבי ברכיים..)
פרס 43 קילו לא הצלחתי כמעט ובכלל אני מוריד אימון הבא ל38 ואעבוד עוד קצת על טכניקה
מתח +9 5-5-4
סקוואט 5-5-4 אני מאמין שהייתי יכול לתת חזרה אחרונה פשוט חיכיתי 2 דק' בין הסטים בגלל חוזר זמן....
בנץ' 5-5-4
דדליפט 95 קילו 3 חזרות היה באמת סופר קשה אבל הפסקתי לעשות 2 סטים חימום ואחריהם הסט הכבד וכולם בהפרשים של דקה בערך.. המכון נסגר ולא היה לי זמן!! אימון הבא אני מקווה שיהיה יותר טוב
אוקיי...אימון לא-רע בכלל
סקוואט: 65 קילו 5-5-4 היה קשה אבל הסתדרתי סט אחרון חזרה אחרונה עיגלתי את הגב אז הורדתי את החזרה
בנץ':62.5 קילו 5-4-3 לא היה קל בכלל
ודדליפט!:100 קילו ל4 חזרות ת'אמת שאני חושב שהייתי יכול לתת עוד חזרה אבל פחדתי להגיע לכשל וסתם לדפוק את הטכניקה אז החלטתי לא לעשות(פסיכולוגי)
ממה שאני רואה בתחתית הברכיים שלך גולשות, אתה נשען קדימה ואז עולה.
תנסה להבא להרים את האצבעות של הרגליים תוך כדי הסט זה אמור לעזור (ותזכור לדחוף מהעקבים ולא מהאצבעות)
סקוואט 67.5 קילו 5-5-4 היה קשה!!
פרס 40 קילו לא היה קל בכלל,הפרס אצלי בעייתי מאוד..(ועוד שאלה אחרי הפרס ישר ממש שאני מוריד את המוט אני מרגיש כאב באמצע הגב...זה בסדר??)
מתח+10 קילו ממש הופתעתי לטובה 5-3-5 בסט השני החלקתי אחושרמוטה ולא הצלחתי לתפוס כבר אז ירדתי אני בטוח שהייתי נותן עוד 2 חזרות..
63.9....אני חייב להוסיף עוד אוכל!
היה לי אימון נוראי היום,באמצע האימון הרגשתי נורא והשתעלתי כמו חמור\=
סקוואט 70 קילו הצלחתי לתת 5 חזרות אבל כול הטכניקה התפקששה לי אחושרמוטה ועבדתי המון המון עם הגב אז החלטתי להוריד ל65 ונתתי 5-5 למרות שהם היו קשים בטירוף לעומת פעם שעברה\=
בנץ' 4-3-3 ]=
דדליפט 4 חזרות ל100 קילו חזרה אחרונה הגעתי לכשל!
אימון נוראי פשוט!
משקל גוף:63.6 אני תקוע במשקל והתוצאות בהתאם!
סקוואט 70 היה פשוט רצח!!!! סט ראשון הצלחתי 5 חזרות בקושיייייייייייייי סט שני 3 ורביעי 4 עם טיפה עזרה\=
פרס 43 קילו 5-5-5 היהה קשההה! אבל העיקר שהצלחתי [= בוא נגיד ככה,מפעם שעברה שעשיתי הרבה פי 10832103 יותר קל.
מתח+12.5 קילו 3-3-3 היה קשהה,בנוסף לכך שהמשקולת בכל חזרה שלישית החליה לי לכיוון הכפות-רגליים(נעלמו המשקולות הטובות]=) אבל עוד אימון אני מאמין שאני אצליח לעשות 5-5-5