הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

SS נקווה שיהיה טוב:D

• פותח/ת השרשור TMM
  • פורסם בתאריך
deadlift111.jpg

דבר ראשון והכי חשוב....
תלמד להכנס לסט אפ של הדדליפט

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
טוב אז ככה,
סקוואט 75 קילו 5-5-4 חזרה אחרונה כשל,פשוט קשה מידיי אני רואה ילדים 3 קילו מתחתיי שעושים מאה זה לא מובן לי..
פרס 46 קילו 5-5-5 [= ובין סט שני לשלישי חיכיתי רק 3 וחצי דק' בגלל שאיזה אחד בכה לי שם שאני משתלט על הכלוב
מתח+12.5 קילו 5-5-5 באמת התפלאתי היה הרבה יותר קל מבדרך-כלל.
משקל גוף:66.5 קילו

• פותח/ת השרשור
חזרתי מאימון היום,אז ככה:
סקוואט 75 קילו 3X5 סוף סוף! הכאב בגב-תחתון אפילו היה פחות כואב היום,אבל עדיין כאב במיוחד בסט שלישי
פרס 47 קילו(דרך אגב באימונים שכתבתי 46 קילו זה היה בעצם 44 קילו טעות שלי) 3-4-3
מתח+15 קילו 4-4-2 סט אחרון התפקשש לי הכול המשקולת לא נתפסה והיא נפלה למטה וגרמה לי להחליק קיצר אני בטוח שהייתי יכול לעשות פה לפחות 3-4
משקל-גוף:
67.4 קילו
Banane36.gif

דרך-אגב בתחילת-האימון בחימום של הסקוואט המכנסיים נקרעו לי חחחחחחחחחחחחחח אני לאט לאט נהיה חזיר כנראה:D:O

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

סרטון סקוואט 75 קילו-טכניקה
אני יודע שלא-משהו.(דרך-אגב אני חייב לצאת קדימה שאני יוצא אחורה אני מאבד שיווי-משקל ואני משתגע מלהתסכל על הקיר)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
סקוואט 60 קילו(אני עובד עכשיו חזק על טכניקה ומיישם את כל מה שכתבתם לי) 5-5-5 לא-בעייתי.
בנץ' 65 קילו 4-4-4 יותר טוב מפעם שעברה אבל היה עדיין מאוד קשה
דדליפט 98 קילו אני מרגיש שהדדליפט ישתפר המון מבחינת-טכניקה ואני מקפיד גם פה על כל מה שאמרתם לי וכל מה שראיתי בסרטון.
משקל גוף:המשקל ישתגע קצת היום לאדע מה קרה בכל זאת אני לפחות 67.2

• פותח/ת השרשור
סקוואט 65 קילו 5-5-5 לא בעייתי במיוחד
פרס 47 קילו 5-3-4 סט שני לא חיכיתי מספיק בין הסטים משהו נדפק לי שם
מתח+15 קילו 5-5-4 קשה בצורה-מפחידה!

משקל-גוף:
67.9

• פותח/ת השרשור
אני לוקח דאמבל ושם בין הרגליים פשוט.
אם יש לך משהו במכון שיכול לקשור את הדאמבל לרגליים עוד יותר-טוב

• פותח/ת השרשור
משקולות-בודדות,"משקולות-יד",לא הפלטות

---------- התגובה התווספה ב 16:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 07:42 ----------

עוד 45 דק' בערך יש לי תור לרופאת-עור ואני חושב שהיא תעלה לי את המינון של הראוקטן!(בכל-זאת עליתי יותר מ12 קילו)
בטח היא גם לא תבין איך עליתי יותר מ12 קילו 0= איזה נימוק טוב לדעתכם אני יכול לתת לה שם בלי להתחיל לחפור לה?
אם היא תעלה לי את המינון אני מקווה מאוד שלא שהתופעות-לוואי לא יגדלו הרבה

---------- התגובה התווספה ב 17:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:07 ----------

העלו לי את המינון\= אני מקווה מאוד שזה לא ידפוק אותי!

משהו מוזר לי בהתקדמות שלך. בלי לבאס או משהו, אולי אתה צריך לבדוק את עצמך. ואולי קרה משהו שאני לא יודע כי לא קראתי את כל הלוג.

אתה 4 חודשים בתכנית, עלית 12 קילו במשקל, אבל השיפור במשקלי עבודה הוא סקוואט 46->65 ובנצ' 50->65? 😳

• פותח/ת השרשור
הסקוואט הוא לא 46-65 אלא 75 שגם זה לא משהו ואני עובד כרגע על טכניקה,ובנצ' כתבתי את המקסימום שהייתי עושה (50) ושכחתי לשנות שזה היה 5-8 קילו פחות בגלל שהיו עוזרים לי מלא,היום אני עושה את ה65 כמעט כמעט לבד.

• פותח/ת השרשור
סקוואט 70 5-5-5 לא קל..
בנץ' 65 אני פשוט תקוע ברמות...מקווה שבעזרת חופש-חנוכה אני אצליח לאכול כמו שצריך בלי הביתספר הזה..
4-4-4 בלחץץ
דדליפט 100 קילו 5 חזרות לא קל בכלל...

• פותח/ת השרשור
טוב אז היום אימון נקווה לטוב(: אני יודע שההתקדמות שלי גרועה-מאוד,בכל-זאת אני לא אתייאש:victory:

• פותח/ת השרשור
סקוואט 75 קילו 5-5-5 פעם ראשונה שהרגשתי ממש טוב עם הסקוואט אפילו הרגשתי שקיבלתי באונס פעם-ראשונה ירדתי ASS TO GRASS הפעם
פרס 47.5 4-4-4 וואו הרגשתי ממש כבד לא-יודע למה..
מתח+15 קילו 5-4-3 האמתי שבסט שני עליתי 5 אבל חמישית לא הייתה עם הסנטר מעל המוט אז לא החשבתי

• פותח/ת השרשור
צו-ראשון יאאלה איזה יום-מעייף,לא אכלתי כמעט וכלום היום בגלל החרא הזה מקווה להצליח אפילו קצת באימון

---------- התגובה התווספה ב 23:25 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:03 ----------

אימון אחלה
סקוואט 77.5 5-5-4 כשל
בנץ'5-4-4 65 קילו
דדליפט 102.5 קילו 5 לא קלים
משקל-גוף:67-68
המשקל ישתגע היום 0=

סקוואט 77.5 5-5-5 😃
פרס התאכזבתי מאוד 47.5 4-4-4
מתח 12.5 קילו עשיתי בגלל שהיום ה15 הרגיש לי כמו טון אינלי מושג למה 5-5 וגם הם היו בקושי-רב

משקל:67.6 די תקוע,לאכול עוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית