הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב תפוס

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
כבר הרבה זמן יחסית אני פשוט מסתובב כל הזמן עם גב תפוס (לא רק מהמשקולות אלא גם כדורסל וכו...) אני מדבר בעיקר על הגב התחתון ובאמצע ומן הרגשה כללית כזאת בגב לא ברחב גבי דווקא...

אתם יכולים לתת לי רעיונות לתרגילים לשחרור ואולי גם לחיזוק הגב התחתון שאני אוכל לפתור את הבעיה המעיקה הזאת?

תודה מראש

לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר גב תפוס?
שאתה לא יכול לזוז וזה כואב? או שזה פשוט דומס? אתה מתאמן משקולות? או רק כדורסל?

ובכלליות תרגילים לחיזוק זה סקוואט, דדליפט וגוד מורנינג

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי בדיוק למה אתה מתכוון כשאתה אומר גב תפוס?
שאתה לא יכול לזוז וזה כואב? או שזה פשוט דומס? אתה מתאמן משקולות? או רק כדורסל?

ובכלליות תרגילים לחיזוק זה סקוואט, דדליפט וגוד מורנינג

עוד לא ברמה שלא יכול לזוז וכן אני מתאמן חדר כושר 3 פעמים בשבוע אני ותיק אני לא טמבל ודדליפט סווקאט וגוד מורנינג אני לא יכול לעשות בגלל רגישות בגב התחתון (כנראה שריר או רצועה מתוחה) בצד שמאל שיש לי כי פעם ביצעתי את התרגילים האלה לא טוב.. ובכללי אתה לא מכיר תרגילים אני לא מדבר רגע על משקולות משו יותר כיוון הפלצני של יוגה פילאטיס וכל החרא שאולי יש שם איזה משו שיכול לעזור לי...

אני לא מכיר משהו שיכול לשחרר, אני גם לא יודע מה עוצמת הכאבים שלך אבל יש לביל סטאר פרוטוקול פציעות לגב שיכול אולי לעזור לך..

משו יותר כיוון הפלצני של יוגה פילאטיס וכל החרא שאולי יש שם איזה משו שיכול לעזור לי...

הנה משהו מיוגה: http://www.yogatipulit.co.il/66243/lowerback-ex1

ואם אתה מתאמן בחדר כושר שיש בו גם חוגים- אז אולי תרצה להכנס פעם לשיעור יוגה או פילאטיס ולהתייעץ עם מי שמדריך שם.
בכלל כדאי להקפיד על חימום לפני אימון ומתיחות אחרי.
לגבי רגישות בגב תחתון שבגללה אתה לא יכול לעשות דדליפט סקוואט וגוד מורנינג- אם זו סתם תחושה ואין לך אבחון רפואי אז קודם כל תבדוק, ואז תשקול כן לעשות את התרגילים האלה עם דגש על טכניקה נכונה ומשקלים נמוכים- זה יכול לעזור לך להיפטר מהבעיה. על דברים כאלה בפורום הזה יש מספיק מידע.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית