עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
8 שעות בדיוק נראה לי רובוטי מדי.
פשוט תקומי ביקיצה טבעית, אצלי זה אחרי 6-8 שעות בד"כ.
תמיד אפשר להשלים שעות...
בגלל זה יש לי במשרד מיטה מתקפלת ...
בכלל זה מעלה את הפרודקטיביות בכמה אחוזים
אני אפילו יכול לטעון שזה מעלה את הפרודקטיביות שלי ב1000% ....
(10 * 0 = 0)
✌️
אתה רציני?8 שעות בדיוק נראה לי רובוטי מדי.
פשוט תקומי ביקיצה טבעית, אצלי זה אחרי 6-8 שעות בד"כ.
אני מבקש ממך לשים לך איפה את מפרסמת. זאת לא פעם ראשונה שזה קורה. מספיק עם הבלאגן.
ובאמת אפשר להשלים שעות במהלך היום,או שזה לא ניקרא?
Studies show that 20 minutes of sleep in the afternoon provides more rest than 20 minutes more sleep in the morning (though the last two hours of morning sleep have special benefits of their own).
אתה רציני?
אצלי יקיצה טבעית היא בערך 10 שעות,אם שום דבר לא מפריע לי אז זה 12.
too much sleep--more than 9 hours--can actuallybe harmful for your health; recent studies show that those who sleep more than 9 hours per day don’t live as long as their 8-hour-sleep counterparts!
בכלל את אמורה להרגיש אם המנוחה שלך מספיקה לך או לא. אני למשל חייבת את ה 7-8 שעות שינה בלילה שאחרי אימון ואם אין לי את זה- אני כל היום עייפה ורעבה בטירוף. ואם המחסור בשינה מצטבר אז גם הביצועים באימון פחות טובים.
זה חשוב בכל יום - אבל אני אישית מרגישה את המחסור במיוחד אם לא ישנה מספיק אחרי אימון. הרעיון הוא שאם את מרגישה שחסרה לך מנוחה (עייפות, ביצועים ירודים וכו') - תנוחי יותר. אם את מרגישה ערנית ורעננה (ולא כי שתית 3 אספרסו כפול) - אז פחות חשוב אם ישנת בדיוק 8 שעות או 7 שעות או 7 שעות ו-32 דקות.אז ה7-8 שעות שצריך לישון אותם,יותר חשובות ליום שבו עשיתי את האימון?
וביום שבו אני לא מתאמנת אני יכולה לחטוא?