הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
  • פותח/ת השרשור Elad2
  • פורסם בתאריך

Elad2

משתמש מתחיל
103
0
נק' מוניטין:
-15
103
0
טוב אני רוצה להתחיל SS ויש לי כמה שאלות שחשוב לי שתענו לי עליהם :
1.הטנכיקה שלי טובה בסקווט דד ליפט בנצ ופרס אבל בפוור קלין אני ממש ממש חושב שאני עושה גרוע ביותר... בקיצור אני מעדיף לעשות מתח עכשיו השאלה שלי היא כזאת, יהיו שינויים בעלי משמעות רבה אם אני יעשה עם מתח או פוורקלין? או שלא יהיה הבדל של ממש?
2.הבייספס והכפתיים שלי קטנות מאוד יחסית לגב שלי שהוא רחב מאוד ולחזה ולרגליים שגם הם טובים אז השאלה שלי היא כזאת כיוון שבSS אין תרגילים לידיים עצמם עדיין לעשות את התכנית והידיים יסתדרו לי או שעדיף לי לעשות AB ???
3.חודש לפני התכנית אני עושה FBW נכון ? חימום שרירים... לעשות בתכנית "חימום השרירים" את כל מה שיהיה ב SS סקווט דד ליפט פרס בנצ וכו' לתרגול הטכניקה או לא?
4.לאחר שאני חושב שהספיק לי הSS ואני רוצה לחטב... אני מחטב עם תוכנית AB ? החיטוב יהיה טוב ורגיל כמו בכל תכנית אחרת ? כי אני לא ראיתי אף פעם תוצאות של אנשים מחוטבים אחרי SS ראיתי אותם רק במסה וזה פשוט מדהים התוצאות אבל אחרי חיטוב בחיים לא ראיתי בגלל זה אני שואל. ואם יש תמונות של חיטוב שאנשים עשו SS במסה אני ישמח לראות
תודהרבה רבה רבה לעונים 😃 זה באמת חשוב לי.

1. או שכן או שלא. ההמלצה של ריפ היא PC. אני חושב שלרוב אפשר להסתדר גם עם מתח, אלא אם כן רוצים לפתח דברים ספציפים ש-PC עובד עליהם כמו עוצמה
2. מה זה בייספס?
3. לא. חודש לוקח לך לחמם שרירים? החימום המומלץ בספר לוקח כ-5 דקות.
4. אפשר עם ה-5X5 לינארית של ביל סטאר, יש כמה שעשו\עושים אותה פה בחיטוב ומרוצים מהתוצאות.

• פותח/ת השרשור
1. או שכן או שלא ? חחחח
2.נו אתה באמת שואל ? . biceps
שריר הנקרא דו ראשי זרועי ובשפה של חדרי כושר יד קדמית. מספיק טוב :D?
3.אוווווו מה 5 דקות אני הפסקתי להתאמן אני רוצה לחזור לחמם שרירים כי לא נראלי שמתחילים ישר מ SS צריך להתחיל שבועיים לפני SS FBW או משהו לא ?
4.מה אתה אומר על AB תכנית טובה גמכן או ללכת על ביל סטאר אני מכין את עצמי מעכשיו לסוף :D

עוד תגובות בבקשה 😃

1. תשובה לא מוגדרת היטב לשאלה לא מוגדרת היטב.
2. לא, זה היה רמז שהתשובה ל-2 היא SS.
3. מה זה לחמם שרירים ולמה זה לוקח לך שבועיים? או בקיצור - לא.
4. כשתגיע לגשר תעבור אותו 😃

• פותח/ת השרשור
1. שאלתי אם אני יתקדם טוב אם אני יעשה מתח במקום פוורקלין, אם זה משנה מתח או פוורקלין ?
2.אה חחחחחחח
3.להרשם למכון וישר להתחיל מ SS?
4.לא הבנתי :D

1. לא משנה אתה גם יכול לעשות בנט אובר
3. תעשה איזה חודש FBW
4. כשתגיע לזה שאתה צריך חיטוב אז תשאל

• פותח/ת השרשור
אז לא הבנתי משהו אחד...
אם איזה תכנית להתחיל ב שבועיים שלוש חימום הגוף?
FBW? ואיזה תרגילים שם? מורכבים? או מכונות? או מה...
ואם אפשר דוגמא לתכנית FBW טובה שאפשר להתחיל איתה
תודה על העזרה.

אז לא הבנתי משהו אחד...
אם איזה תכנית להתחיל ב שבועיים שלוש חימום הגוף?
FBW? ואיזה תרגילים שם? מורכבים? או מכונות? או מה...
ואם אפשר דוגמא לתכנית FBW טובה שאפשר להתחיל איתה
תודה על העזרה.

לא לעשות "חימום גוף שבועיים שלוש"
להתחיל ישר עם SS

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית