הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

going for the kill

• פותח/ת השרשור
יש שם גם אחד לקראת הסוף שמתחיל לפרכס. אני לא מבין גדול בפירכוסים אבל זה לא נראה טוב

אמאלה.

זה שלא נותנים ספירה ואחרי שבנאדם נופל קופצים עליו ומנסים לפרק לו את הגולגולת מהגוף זה די מחריד. אני חושב שהתעללות בגופות זה נגד החוק ברוב העולם המערבי.

פשוט גועל נפש לדעתי, זה לא ספורט.
לא יודע איך האמא של אותו בן אדם תרגיש כשהיא תראה את הבן שלה באחד המצבים האילו.

אני באופן אישי לא יכולתי לצפות בכל הסרטון.

אמאלה.

זה שלא נותנים ספירה ואחרי שבנאדם נופל קופצים עליו ומנסים לפרק לו את הגולגולת מהגוף זה די מחריד. אני חושב שהתעללות בגופות זה נגד החוק ברוב העולם המערבי.
ואז מה ישאר? כל פעם שמישהו נופל יעצרו את הקרב, הוא ינוח כמה שניות ואז יקום, ותוך מספר שניות שוב פעם מישהו יופל לרצפה. חלק גדול מהקרבות הוא על הרצפה...

ואז מה ישאר? כל פעם שמישהו נופל יעצרו את הקרב, הוא ינוח כמה שניות ואז יקום, ותוך מספר שניות שוב פעם מישהו יופל לרצפה. חלק גדול מהקרבות הוא על הרצפה...

מספיק Tiny זה ניראה לך אנושי הדברים האילו?
תראה את הבני אדם מה קורה להם, תעצור רגע ותחשוב לרגע אם זה היה הבן שלך מה היית חושב.
היית חושב שזה ספוט יפה וכל הכבוד שהוא לא וויתר? או שהיית אומר "לא!, הבן שלי שגידלתי כל כך הרבה זמן! למה הוא בחר דווקא ב"ספורט" המסריח הזה"
תהיה קצת אנושי בן אדם, אני גם כן הייתי באיגרוף תאילנדי ונכון שאנשים נופלים בנוק אאוט לפעמים אבל זה בכלל לא באותו לבל.
בן אדם נפל, סבבה, נוק אאוט\נוק דאון, אבל ככה כשהוא מת על הרצפה להרוג אותו לגמרי?

מספיק Tiny זה ניראה לך אנושי הדברים האילו?
תראה את הבני אדם מה קורה להם, תעצור רגע ותחשוב לרגע אם זה היה הבן שלך מה היית חושב.
היית חושב שזה ספוט יפה וכל הכבוד שהוא לא וויתר? או שהיית אומר "לא!, הבן שלי שגידלתי כל כך הרבה זמן! למה הוא בחר דווקא ב"ספורט" המסריח הזה"
תהיה קצת אנושי בן אדם, אני גם כן הייתי באיגרוף תאילנדי ונכון שאנשים נופלים בנוק אאוט לפעמים אבל זה בכלל לא באותו לבל.
בן אדם נפל, סבבה, נוק אאוט\נוק דאון, אבל ככה כשהוא מת על הרצפה להרוג אותו לגמרי?
תפסיק להתייפיף. אף אחד לא הורג אף אחד וזה ספורט לגיטימי לחלוטין. כרגע זה הספורט הכי מתפתח ותופס תאוצה בעולם. בכל ההסטוריה של הספורט המקצועי מעולם לא מת לוחם (למעט אחד בקרב חצי חובבני).
אז נא לא לבלבל את המוח. אם יש לך לב של כוסית, זה כבר דבר אחר. תשאר בכדורגל (למרות שיש בו לא פחות פציעות).

לי זה ניראה אכזרי, ודרך אגב יש המון מקרים שפשוט לא שמעת עליהם.
אני בכל מקרה הייתי מעדיף שאנשים ישארו עם הפרצוף שאלוהים נתן להם.

---------- התגובה התווספה ב 09:26 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:25 ----------

וזה אחד מהדברים שגורמים לאנשים ללכת מכות במסיבות (בטח תגידו שזה שטויות) כי אני מכיר אנשים באופן אישי שמתלהבים מכל החרא הזה ותמיד נותנים אגרופים וכאלה שהם רואים שם ומתלהבים מזה והאמת שגם הם מסוג האנשים שהולכים מכות במועדונים במסגר.

תראה לי מקרה אחד. הכי קל לזרוק שטויות באויר.
אני לא הולך למסיבות אבל אני תמיד בעד מכות 👹

1:44 הסרטון שהוא מפיל אותו על הראש(זה שנופל על הראש זה פידור אמליננקו), קיצר זה שנופל על הראש אחר כך ניצח תקרב הזה, חפשו קרבות שלו fedor emlianenko מדהים הבן אדם... לדעתי הכי טוב בכל הזמנים.

באמת קשה לצפייה איך שהם שוברים שם ידיים נראה כאילו הם עשויות מעץ

• פותח/ת השרשור
יש שם בהתחלה קטע שעושים לאחד בריח על הכתף ופורקים לו אותה.

חוצמזה לכל היפי נפש, זה הספורט ומי שבוחר להשתתף בזה, זה בחירה חופשית

כל הלוחמים שעולים לשם יודעים שלא מפסיקים את המכות עד ששופט לא עוצר אותך. אין מה לעשות זה תחרות וצריך להבטיח ניצחון.

עם כל הכבוד אתה צריך להתבייש בתור אחד מהמנהלים.
אתה צריך להתבייש שאין לך הומור.
אתה צריך להתבייש שאתה כותב כל כך הרבה שטויות בפורום. (ע"ע http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=14525)
אתה צריך להתבייש שאתה מאחל לי במוניטין שיפוצצו אותי מכות למות בג'לג'וליה.

אני מאחל לך להישאר עם שומן עיקש אחרי RFL 🖕

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית