הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

The Expendables

בטח יהיה סתם סרט מעפן, אם היו צריכים להביא כל כך הרבה שחקנים בשביל להרים אותו

• פותח/ת השרשור
בטח יהיה סתם סרט מעפן, אם היו צריכים להביא כל כך הרבה שחקנים בשביל להרים אותו
אבל זה הקטע שלו- לאסוף את כוכבי הפעולה הוותיקים (שלא לומר זקנים). חבל שארני לא בא 😃

23b57039944868b36ef4850145488c5c.jpg

http://knowyourmeme.com/memes/stormtroopers-vs-red-shirts

אני הולך לראות אותו מתוך כבוד לחבר'ה

לדעתי זה הולך להיות דווקא סרט טוב, פשוט צריך לבוא בקטע שזה הולך להיות סרט של non-stop action ולא איזה סרט עם עלילה וסיפור מעניין, סכ"ה קאסט מאוד מאוד מרשים של כוכבי אקשן, בעיקר אני אוהב שם את ויליס, סטאטאם וגט לי... צריך להיות מעניין איך הם ישלבו את כל הסגנונות של כולם, נגיד גט לי עם הקונג פו וסטאטאם שהוא badass מי שראה תסרטים שלו(סדרת טרנספורטר וקראנק 1+2).

איזה הזוי, הסרט עוד לא יצא וכבר ב IMDB הקהל דירג אותו 9/10.
רק בגלל השחקנים.

אבל כמו שנאמר, הרבה קשישים משחקים בסרט הזה.

הולך להיות טוב בכל מקרה. רק לראות את הפרצופים יעשה לי טוב 😃 . לפני זה צריך לעשות בבית מראטון רוקי\טרמינאטור\ספורט הדמים\ וכו'

קבלת כוכב כסף על זה שהזכרת את ספורט הדמים 😃

לא הבנתי את ההתלהבות על ספורט הדמים
ראיתי אותו רק לפני כמה שבועות בפעם הראשונה, וכנראה בגלל שהסרט ישן, אבל המשחק היה גרוע והכול היה מזויף בצורה מצחיקה

איזה הזוי, הסרט עוד לא יצא וכבר ב IMDB הקהל דירג אותו 9/10.
רק בגלל השחקנים.

אבל כמו שנאמר, הרבה קשישים משחקים בסרט הזה.

יש אנשים שסתם מדרגים בגלל השחקנים, אבל יש גם כאלה שראו את הסרט לפני - אנשים "חשובים" \ מבקרי סרטים וכו'. אתה יכול לראות לפי הביקורות למטה שהם כן ראו.
חלק מהקטע של IMDB שזה לא "סתם צופים" שמדרגים

• פותח/ת השרשור
הולך להיות טוב בכל מקרה. רק לראות את הפרצופים יעשה לי טוב 😃 . לפני זה צריך לעשות בבית מראטון רוקי\טרמינאטור\ספורט הדמים\ וכו'
מרתון רוקי! 🤘
טרמינאטור- לא, כי ארני לא משתתף ב-expendables
למרות שקונאן-הברברי זה משהו שאני אראה any time

לא הבנתי את ההתלהבות על ספורט הדמים
ראיתי אותו רק לפני כמה שבועות בפעם הראשונה, וכנראה בגלל שהסרט ישן, אבל המשחק היה גרוע והכול היה מזויף בצורה מצחיקה

שהוא יצא זה היה סרט חזק (היינו קטנים וטיפשים וכל מה שהיה זה רוקי/רמבו...)
היום רואים שזה זבל

ורק הראשון היה טוב לא מבין מי נהנה לראות את כל ההמשך המחורבן שיצא לו

רק הראשון היה טוב. וכשראית את זה בזמנו זה היה פשוט חלום, פנטזיה, אשליה, סרט אדיר. ברור שהיום זה נראה מצחיק קצת. אבל אני נזכר באיך הרגשתי פעם. מלא כבוד לכל הסרטים הישנים האלה סטייל קיקבוקסר, לב האריה, נינג'ה אמריקאית, רמבו, רוקי וכו'

חחח חזק!!
דאבל אימפקט, במהירות האש, no retreat no surrender (לא יודע את השם בעברית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית