הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית תכנית אימונים בלי כלוב

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
כמו שאתם יודעים אין לי כלוב ואין אפשרות לעשות סקוואט בכלל ניסיתי הכול. אי אפשר על המקבילים כי זה קרוב לקיר זכוכית. אני יכול לעשות סקוואט עם משקולות. פרס בישיבה. ודדליפט כמו שצריך. ומיש אמר לי לעשות ככה.

A:
סקוואט, בנץ', דדליפט.
B:
סקוואט, פרס בישיבה, מתח.

מה אתם אומרים אפשר להתפתח מדבר כזה? וכמה סטים וחזרות לעשות? נגיד ככה?

A

סקוואט משקולות 3X6
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X6
פרס בישיבה 3X6
מתח 3XMAX

זה סבבה?

תלמד להרים את המוט מעל הראש ולשים אותו מאחורי הצוואר. משקל גדול לא תעלה אבל ל 70-50 קילו אפשר להגיע.
עם זה תעשה סטים של הרבה חזרות (עד המוות 😃 ). לחליפין אפשר לעשות פרונט סקווט מנקודה נמוכה כאשר את המוט תניח על 2 כיסאות\שרפרפים, כנס תחתיו ותרים. יש אפשרות לעשות גם סקווט על רגל אחת עם משקל שמחזיקים בידיים (דמבבל או פלטה). העיקר זה הרצון.
וכן, בזמנו יצא לי לעשות את כל אלו ועוד עם מוט W 😛 (וידיעה שאבא ירצח אותי אם אני אשבור לו את הבלטות של הרצפה 😣)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תלמד להרים את המוט מעל הראש ולשים אותו מאחורי הצוואר. משקל גדול לא תעלה אבל ל 70-50 קילו אפשר להגיע.
עם זה תעשה סטים של הרבה חזרות (עד המוות 😃 ). לחליפין אפשר לעשות פרונט סקווט מנקודה נמוכה כאשר את המוט תניח על 2 כיסאות\שרפרפים, כנס תחתיו ותרים. יש אפשרות לעשות גם סקווט על רגל אחת עם משקל שמחזיקים בידיים (דמבבל או פלטה). העיקר זה הרצון.
וכן, בזמנו יצא לי לעשות את כל אלו ועוד עם מוט W 😛 (וידיעה שאבא ירצח אותי אם אני אשבור לו את הבלטות של הרצפה 😣)

אני לא יכול לקחת מהבנץ' זה סתם ייסכן אותי אני אעשה סקוואט עם משקולות.

קיצר נו מה עושים?

• פותח/ת השרשור
יושבים בבית. בחוץ יש דברים מסוכנים.

אי אפשר לקחת מהטסנד של הבנץ' בגלל שהבנץ' קרוב לכניסה ואנשים נכנסים ויוצאים כדי להכנס/לישתות מים ואני סתם עושה להם פקק וגם בקושי יש לי מקום לעשות סקוואט... מה גם איך אני אתקדם במשקלים?

עם זה תעשה סטים של הרבה חזרות (עד המוות 😃 ). )

הבעיה היא אחרי זה איך להוריד את המוט מהכתפיים. אלא אם כן אתה מוצא פרטנר שיעזור לך

להוריד זה הרבה יותר קל, בכל מקרה אנשים צריכים לבחור את החדר כושר יותר בקפידה.
לא מבין למה שווה לשלם כסף למכון בלי מקום לסקוואטים.

יותר קל? החלק של הקלין כן אבל קודם אתה צריך להעביר את המוט ב"ג'רק" מהגב לכתפיים.

זה רעיון גרוע מראש להגיד למישהוא לעשות קלין עם המשקל של הסקוואט.
אבל להוריד תמשקל אפשר פשוט על ידי הליכה קדימה, לא צריך ג'רק או קלין.

אם יש לך אפשרות לזרוק את המשקל על הרצפה הכל טוב ויפה.
בכל מקרה דובר פה על סקוואט עם משקל נמוך להרבה חזרות(סתכל כמה תגובות למעלה).

• פותח/ת השרשור
להוריד זה הרבה יותר קל, בכל מקרה אנשים צריכים לבחור את החדר כושר יותר בקפידה.
לא מבין למה שווה לשלם כסף למכון בלי מקום לסקוואטים.

זה החדר כושר היחיד בעיר. מה גם הוא עולה 300 ש''ח ל3 חודשים אין לי כסף לשלם למכון פעם בחודש 250-300 ש''ח. קיצר פעם אני עשיתי סקוואט מסטנדים של הבנץ' פרס אז אני אעשה שוב אבל מזה שווה שאני לא עולה במשקלים? איך אני ייקח ת'מוט שיהיה לי כל צד 50 קילו נגיד?

יש לי הרגשה שהצמד-חמד, מחפש סיבה לא לעשות סקווט.
בפוסט הקודם שלי תיארתי בפירוט את הדרכים והאילתורים שאני פעלתי עלפיהם לפני זמן רב.
משום מה, הפחד לשבור ת'רצפה דירבן אותי להרים ולהוריד את המוט בזהירות גם אחרי סט שני עם 50-60 קילו על 25 חזרות.
ראבק, תקנו זוג שרפרפים (גובה +-60 ס''מ ) ב 100 ש''ח ותעשו מהם פרונט ! 😣

נ.ב. בקצב הזה, עד שתגיעו למשקלים גבוהים יגמר לכם המנוי ותוכלו לחפש מכון טוב יותר.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית