תוכנית תכנית אימונים בלי כלוב

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
כמו שאתם יודעים אין לי כלוב ואין אפשרות לעשות סקוואט בכלל ניסיתי הכול. אי אפשר על המקבילים כי זה קרוב לקיר זכוכית. אני יכול לעשות סקוואט עם משקולות. פרס בישיבה. ודדליפט כמו שצריך. ומיש אמר לי לעשות ככה.

A:
סקוואט, בנץ', דדליפט.
B:
סקוואט, פרס בישיבה, מתח.

מה אתם אומרים אפשר להתפתח מדבר כזה? וכמה סטים וחזרות לעשות? נגיד ככה?

A

סקוואט משקולות 3X6
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X6
פרס בישיבה 3X6
מתח 3XMAX

זה סבבה?

• פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה שהצמד-חמד, מחפש סיבה לא לעשות סקווט.
בפוסט הקודם שלי תיארתי בפירוט את הדרכים והאילתורים שאני פעלתי עלפיהם לפני זמן רב.
משום מה, הפחד לשבור ת'רצפה דירבן אותי להרים ולהוריד את המוט בזהירות גם אחרי סט שני עם 50-60 קילו על 25 חזרות.
ראבק, תקנו זוג שרפרפים (גובה +-60 ס''מ ) ב 100 ש''ח ותעשו מהם פרונט ! 😣

נ.ב. בקצב הזה, עד שתגיעו למשקלים גבוהים יגמר לכם המנוי ותוכלו לחפש מכון טוב יותר.

איך נחפש מכון יותר טוב אם אני גר בשדרות ואין שום מכון אחר. וטוב לי בחדר כושר כל החבר'ה שם ויש חשק להתאמן. וגגםםםם אם היה לנו מכון נראלך הייתי משלם 200-300 ש''ח לחודש? אני משלם 300 ש''ח ל3 חודשים. הקיצר אני אעשה סקוואט בהסטנדט של הבנץ'. איך התוכנית הזאת?

A

סקוואט 3X6
בנץ' 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X6
פרס בישיבה 3X6
מתח 3XMAX

---------- התגובה התווספה ב 18:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 16:10 ----------

מישו יכול לענות לי ? ^

איך נחפש מכון יותר טוב אם אני גר בשדרות ואין שום מכון אחר. וטוב לי בחדר כושר כל החבר'ה שם ויש חשק להתאמן. וגגםםםם אם היה לנו מכון נראלך הייתי משלם 200-300 ש''ח לחודש? אני משלם 300 ש''ח ל3 חודשים. הקיצר אני אעשה סקוואט בהסטנדט של הבנץ'. איך התוכנית הזאת?
בשדרות יש את מרכז הספורט של ספיר, אתה מתאמן שם?
אני מבין שטוב לך בחד''כ עם החבר'ה, אבל זה לא מועדון חברים -זה חדר כושר!
וביחס כזה, לא תתקדם יותר מדי.:nono:

נ.ב.התוכנית בסדר.

• פותח/ת השרשור
בשדרות יש את מרכז הספורט של ספיר, אתה מתאמן שם?
אני מבין שטוב לך בחד''כ עם החבר'ה, אבל זה לא מועדון חברים -זה חדר כושר!
וביחס כזה, לא תתקדם יותר מדי.:nono:

נ.ב.התוכנית בסדר.

אני מתאמן בחדר כושר בשדרות. ספיר זה ליד שדרות זה כבר מכון כושר. אבל אם אני ארשם לשם אני אצטרך לשלם 250 ש''ח לחודש+נסיעות למה זה שעה הליכה מהבית שלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית