הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה תמונות סוף מסה ולקראת סוף חיטוב

itaymadddd

משתמש פעיל
993
16
נק' מוניטין:
20
993
16
אלה סוף מסה

ואלה לקראת סוף החיטוב מאז ירדתי עוד איזה 1 וחצי קג בערך

אני כרגע על 73.8 קג והיתי במסה על 86.1 ירדתי בערך12 קג
היקיף יד שלי כמובן ירד הוא היה39 ועכשיו 36 כל התהליך לקח יותר מחצי שנה כמובן היו עליות ירידות
בכל מקרה רציתי לדעת מה לדעתכם להמשיך לרדת כי ציפיתי לבטן קצת יותר מחוטבת עם רבועים וכמו שאני עכשיו זה נראה שצריך לרדת עוד במישקל ואני לא רוצה לרדת יותר מדי ולהיות בסוף ממש קטן חלק אומרים לי שירדתי מאד חלק אומרים שיפה
בקיצר דילמה עשו לי כבר כאב ראש תקופה לא קלה הרבה חילקוי דעות ופסיכוליגי מה לדעתכם להיות על נטרלי עוד לרדת או לעלות עכשיו לאט לאט עוד קצת נתונים היקף בטן היה88.2 כיום 77.4

נערך לאחרונה:
ניראה טוב מאוד
החזה במיוחד
אני מאמין שהיו לך המון נוזלים בסוף המסה

• פותח/ת השרשור
השאלה אם לרדת או לעלות חזרה אני מפחד לרדת יותר מדי כי כבר הרבה אומרים לי שירדתי ומספיק ואחלה חיטוב ולעלות\חזרהכל אחד ןהעצות שלו כרגע אני נמצא במישקל 73.8 ממוצע לגובה שלי 1.75 אני לא יודע אם לרדת עוד במישקל אני מתקופת דילמה חבל על הזמן כל אחד אומר לי תגובה אחרת ובא נגיד אני מסתכל במראה אני גם כבר אומר שירדתי הרבה .אולי באמת הגיע הזמן לעלות אחרי 5 חודש ברצף של חיטוב
למרות שציפיתי ליותר ואולי קצת לראות רבועים

נראה שאתה לא מאוד רחוק מקצת ריבועים, ככה שאם בא לך תן פוש אחרון וזהו.
הקטע שאם אתה מתחיל מיד מאסה אחרי זה, הריבועים יכולים להיעלם די מהר, וזה כבר החלטה שלך אם להמשיך עם החיטוב או להתחיל לעלות במשקל (אחרי שבועיים נייטרלי).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית