הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סוגיות בנוגע לSS

~ZiBeNbErG~

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
כבר הרבה זמן שאני חושב לעשות SS ואפיל כבר יש לי את הוידאו של מרק ריפטו ואני מתכוון ללמוד טוב טוב את הטכניקות.אבל מצאתי כמה בעיות.

1)בעקרון אני ילד שמן עכשיו אני נראה סבבה כי אני מתאמן כבר שנה בחדר כושר אבל בוא נגיד שאפשר לראות עליי עוד "מזכרות" מהתקופה שהייתי שמן ויש לי נטיה גדולה מאוד לצבור שומן. איך תוכנית כמו SS תתאים לי?אני לא יכול להרשות לעצמי לדחוף אוכל..אני פשוט אשמין וזה לא משנה שכמה ממכם אמרו שבתכנית הזאת עולים הכי קצת שומן.
עכשיו יש לי בטן שטוחה יחסית ואני בכלל לא רוצה לגדל כרס אפילו שזה מה שיפתח אותי להיות חזק יותר.(האם זה מה שבאמת קורה..מגדלים כרס?)

2) התרגילים ב-SS צורכים טכניקה גבוהה מאוד ואם לא נצמדים אליה זה עלול לגרום לפציעות.
אז כמה הקטע הזה של פציעות חמורות( גב/ברכיים) שכחיות בSS?
הרי אף אחד מאיתנו הוא לא מרק ריפטו ולא עושה את התרגיל מושלם אז כמה זה מסוכן..?

3)אני סטונדט בטכניון(למי שמבין זה הרבה הרבה עומס בלימודים) איך אני יכול להכניס SS ללו"ז השבועי שלי כשלאכול טוב ולישון מספיק הם דברים שלא באים כמובן מאליו לסטונדט לחוץ:)

סליחה שחפרתי אבל אם מישהו יעזור לי אני ממש אשמח:)😃😃

לא מספיק לראות את ה DVD של SS תקרא גם את הספר.
חוץ מזה זאת תוכנית שדורשת לאכול כדי לעלות במשקלי עבודה אי אפשר בלי.
חוץ מזה יש כמה אנשים פה בפורום שגם לומדים בטכניון חלקם עושים SS וחלקם תוכניות כוח
אחרות ככה שיהיה מי שיכול לתת לך טיפים.

• פותח/ת השרשור
אני מבין שזאת תוכנית שאתה חייב לאכול והרבה כדי לעלות במשקלי עבודה
השאלה הייתה כמה זה משפיע על הגוף?אני אאלץ להקריב את הבטן השטוחה שלי בשביל SS?

תגיד שלום לחיטוב לא תוכל להמשיך עם התוכנית הרבה זמן מבלי לעלות משקל ואחוז שומן.
עיניין של העלייה במשקל ואחוז שומן זה אינודואלי.
אני לא עלתי כל כך באחוז שומן בצורה דרסטית למרות שעליתי במשקל אבל זה אני.

אחי יש כאלה שגם עובדים ומשלבים אתזה עם העבודה זהלא סתם ספורט ומה שאני אומר לך זה באמת לא סתם משפט
כי הספורט הזה הוא דרך חיים ולא רק ספורט
אתה צריך ללמוד לשלב אותו בחברה שאתה נמצא.
כל השעות שינה האוכל הכל אתה צריך להתרגל לזה,כמו שאמרתי דרך חיים 😃

הרוב משמינים בתוכניות כוח כי הם אוכלים שטויות אוריאו,קרמבו ועוד שאר שוקולדים,הרבה חלב...אם אתה מפחד מהשמנה תשתדל לאכול כמה שיותר נקי בלי שטויות..אתה מתאמן מתחיל גם ככה,אז אתה תוכל לעלות במשקלים מאימון לאימון בכל מקרה,גם אם לא תדפוק חבילת אוריאו כל יום..

ברגע שתעבור מרמה של מתאמן מתחיל למתאמן בינוני אתה תראה שכבר פחות יהיה איכפת לך מהאחוז שומן..ויותר יעניין אותך להתקדם במשקלים בידיעה שהדיאטה תגיע מתישהו.

יש פה סטודנטים, חיילים,אנשים שעובדים שמפרנסים את עצמם ועוד..אם רוצים אז זה אפשרי,צריך פשוט לרצות..
טכניקה,תעבור פה על הפוסטים תקרא את ריפטו וכמובן תתרגל בעצמך

הרוב משמינים בתוכניות כוח כי הם אוכלים שטויות אוריאו,קרמבו ועוד שאר שוקולדים,הרבה חלב...אם אתה מפחד מהשמנה תשתדל לאכול כמה שיותר נקי בלי שטויות..אתה מתאמן מתחיל גם ככה,אז אתה תוכל לעלות במשקלים מאימון לאימון בכל מקרה,גם אם לא תדפוק חבילת אוריאו כל יום..
כמה קשקושים. מאיפה הבאת את השטויות האלה? מה זה נקי? לאכול אקונומיקה?

• פותח/ת השרשור
אני דווקא מבין מה הכוונה בלאכול נקי. לאכול מאכלים בריאים. זה הגיוני שאם אתה אומרים לדוגמה שאפשר לאכול מקדולנדס (500 קלוריות) אז עדיף לאכול מאכלים יותר בריאים ב 500 קלוריות האלה ולהשיג בזה יותר ערכים תזונתיים ולא שומן של המבורגר

אנשים אתם לא עונים לי על השאלה הראשנה והשנייה

על מה אתם מדברים? מה רע בשומן של המבורגר? הלחמניה כבר יותר מזיקה.

כמה קשקושים. מאיפה הבאת את השטויות האלה? מה זה נקי? לאכול אקונומיקה?

מה בדיוק קשקושים?? הוא הולך להתחיל עכשיו SS..אם הוא יאכל נכון(בלי אוריאו בלי פיצות בלי 3 ליטר חלב) אני מדבר על בשר טונה ליטר לטר וחצי חלב..הוא לא ישמין ועדיין יוסיף למשקלים שלו משקל מאימון לאימון..ברגע שהוא ייתקע,בהנחה שיש לו גנטיקה ממוצעת זה יהיה בעוד 3-4 חודשים..הוא יוכל להתחיל לחשוב מה הוא רוצה...

כרגע אני לא רואה סיבה למה להתחיל להעמיס סתם אוכל...גם ריפטו דיבר על זה

ככה שהיחיד שמקשקש פה זה אתה

שומן טראנס?!כולסטרול?! טוב אנחנו סתם סוטים מהנושא...

מה בדיוק קשקושים?? הוא הולך להתחיל עכשיו SS..אם הוא יאכל נכון(בלי אוריאו בלי פיצות בלי 3 ליטר חלב) אני מדבר על בשר טונה ליטר לטר וחצי חלב..הוא לא ישמין ועדיין יוסיף למשקלים שלו משקל מאימון לאימון..ברגע שהוא ייתקע,בהנחה שיש לו גנטיקה ממוצעת זה יהיה בעוד 3-4 חודשים..הוא יוכל להתחיל לחשוב מה הוא רוצה...

מה רע בכולסטרול?
ונכון, באוראו יש מרכיב פלא- הוא הופך לשומן ולא לשריר. גם בפיצה.
גם אודטה דיברה על זה.
וגם פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=198
כנסו, אני בטוח שיהיה לכם שם חברה טובה.
סליחה שקשקתי יותר מידי. הרי אם אוכלים רק טונה ובשר לא משמינים. שמעתי שזה גם תרופה לקרחת.
הקץ ל:jester:!!!

מה רע בכולסטרול?
ונכון, באוראו יש מרכיב פלא- הוא הופך לשומן ולא לשריר. גם בפיצה.
גם אודטה דיברה על זה.
וגם פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=198
כנסו, אני בטוח שיהיה לכם שם חברה טובה.
סליחה שקשקתי יותר מידי. הרי אם אוכלים רק טונה ובשר לא משמינים. שמעתי שזה גם תרופה לקרחת.
הקץ ל:jester:!!!

לא אמרתי מילה על כולסטרול.
דיברתי פה על טעות כללית של מתאמני SS שהם עולים עליה במשקל גוף שהיא לא תואמת את העלייה במשקלים באימונים.הם אוכלים מעלים במשקל ולא בהכרח מוסיפים כמו שצריך משקל מאימון לאימון.למתאמן שמתחיל עכשיו בSS,יש פונטציאל לעלות מאימון לאימון גם מבלי להשמין,ואם אתה לא רואה את הקשר שבין אכילת קופסת אוריאו ביום לבין השמנה..אז אתה הליצן..

מתאמן שאומר לך שהוא עוד לא סגור על הטכניקה בכלל בתרגילים,אתה מאלה שיגידו לו תפציץ באוכל..
וחס ושלום אני לא רוצה שישתמע מהתגובות שלי שאני בילדר..
אבל אני לא מבין למה צריך להשמין לצורך השמנה..כשאין קשר בין זה לבין עלייה במשקלים באימון

לא אמרתי מילה על כולסטרול.
דיברתי פה על טעות כללית של מתאמני SS שהם עולים עליה במשקל גוף שהיא לא תואמת את העלייה במשקלים באימונים.הם אוכלים מעלים במשקל ולא בהכרח מוסיפים כמו שצריך משקל מאימון לאימון.למתאמן שמתחיל עכשיו בSS,יש פונטציאל לעלות מאימון לאימון גם מבלי להשמין,ואם אתה לא רואה את הקשר שבין אכילת קופסת אוריאו ביום לבין השמנה..אז אתה הליצן..

מתאמן שאומר לך שהוא עוד לא סגור על הטכניקה בכלל בתרגילים,אתה מאלה שיגידו לו תפציץ באוכל..
וחס ושלום אני לא רוצה שישתמע מהתגובות שלי שאני בילדר..
אבל אני לא מבין למה צריך להשמין לצורך השמנה..כשאין קשר בין זה לבין עלייה במשקלים באימון

מסכים לחלוטין
EMZ לא ליצן, כנראה אתם לא מבינים אחד את השני
בגדול לא צריך להגביל את עצמיך באוכל כל עוד אתה רזה ומתקדם במשקלי עבודה
אני מסכים שהאוריאו וה4 ליטר חלב זה השלב האחרון בתזונה (1-2 ליטר חלב זה סביר לדעתי, תלוי מה עוד אוכלים)

זה לא נכון. זה לא משנה מה תאכל. משנים המספרים.
אני מסכים איתך שמתחילים עם פלוס קלורי ואז הולכים ומגדילים אותו עד שאתה לא יכול לדחוף יותר אוכל.
אבל אתה צריך להבין שאם אתה סופר את האוראו והגלון חלב שלך ולא מגזים- זה בדיוק כמו שתאכל את אותן הקלוריות מנענע אורז ובשר.
וזאת הייתה הכוונה שלי. הצגת את זה כאילו אוראו משמין ובשר לא. מה שמשנה בסופו של יום זה כמה אכלת. לא מה אכלת. (כמובן בחלוקה מתאימה של חלבון,פחמי' ושומן)

כן, בשר, טונה על מים, ליטר חלב ואז נגמר SS ב 100 קילו סקוואט ו3.732132 ק"ג מאסה נקיה.

כבר הרבה זמן שאני חושב לעשות SS ואפיל כבר יש לי את הוידאו של מרק ריפטו ואני מתכוון ללמוד טוב טוב את הטכניקות.אבל מצאתי כמה בעיות.

1)בעקרון אני ילד שמן עכשיו אני נראה סבבה כי אני מתאמן כבר שנה בחדר כושר אבל בוא נגיד שאפשר לראות עליי עוד "מזכרות" מהתקופה שהייתי שמן ויש לי נטיה גדולה מאוד לצבור שומן. איך תוכנית כמו SS תתאים לי?אני לא יכול להרשות לעצמי לדחוף אוכל..אני פשוט אשמין וזה לא משנה שכמה ממכם אמרו שבתכנית הזאת עולים הכי קצת שומן.
עכשיו יש לי בטן שטוחה יחסית ואני בכלל לא רוצה לגדל כרס אפילו שזה מה שיפתח אותי להיות חזק יותר.(האם זה מה שבאמת קורה..מגדלים כרס?)

2) התרגילים ב-SS צורכים טכניקה גבוהה מאוד ואם לא נצמדים אליה זה עלול לגרום לפציעות.
אז כמה הקטע הזה של פציעות חמורות( גב/ברכיים) שכחיות בSS?
הרי אף אחד מאיתנו הוא לא מרק ריפטו ולא עושה את התרגיל מושלם אז כמה זה מסוכן..?

3)אני סטונדט בטכניון(למי שמבין זה הרבה הרבה עומס בלימודים) איך אני יכול להכניס SS ללו"ז השבועי שלי כשלאכול טוב ולישון מספיק הם דברים שלא באים כמובן מאליו לסטונדט לחוץ:)

סליחה שחפרתי אבל אם מישהו יעזור לי אני ממש אשמח:)😃😃

1.בכל הנוגע לצריכה הקלורית,אם יש לך נטייה לצבור מסת השומן מהר יותר (ואם היית שמן בעבר),תתחיל מעלייה מתונה (של 500 קלוריות +-) ותעלה בהתאם לצורך.בכל הנוגע לכרס,זה ממש לא מצב מחייב ראה את מה שרשמתי.זה הכל עניין של give and take,אתה תצטרך לעלות קצת במסת השומן (וכנראה גם באחוז השומן) בשביל להתחזק.כמובן שהכל בהתאם לדרישות הפיזיולוגיות.
2.תלמד את הטכניקה,שמור על כללי בטיחות,תעלה משקלים בהדרגה,תקפיד על חימום,תזונה ושינה בהתאם ואתה מסודר.אף אחד לא יכול להבטיח לך שלא יהיה לך DOMS חוזרים ונשנים ו\או שיחזור לך הכאבים מאיזה פציעה ישנה בברך ממשחקי הכדורגל בשכונה לכן אתה זה שצריך להיות ער לעצמך
3.בפורום יש הרבה חברה שמתסדרים יפה מאוד בשילוב האימונים יחד עם לימודים,עבודה וחיי משפחה.הכל עניין של סדר עדיפויות ותכנון זמנים נכון.שלוש שעות שבועיות זה לא משהו שאי אפשר לעמוד בו (אלא אם כן אתה פועל בניין שעובד 18 שעות ביום)

בנוסף אני מציע לך לתסף במולטיויטמין,אומגה 3,ויטמין C.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית