עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקום כל ההסברים האלה אולי תעלה פעם סרטון שנוכל לראות לבד?
אם לא שמת לב זה ל1ג 🚬🤪🚬זה הדיון הכי מטומטם שאי פעם היה
כן, אבל אתה שוכח שעד "הבאונס של LB", אני עושה LB ורק אח"כ מזדקף כדי לרדת עוד כמה ס"מ ואח"כ מתכופף בחזרה כשאני חוזר לאותה נקודה. כלומר, חוץ מההאמסטרינגס שלא יגיעו למתיחה מקסימלית (אבל יש להם תפקידים אחרים) כל השרירים המעורבים צריכים לעבוד לאורך טווח תנועה יותר גדול.
קולדפייר - אתה מסלף מה שאני אומר. ההאמסטרינגס עדיין מעורב בתנועה. הוא שולט בירידה והוא אנטגוניסט בעלייה. הוא לא יגיע למתיחה מקסימלית (וזה יכול לקרות גם ב-LB רגיל - מה תגיד למי ששובר מקביל, אבל לא מגיע לבאונס? או שהוא כל כך לא גמיש שהוא מגיע לבאונס במקביל או מעל?), אבל הוא יעשה את תפקידיו האחרים בטווח תנועה יותר גדול ושאר השרירים יפעלו בטווח תנועה יותר גדול.
איזה לוג מצחיק
בקושי אימון וכבר 3 עמודים..
דרך אגב קולד סמוק יש לי שאלה שלא קשורה כל כך לכל מה שהיה פה..ראיתי שאתה מראשון,איפה אתה מתאמן?? גם אני מראשון,והתחילו לעשות אצלי בעיות קצת בחדר כושר עם הדדלפיט והסקאווט שאני מרעיש בלה בלה..ואין לי כוח לזה..איפה אתה מתאמן והאם עושים אצלכם בעיות?
מוכן לשים כסף שאתה לא עושה ATG סקוואט.
אם אני זוכר נכון העלת פעם סרטון לתפוז ולא שברת בו אפילו מקביל.
גב עגול
אתה מושך מאוד רחוק מהגוף
אתה מעיף את המוט הרבה מאחורי הראש 30 קילו מילא, אבל אם היה שם קצת יותר זה היה תולש לך את הכתפים
http://www.youtube.com/watch?v=9nc4DpIzns8
הוא רשם שהגב העגול זה בגלל שהפלטות קטנות מדי
אגב, שאלה לא קשורה, אבל כשאתה מושך את המוט במעלה הרגליים ואז מתחיל את המשיכה עם הטרפזים המוט לא מוחץ לך את הביצים?
כי ניסיתי כמה פעמים והרגשתי דברים לא טובים..
תרים את המרפקים למעלה, כך תוכל להרים קרוב לגוף, יש לך מזל שהמשקל היה קל אחרת זה באמת היה עף קיבינימטאני מתאמן בגו אקטיב. יש כלוב ואף אחד לא אומר מילה על הרעשים מנפילות של דדליפט/קלין/חתירה וכו'. יש אפילו מדריכים שמכירים ועובדים בעצמם עם SS (וכמובן שגם לא חסרים מדריכים ליצנים שמבלבלים את השריר, תוקפים אותו מכיוונים שונים ואוכלים קופסת טונה באותה דקה שהאימון מסתיים).
---------- התגובה התווספה ב 08:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:22 ----------
מה הנקודה שלך? אז לפני חודשיים הביצוע של הסקוואט שלי היה לקוי. זו הייתה הנקודה ב-SS שבה עשיתי ריסט בשביל טכניקה והיום אני יורד לעומק מקסימלי.
---------- התגובה התווספה ב 18:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:24 ----------
אימון R:
Power clean: 55X3X3
Press: 52.5X2X5
L Pull ups: (BW+6.5)X2X5
Snatch: 30X7X1
לתרגול טכניקה וסרטון:
הסטאפ לא אידיאלי, כי ככה זה כמשתמשים בהגבהה של פלטות. רק ב-50 ק"ג זה יקבל צורה מושלמת.
אני מתחיל את הטריפל אקסטנשן מוקדם מדי?
http://www.youtube.com/watch?v=GYMzAblav_o