הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ילד קוביות (בן 27) עושה טקסס.

• פותח/ת השרשור
במקום כל ההסברים האלה אולי תעלה פעם סרטון שנוכל לראות לבד?

חחחח...איזו חפירה נהייתה. אני אעלה סרטונים. לא יודע להגיד מתי, כי אני שונא לצלם במצלמת הפלאפון שלי ולהתחיל לבקש טובות, אבל אני בהחלט אעלה.

מוכן לשים כסף שאתה לא עושה ATG סקוואט.
אם אני זוכר נכון העלת פעם סרטון לתפוז ולא שברת בו אפילו מקביל.

כן, אבל אתה שוכח שעד "הבאונס של LB", אני עושה LB ורק אח"כ מזדקף כדי לרדת עוד כמה ס"מ ואח"כ מתכופף בחזרה כשאני חוזר לאותה נקודה. כלומר, חוץ מההאמסטרינגס שלא יגיעו למתיחה מקסימלית (אבל יש להם תפקידים אחרים) כל השרירים המעורבים צריכים לעבוד לאורך טווח תנועה יותר גדול.
קולדפייר - אתה מסלף מה שאני אומר. ההאמסטרינגס עדיין מעורב בתנועה. הוא שולט בירידה והוא אנטגוניסט בעלייה. הוא לא יגיע למתיחה מקסימלית (וזה יכול לקרות גם ב-LB רגיל - מה תגיד למי ששובר מקביל, אבל לא מגיע לבאונס? או שהוא כל כך לא גמיש שהוא מגיע לבאונס במקביל או מעל?), אבל הוא יעשה את תפקידיו האחרים בטווח תנועה יותר גדול ושאר השרירים יפעלו בטווח תנועה יותר גדול.

זה החרטוט הכי גדול ששמעתי בחיים שלי. "תפקידיו האחרים" זה בולשיט. אם אתה אוהב לשקר לעצמך, תהנה בלחקות פרונט סקוואט עם LB ולהרים משקלים נמוכים.

איזה לוג מצחיק
בקושי אימון וכבר 3 עמודים..

דרך אגב קולד סמוק יש לי שאלה שלא קשורה כל כך לכל מה שהיה פה..ראיתי שאתה מראשון,איפה אתה מתאמן?? גם אני מראשון,והתחילו לעשות אצלי בעיות קצת בחדר כושר עם הדדלפיט והסקאווט שאני מרעיש בלה בלה..ואין לי כוח לזה..איפה אתה מתאמן והאם עושים אצלכם בעיות?

• פותח/ת השרשור
איזה לוג מצחיק
בקושי אימון וכבר 3 עמודים..

דרך אגב קולד סמוק יש לי שאלה שלא קשורה כל כך לכל מה שהיה פה..ראיתי שאתה מראשון,איפה אתה מתאמן?? גם אני מראשון,והתחילו לעשות אצלי בעיות קצת בחדר כושר עם הדדלפיט והסקאווט שאני מרעיש בלה בלה..ואין לי כוח לזה..איפה אתה מתאמן והאם עושים אצלכם בעיות?

אני מתאמן בגו אקטיב. יש כלוב ואף אחד לא אומר מילה על הרעשים מנפילות של דדליפט/קלין/חתירה וכו'. יש אפילו מדריכים שמכירים ועובדים בעצמם עם SS (וכמובן שגם לא חסרים מדריכים ליצנים שמבלבלים את השריר, תוקפים אותו מכיוונים שונים ואוכלים קופסת טונה באותה דקה שהאימון מסתיים).

---------- התגובה התווספה ב 08:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:22 ----------

מוכן לשים כסף שאתה לא עושה ATG סקוואט.
אם אני זוכר נכון העלת פעם סרטון לתפוז ולא שברת בו אפילו מקביל.

מה הנקודה שלך? אז לפני חודשיים הביצוע של הסקוואט שלי היה לקוי. זו הייתה הנקודה ב-SS שבה עשיתי ריסט בשביל טכניקה והיום אני יורד לעומק מקסימלי.

---------- התגובה התווספה ב 18:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:24 ----------

אימון R
Power clean: 55X3X3
Press: 52.5X2X5
L Pull ups: (BW+6.5)X2X5
Snatch: 30X7X1
לתרגול טכניקה וסרטון:
הסטאפ לא אידיאלי, כי ככה זה כמשתמשים בהגבהה של פלטות. רק ב-50 ק"ג זה יקבל צורה מושלמת.
אני מתחיל את הטריפל אקסטנשן מוקדם מדי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גב עגול
אתה מושך מאוד רחוק מהגוף
אתה מעיף את המוט הרבה מאחורי הראש 30 קילו מילא, אבל אם היה שם קצת יותר זה היה תולש לך את הכתפים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
גב עגול
אתה מושך מאוד רחוק מהגוף
אתה מעיף את המוט הרבה מאחורי הראש 30 קילו מילא, אבל אם היה שם קצת יותר זה היה תולש לך את הכתפים

http://www.youtube.com/watch?v=9nc4DpIzns8

הוא רשם שהגב העגול זה בגלל שהפלטות קטנות מדי
אגב, שאלה לא קשורה, אבל כשאתה מושך את המוט במעלה הרגליים ואז מתחיל את המשיכה עם הטרפזים המוט לא מוחץ לך את הביצים?
כי ניסיתי כמה פעמים והרגשתי דברים לא טובים..

הוא רשם שהגב העגול זה בגלל שהפלטות קטנות מדי
אגב, שאלה לא קשורה, אבל כשאתה מושך את המוט במעלה הרגליים ואז מתחיל את המשיכה עם הטרפזים המוט לא מוחץ לך את הביצים?
כי ניסיתי כמה פעמים והרגשתי דברים לא טובים..

לא, לפעמים יש תקלות

ולגבי הגב עגול שיעבוד מתליה ושם יכנס לסט אפ

אני מתאמן בגו אקטיב. יש כלוב ואף אחד לא אומר מילה על הרעשים מנפילות של דדליפט/קלין/חתירה וכו'. יש אפילו מדריכים שמכירים ועובדים בעצמם עם SS (וכמובן שגם לא חסרים מדריכים ליצנים שמבלבלים את השריר, תוקפים אותו מכיוונים שונים ואוכלים קופסת טונה באותה דקה שהאימון מסתיים).

---------- התגובה התווספה ב 08:24 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:22 ----------

מה הנקודה שלך? אז לפני חודשיים הביצוע של הסקוואט שלי היה לקוי. זו הייתה הנקודה ב-SS שבה עשיתי ריסט בשביל טכניקה והיום אני יורד לעומק מקסימלי.

---------- התגובה התווספה ב 18:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:24 ----------

אימון R:
Power clean: 55X3X3
Press: 52.5X2X5
L Pull ups: (BW+6.5)X2X5
Snatch: 30X7X1
לתרגול טכניקה וסרטון:
הסטאפ לא אידיאלי, כי ככה זה כמשתמשים בהגבהה של פלטות. רק ב-50 ק"ג זה יקבל צורה מושלמת.
אני מתחיל את הטריפל אקסטנשן מוקדם מדי?
http://www.youtube.com/watch?v=GYMzAblav_o
תרים את המרפקים למעלה, כך תוכל להרים קרוב לגוף, יש לך מזל שהמשקל היה קל אחרת זה באמת היה עף קיבינימט

• פותח/ת השרשור
אימון I
Squat: 102.5X5
Bench press: 80X5
Deadlift: 127.5X5
Assistance exercises:
Dips: (BW+11.5)X2X8
Weighted declined situps: (BW+45)X3X6
אני חותך בשבוע הבא ל-40 ועובר ל-microloading עם 1.25 ק"ג כל שבוע.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אימון V
Squat (Ordinary LB): 92.5X5X5
Bench press: 72.5X5X5
L Pull ups: BWX3X9,6,5
הידיים החליקו לי על המתלה, אז ירדתי בביצועים.
סרטון של הסקוואט (גם ב-LB רגיל אני יכול להגיע למפגש בין התאומים להאמס בחלק מהחזרות - נפלאות הגמישות 😛) :

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שמע בחלק מהחזרות הברכיים שלך גולשות בטירוף, הגב מתעגל ויש לך butt wink
חבל שההרגלים האלה יימשכו למשקלים יותר גבוהים.

• פותח/ת השרשור
צודק, המשקל הזה קל, אז זלזלתי. בד"כ אני שומר טוב טוב על המתח בגב.

• פותח/ת השרשור
אימון R
Power clean: PR = 57.5X3X3
החזרה האחרונה הייתה קלין מלא. עברו לידי אנשים ולא יכולתי להתפוצץ על המוט.
Press: 54X2X5
המשקל היה מורכב מ-52.5 + 6 סוגרים (אני עובר ל-microloading).
L Pull ups: PR = (BW+8)X2X5
snatch: 30X1+32.5X3X1+35X4X1
המשקלים עוד כל כך קלים שאני בקושי צריך לרדת. אני מכריח את עצמי לרדת ל-OHS מלא כדי לתרגל את התנועה.
תודה לרן על העצה לעבוד מתלייה עד שהפלטות יהיו גבוהות מספיק. זה סידר לי את הכל.

הבירכיים שלך גולשות בגלל ה-"ATG" הזה
אותו דבר הבאט ווינק, אתה מאבד מתח בהאמסטרינגס והמוט בורח לך קדימה.
אני בספק לאיזה משקלים תגיע ככה.

מה המטרות שלך ?

• פותח/ת השרשור
ברכיים גולשות זה לא אסון. המשמעות היחידה של ברכיים גולשות זה יותר עומק. גם ריפ מדבר על זה בפרק של הסקוואט.
הבאט ווינק זה בגלל שאני נתתי לזה לקרות. בד"כ אני שומר טוב על גב מתוח, אבל בגלל המשקל הנמוך לא ממש הקפדתי פה.
עד עכשיו הגעתי ל-110X2 על משקל גוף של 73 ק"ג (פעם וחצי משקל גוף יש). המטרה בגדול - פעמיים משקל גוף.
אם התכנית הנוכחית שלי תיתקע אני משתעשע במחשבות התעללות עצמית - סייקל של סמולוב ל-ATG, אחריו סייקל של סמולוב לפרונט סקוואט ואולי לנסות את הסייקל של הדדליפט.😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית