הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בלי מורכבים

• פותח/ת השרשור tal_t
  • פורסם בתאריך

tal_t

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
0
47
0
האם אפשר להתקדם בלי תרגילים כמו סקוואט, דדליפט וכ'ו?
(שאלה מפגרת אבל חייב להיות בטוח, לא סומך על מאמני וינגייט במכון)

• פותח/ת השרשור
אני לא מוכן להשקיע המון על תרגילים כאלה, לא מוכן לאכול מלא מלא, ואני בטוח שאני יפגע בעצמי

אל תהיה ליצן.
למה לא להשקיע בתרגילים המצוינים האלה?
למה לא לאכול מלא מלא?
אתה לא תפגע בעצמך אם תקפיד על טכניקה נכונה.
אלא אם יש לך איזו בעיה לוותר על התרגילים האלה זו שטות מוחלטת

• פותח/ת השרשור
אני לא מוכן להשקיע בטירוף במכון אני מעדיף תרגילים רגילים עם משקולות (לא ממש משנה לי אם זה יהיה הרבה זמן אבל אני רק רוצה לדעת כמה זמן בערך יקח לי לראות תוצאות)

יקח לך הרבה זמן, בלי תרגילים שמערבים הרבה שרירים ומשחררים הרבה הורמוני גדילה כמו סקוואט ודדליפט, יהיה לך קשה להתקדם. (זה גם קשור לגנטיקה)
אתה מוכן להסביר לי למה אתה מעדיף "תרגילים רגילים עם משקולות"?

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני מעדיף משקולות את זה כי הבנתי שצריך להשקיע מאוד בתרגילים המורכבים ובאמצע שעושים אותם צריך ריכוז ורצון מה שלי אין ודבר שני אף מכון לא מרשה בגיל שלי (16) לעשות אותם...
והגנטיקה שלי היא אחת הגנטיקות הכי גרועות שיש

נערך לאחרונה:
1.אז שאני יבין, אין לך רצון להתקדם?
2. חח מה אתה שואל אותם בכלל? שילמת כסף וזו זכותך לעשות מה שאתה רוצה כל עוד זה לא פוגע באנשים אחרים.
3. איך אתה יודע את זה?

• פותח/ת השרשור
1. יש לי רצון אבל מעדיף במשקולות
2. תאכלס...
3. כי אני שחיף ברמות מטורפות וצר מאודדד (אקטומורף מלא)

1. יש לי רצון אבל מעדיף במשקולות
2. תאכלס...
3. כי אני שחיף ברמות מטורפות וצר מאודדד (אקטומורף מלא)

1.טוב. אתה סתם תבזבז את הזמן שלך אין לי עוד מה להגיד.
3.נגיד. מה זה אמור להשפיע על איזה תרגילים תעשה?

• פותח/ת השרשור
סתם, אמרת מקודם "זה קשור לגנטיקה" אז אמרתי שהיא גרועה, ויש מצב שאני לא מספיק מסיבי למורכבים? או שזו שאלה מפגרת?

התכוונתי שההתקדמות קשורה לגנטיקה. (אצל כל אחד, לא משנה איזה תרגילים תעשה)
אין דבר כזה לא מספיק מסיבי למורכבים, בשביל מה אתה הולך לעשות אותם אם לא לגדול ולהתחזק? כל אחד מתחיל איפהשהוא. אלה גם תרגילי הבסיס שכל מתאמן חייב לעשות.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אני יתחיל לקרוא את הספר ולנסות להדחף לזה חזק אם אתה אומר שזה מעלה אותך מהר במסת השריר, תודה רבה

מכל תוכנית אתה תראה שיפור,בעיקר בגלל העובדה שאתה מתאמן מתחיל,עד רבא אם מדובר בשלביה הראשונים.לאורך זמן אתה צריך למצוא תוכנית שתספק עומס פרוגרסיבי ותספק יחס העמסה-התאוששות מתאים.
לדוגמא:SS;או אפילו FBW עם התקדמות שבועית

תודה רבה
אז אתה מתכוון שבשלבים מאוחרים יותר אהיה חייב מורכבים?

בוא אני ישאל אותך שאלה:
כמה משקל אתה תוכל להעמיס,לאורך זמן,בתרגילים כמו קירוב אופקי בשכיבה על הגו כנגד משקוליות יד (פרפר בשכיבה)?

אני מכיר המון אנשים שלא עושים דדליפט וסקוואט והם חזקים ונראים מעולה
לא בא לך לעשות? אל תעשה, אף אחד לא מצמיד לך אקדח לראש ואומר לך תעשה את התרגילים האלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית