הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הוצאת המוט לפרס

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
בחדר כושר שלי יש רק כלוב אחד וגם הוא דפוק יש לו גג ולכן אי אפשר לעשות שם פרס רק סקוואט
עד עכשיו הייתי לוקח תמוט ואיכשהוא יוצא מהכלוב ואז עושה אבל שהמשקל מתחיל להיות כבד זה בעיה ויכול לגרום לפציעה בקיצור זה לא טוב. ניסית לעשות פאוור קלין וממנו להתחיל את הפרס אבל אני לא יודע אם זה רעיון כל כך טוב כי הPC שלי לא משהו (אני לא עושה אותו בתוכנית..)

רעיון?

אתה יכול להרכיב את הידיות שמחזיקות את המוט מחוץ לכלוב? זו אופציה אחת, אם היא אפשרית. אופציה נוספת היא להוציא את המוט מהספסל של הבנץ' החיובי. אופציה שלישית היא לשים את המוט כמו שאתה עושה פרונט סקוואט ואז ללכת, אבל זה רק אם מדובר בלא יותר מ-3 צעדים ואם זה לא מסוכן.
אופציה נוספת היא לשים את המוט על הווים שמחזיקים משקולות בסמית' משין (אלה החיצוניים), אם יש סמית'.

• פותח/ת השרשור
אני אנסה תרעיון של לקחת מהספסל של הבנץ החיובי נראה לי
אה והנה תמונה מדויקת של הראק היחיד שיש בחדר כושר הזה.. כמו שאתה רואה אין מצב לפרס
MaxRack%201.jpg

אה, התקרה שם נראית גבוהה (משהו כמו 2.5 מטר). אתה בטוח שזה יפגע בה? תמיד יש הרגשה כזאת, אבל זה לא תמיד אפשרי כי הטבעות של המוט נמצאות הרי מחוץ לראק.

• פותח/ת השרשור
וואלה אולי זה אפשרי אני אנסה מחר עם מוט ריק נראה אם זה לא ידפק בתקרה
בכל מקרה תודה

יש לנו גם כלוב כזה בחדר כושר.אתה תתקע שם בפרס.
אלא אם כן אתה בסביבות ה מטר חמישים.אני בנתיים במשקלים נמוכים אז אני מרים מהרצפה.
אפשר גם מהספסל של הבנץ החיובי אבל שהמכון הומה אדם אתה מכניס להם את זה לפנים
תוך כדי אימון.גם ככה כולם מסתכלים עלייך מוזר שאתה עושה את התרגיל ה "מוזר"הזה.
ואז אתה שומע איזה זקן מאחורך שעושה בנץ על מוט ריק מלחשש שם למדריך חדר כושר-
"למה הוא שובר לעצמו תגב ?"ואז המדריך מרים ידיים תוך הנחת רווחה מתוסכלת ומסכים עם האדון.

גם ככה כולם מסתכלים עלייך מוזר שאתה עושה את התרגיל ה "מוזר"הזה.
"למה הוא שובר לעצמו תגב ?"ואז המדריך מרים ידיים תוך הנחת רווחה מתוסכלת ומסכים עם האדון.

חחחחח LIKE

• פותח/ת השרשור
טוב הייתי באימון ואי אפשר לעשות פרס בכלוב הזה הוא מאוד נמוך
בבנץ החיובי גם יש בעיה כי יש מאחורה מן "במה" קטנה ששם עומד הספוטר ואז המוט נמוך מידי
באימון הזה הרמתי מהריצפה אבל זה בעיה שיהיה משקלים כבדים זה לא יעבוד..
איזה מדריך שם הציע לי להחליף לפרס בישיבה מה לעשות..?

יש לנו גם כלוב כזה בחדר כושר.אתה תתקע שם בפרס.
אלא אם כן אתה בסביבות ה מטר חמישים.אני בנתיים במשקלים נמוכים אז אני מרים מהרצפה.
אפשר גם מהספסל של הבנץ החיובי אבל שהמכון הומה אדם אתה מכניס להם את זה לפנים
תוך כדי אימון.גם ככה כולם מסתכלים עלייך מוזר שאתה עושה את התרגיל ה "מוזר"הזה.

חח אצלך לא אומרים כלום, לי אומרים שהגב שלי יראה כמו סימן שאלה אם אני ימשיך ככה.

טוב הייתי באימון ואי אפשר לעשות פרס בכלוב הזה הוא מאוד נמוך
בבנץ החיובי גם יש בעיה כי יש מאחורה מן "במה" קטנה ששם עומד הספוטר ואז המוט נמוך מידי
באימון הזה הרמתי מהריצפה אבל זה בעיה שיהיה משקלים כבדים זה לא יעבוד..
איזה מדריך שם הציע לי להחליף לפרס בישיבה מה לעשות..?

אוקיי, בהיעדר כל רעיון אחר אני אומר שתבקש משני אנשים להרים לך את המוט (איש בכל צד). זה אפשרי?

יש לך אולי מקבילים שאתה יכול לשים עליהם את המוט? אני לא יודע עד כמה זה יהיה נוח אבל זה נשמע כמו משהו שאפשר להסתדר איתו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית