הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נפיחות וכאב בבטן מחלבון SYNTRAX M5

• פותח/ת השרשור NOKI
  • פורסם בתאריך

NOKI

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
הייתי משתמש באופטימום שהייתי קונה בישראלבודי ובפעם האחרונה קניתי את החלבון SYNTRAX M5 כל פעם שאני שותה אותו מתנפחת לי הבטן ויש לי כזה כאב בצד.

אין לי רגישות ללקטוז או משו כזה ומבאס אותי שאני סובל שאני שותה אותו, ניסיתי גם לשים מים וזה לא עוזר אני ממש מרגיש בבטן שזה עושה לי בעבוע כזה כאילו כמו גזים חזקים.

יש לכם פתרון?

הייתי משתמש באופטימום שהייתי קונה בי*******י ובפעם האחרונה קניתי את החלבון SYNTRAX M5 כל פעם שאני שותה אותו מתנפחת לי הבטן ויש לי כזה כאב בצד.

אין לי רגישות ללקטוז או משו כזה ומבאס אותי שאני סובל שאני שותה אותו, ניסיתי גם לשים מים וזה לא עוזר אני ממש מרגיש בבטן שזה עושה לי בעבוע כזה כאילו כמו גזים חזקים.

יש לכם פתרון?

ניראה לי שיש דברים שצריך לצנזר קצת.

---------- התגובה התווספה ב 11:43 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:42 ----------

או ליתר דיוק, דבר*

• פותח/ת השרשור
אתה רומז שישראלבודי סיבנו אותי ומכרו לי חלבון לא טוב? הרגשתי שממש מנסים למכור לי אותו בכח.
לא הבנתי על מה אתה מדבר לצנזר...

יש למישהו רעיון איך אני פותר את הכאבי בטן ??

• פותח/ת השרשור
אותי החלבון הזה פשוט הורג אני מרגיש איתו פשוט רע.
במחשבה לאחורה ה SYNTRAX נראה לי חובבני כזה עם השק שהוא מגיע, אחרי שהתעמקתי בתווית ראיתי שיש לו אחוז חלבון גם יותר נמוך מהאופטימום ועוד מכרו לי אותו ב 400 ש"ח.אני מרגיש ששיקרו אותי בישראלבודי ודחפו לי מוצר גרוע.הם ממש התאמצו לשכנע אותי שסיינטרקס יותר טוב מאופטימום ואני האמנתי לצערי.

הכמות חלבון לא כזו קטנה בכלל אם זכרוני לא מטעה..
ותכלס לא הייתי קונה אותו, סהכ השגתי ממש בזול אז קניתי..
ה״קטע״ של האבקה זו העובדה שיש לו כמה סוגי חלבון שונים..
ביצה
קזאין
whey

אז כביכול הספיגה יותר אפטימלית או משהו, שזה בולשיט.

• פותח/ת השרשור
זה באמת הקשקוש שמכרו לי שם בחנות, תכלס אני מצטער שקניתי אותו כי גם יש בו מעט מנות ואחוז חלבון נמוך, לפחות הייתי מצליח לשתות אותו אבל גם זה לא.

אמרו לי משהו על כדורי לקטזין, אני לא רגיש ללקטוז השאלה אם שווה לקחת כדורי לקטזין שאולי ימנעו לי את הכאבי בטן או שחבל לדחוף סתם תכדורים האלה אם אני לא רגיש ללקטוז והאבקה הזאת פשוט סתם באיכות ירודה ועושה לי צרות ואני צריך פשוט לזרוק אותה וזהו.

שים לגודל כף המדידה.. גדולה יותר אז הגיוני שפחות מנות יהיו בסה״כ..
לגבי כדורי לאטקאז.. תנסה, זה לא יקר מידי ואם זה עוזר אז תפיק את המיטב מהאבקה.. אם לא - תתרום לי אותה 😛

• פותח/ת השרשור
בקיצור אכלתי אותה עם הסיינטרקס הזאת:s59:

זה כדורי לאקטז או לאקטזין?? מפחיד אותי לקחת אותם כי אני לא רגיש ללקטוז ומפחיד לקחת אותם רק כדי שהאבקה הדפוקה הזאת תספג אצלי(אני גם לא בטוח כי יש לי הרגשה שסתם דחפו לי מוצר באיכות ירודה וזהו)

שום דבר לא חרא. אולי פשוט יש בה פחות אנזימי עיכול זה הכל.
תקנה לאקטז ויהיה בסדר. לאקטזין זה שם של מותג (מעפן). עדיף לקנות מחול של NSI.

• פותח/ת השרשור
אני אומר לך שאני לא רגיש ללקטוז אני יכול לדפוק 2 ליטר חלב והקיבה שלי לא מרגישה את זה.
אני לא ייקח בסוף את הכדורי לקטאז האלה רק כי קניתי אבקה גרועה שכזאת, חבל לי לדחוף כדורי לקטאז כי דפחו לי חרא חלבון.

לא נורא לפעם הבאה למדתי לא להאמין להם בישראלבודי 😵

אני לא מבין מה אתה רוצה. אני רגיש ללקטוז ושתיתי את האבקה עם כדורים וזה היה בסדר גמור. בכל מקרה עבדו עלייך כי היא לא שווה את המחיר שלה שם. ואולי מכרו לך משהו מקולקל.

אתה בטח רגיש קצת ללקטוז
תנסה אפקות עם פחות לקטוז או עם אינזימים לעיכול

noki כמו שכתבת "אכלתי אותה עם הסיינטרקס" (נשמע קצת כמו אנטרקס לא?), ואכן אכלת אותה...חבל שאתה לא קורא פה בפורום לפני שאתה קונה את השטויות שדוחפים בישראלבודי......עכשיו הם גם בטח ירצו למכור לך את הכדורים לשתות עם האבקה ואז ימכרו לך את הכדורים לשתות עם הכדורים וכו.... כבר מספיק פעמים כתבתי פה מה אני חושב על האבקה הזו , להזכירך "סתם פיסת פח אשפה שישראלבודי עושים עליה רווחים מטורפים בגלל אנשים כמוך", האבקה הזו יותר חובבנית מהחצץ של יוניברסל, ותעשה טובה לאנושות אם תיתן אותה כמאכל לחזירים (בעצם לא מגיע להם שתתעלל בהם ככה).... לך תקנה אבקה מכובדת כמו דיימאטייז , גם יעלה לך פחות וגם תקבל תוצאות.

אם נסתכל מעט על עובדות נראה את הדברים הבאים:

1. SYNTRAX M5 - חלבון שלא מופיע באף חנות "אמיתית" (ויטמיני-שופ/GNC/סופרים גדולים) בארה"ב, הייתי בחנויות בחוף המזרחי (ניו יורק) ובחוף המערבי איפה שאני גר (LA) והם פשוט לא שם, יש הרבה דברים אחרים לרוב גם מותג הבית של החנות, מעט אופטימום, מעט דימטייז, מעט BSN ומאסלמילק. בחוף המזרחי ראיתי גם ISS במערבי גם ראיתי כל מיני מותגים שבחיים לא שמעתי עליהם אבל לרוב תמצאו אותם בסופר מרקטים ולא בחנויות של בילדרים.
2. החנות שקנית ממנה כל כמה שנים משנה ספקים מסיבות שונות כאלו ואחרות, לרוב בגלל תיעדוף כלכלי, מה שיוצר יותר רווח לחברה, זהו הדבר הראשון שנמכר ויעשו הכל כדי למכור אותו. כאן אתה נפלת.
3. לאבקת חלבון SYNTRAX M5 אין שום יתרון על חלבונים אחרים והחסרונות דיי ברורים:
א. אין דלי
ב. מחיר יקר משמעותית פר גרם חלבון
ג. טעמים מאוד מוגבלים
ד. אבקה לא ידועה בעולם ובארץ משווקים אותה כ"אבקה שמשתמשים בבתי חולים", השאלה שצריך לשאול, האם זה נכון? איפה ההוכחה לכך שמשתמשים בזה בבתי חולים? אשמח לראות את זה או שזה עוד שקר כולשהו...

בקיצור, פעם הבאה שאתה קונה מוצר כזה או אחר, תבוא להתייעץ בפורום שהוא לא חברה ואין לו אינטרס כלכלי (כמונו), ואין לי אישית שום אינטרס למכור לך שום דבר כך שתקבל תמיד את התשובה היעילה ולא הכלכלית.

זה לא מובן מאליו שחנויות בוחרות/מעדיפות ספקים משיקולים כלכליים?!

מאסל האוז מחזיקים, ממליצים ומוכרים רק מוצרים שעולים להם יקר קרי פחות כלכליים עבורם?

אני לא יודע איך כמה ולמה מאסלהאוס עובדים, הם סה"כ מפרסמים כאן ואין לי קשר ישיר לסחורות שלהם ולמחירים שלהם, אבל ישראלבאדי היא חנות לא יציבה.
לפני שנה הם השיקו רק אופטימום ורצו איתו חזק, אחרי זה צ'מפיון, אחרי זה פרובאדי עכשיו סיינטרקס זה רק מראה על איכות החנות ורצון להביא מוצר איכותי ללקוחות על פני רווח לחברה.
אין כל רע להרוויח, אבל נדרש גם למכור מוצר שיהיה "איכותי" או לפחות שיביא קצת פייט לאחרים, במקרה הזה הם מנצלים את שמם כרשת גדולה כדי למכור משהו שהוא לא מוכר, לא ידוע ואני בספק גם אם מכיל את מה שרשום על התווית, הם כל כך מתלהבים בבדיקות מעבדה אבל לעולם לא משחררים אותם לציבור הרחב, כל פעם תירוץ אחר כמו:
"הכימאי של החברה בדק את זה ואמר שזה בסדר, למה אתה צריך לראות? הוא מבין אחי"
זה תירוצים של בילדרים וזה עצוב.

• פותח/ת השרשור
לצערי כל מה שאתם מתארים בישראלבודי באמת קרה לי, הם התאמצו לדחוף לי בכח את החלבון סיינטרקס הזבל הזה ומכרו לי משהו שהם רוצים להרוויח עליו ולא משהו איכותי.הרגשתי שאני ממש במלחמה איתם לקחת את המוצר שאני רוצה, כל השקרים שכתבתם שהם אומרים המוכר באמת אמר לי :(

אני את שלי למדתי לא להתקרב לישראלבודי יותר, באמת שהם קנו אותי בנחמדות שלהם בעבר ולצערי הבנתי שנפלתי איתם בפח.תודה על התשובות אני לא נוגע בחלבון ונתתי אותו לחבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית