עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
היו לי תקופות של מחסור בברזל.גיליתי שיש לי מחסור גדול בברזל בגוף והתחלתי לקחת כדורים.. אני מרגיש רוב היום עייפות וזה תוקע תאימונים (קשה להתאמן שאתה עייף..)
חשבתי על לקחת קפאין אבל הבנתי שזה מתנגש עם ספיגת הברזל
בכל מקרה עם הזמן שהברזל בגוף יעלה העייפות אמורה להסתדר?
לקחתי תוסף. כדורים שהרופא רשם עשו לי רע (לעיכול וגם לתחושה הכללית) אז לקחתי ברזל של סולגאר (המינון נמוך יותר אז לקחתי 2 כדורים במקום כדור 1 של הרופא).אני יודע אני לוקח אותו עם ויטמים C
ואיך פתרת את חוסר הברזל שהיה לך גם כדורים?
בדיקות דם תקופתיות זה דבר חשוב... לפעמים אתה מגלה דברים שלא ציפית שיהיו.מסכים עם האתלט מעליי.
אני גם הולך לעשות בדיקות דם בקרוב, בעיקר כדי להוכיח לאמא שלי שאין לי בעיות כולסטרול אחרי תקופת המאסה :D
וגם עייפות תקפה אותי בזמן האחרון למרות כמויות אדירות של בשר, אז מעניין אותי לדעת אם יש לזה סיבה שאפשר לנטר בבדיקות דם.
ניר יש לך בדיקות ישנות של פרופיל שומנים מלפני AD?מסכים עם האתלט מעליי.
אני גם הולך לעשות בדיקות דם בקרוב, בעיקר כדי להוכיח לאמא שלי שאין לי בעיות כולסטרול אחרי תקופת המאסה :D
וגם עייפות תקפה אותי בזמן האחרון למרות כמויות אדירות של בשר, אז מעניין אותי לדעת אם יש לזה סיבה שאפשר לנטר בבדיקות דם.
ניר יש לך בדיקות ישנות של פרופיל שומנים מלפני AD?
הייתי שמח לראות השוואה של טריגליצרידים, כולסטרול, LDL, HDL ו VLDL לפני ואחרי הדיאטה.
זה סתם מעניין אותי לראות את זה על מישהו שאני מכיר אישית 😃
בכל מקרה תעדכן כמה יצא 😃