הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוסר ברזל בגוף גורם לעייפות?

• פותח/ת השרשור Massa
  • פורסם בתאריך

Massa

משתמש מתחיל
225
0
נק' מוניטין:
180
225
0
גיליתי שיש לי מחסור גדול בברזל בגוף והתחלתי לקחת כדורים.. אני מרגיש רוב היום עייפות וזה תוקע תאימונים (קשה להתאמן שאתה עייף..)
חשבתי על לקחת קפאין אבל הבנתי שזה מתנגש עם ספיגת הברזל
בכל מקרה עם הזמן שהברזל בגוף יעלה העייפות אמורה להסתדר?

גיליתי שיש לי מחסור גדול בברזל בגוף והתחלתי לקחת כדורים.. אני מרגיש רוב היום עייפות וזה תוקע תאימונים (קשה להתאמן שאתה עייף..)
חשבתי על לקחת קפאין אבל הבנתי שזה מתנגש עם ספיגת הברזל
בכל מקרה עם הזמן שהברזל בגוף יעלה העייפות אמורה להסתדר?
היו לי תקופות של מחסור בברזל.
זה התבטא ב: 1. עייפות וחולשה 2. סחרחורות במעבר משכיבה לישיבה ומישיבה לעמידה
יש מצב שכשהברזל יעלה תרגיש פחות עייף. בינתיים פשוט תנוח יותר.
אל תיקח אותו עם מוצרי חלב ומזונות שמכילים סידן. לגבי קפאין- לא יודעת.

• פותח/ת השרשור
אני יודע אני לוקח אותו עם ויטמים C
ואיך פתרת את חוסר הברזל שהיה לך גם כדורים?

כן זה עלול לגרום לעייפות, חולשה, כאבי ראש, כאבי שרירים, סחרחורות וכל מיני שטויות אחרות.
אם חסר לך גם B12 תבקש מהרופא שיתסף לך (או שתקנה מחו"ל, אבל בקופה יש זריקות שפותרות את זה די מהר), ותאכל יותר בשר.

• פותח/ת השרשור
ממש לא. פשוט אמא שלי לא מכינה בשר רק שניצלים/חזה עוף אז אני לא אוכל הרבה בשר..
אבל אני אתחיל לקנות ולהכין לבד

אני יודע אני לוקח אותו עם ויטמים C
ואיך פתרת את חוסר הברזל שהיה לך גם כדורים?
לקחתי תוסף. כדורים שהרופא רשם עשו לי רע (לעיכול וגם לתחושה הכללית) אז לקחתי ברזל של סולגאר (המינון נמוך יותר אז לקחתי 2 כדורים במקום כדור 1 של הרופא).

נערך לאחרונה:
צריך לבדוק בבדיקות דם אם יש מחסור בברזל,יש כ"כ הרבה סיבות לעייפות ולסימפטומים שתיארת....
ולא מומלץ סתם ככה ליטול ברזל...

מסכים עם האתלט מעליי.
אני גם הולך לעשות בדיקות דם בקרוב, בעיקר כדי להוכיח לאמא שלי שאין לי בעיות כולסטרול אחרי תקופת המאסה :D

וגם עייפות תקפה אותי בזמן האחרון למרות כמויות אדירות של בשר, אז מעניין אותי לדעת אם יש לזה סיבה שאפשר לנטר בבדיקות דם.

מסכים עם האתלט מעליי.
אני גם הולך לעשות בדיקות דם בקרוב, בעיקר כדי להוכיח לאמא שלי שאין לי בעיות כולסטרול אחרי תקופת המאסה :D

וגם עייפות תקפה אותי בזמן האחרון למרות כמויות אדירות של בשר, אז מעניין אותי לדעת אם יש לזה סיבה שאפשר לנטר בבדיקות דם.
בדיקות דם תקופתיות זה דבר חשוב... לפעמים אתה מגלה דברים שלא ציפית שיהיו.
אני גיליתי עכשיו שחסר לי ברזל למרות שאני אוכלת הרבה בשר עכשיו (כל יום) וכבר חצי שנה לא צמחונית. וגם שחסר ויטמין D.

מסכים עם האתלט מעליי.

ניר יש לך בדיקות ישנות של פרופיל שומנים מלפני AD?
הייתי שמח לראות השוואה של טריגליצרידים, כולסטרול, LDL, HDL ו VLDL לפני ואחרי הדיאטה.
זה סתם מעניין אותי לראות את זה על מישהו שאני מכיר אישית 😃

ניר יש לך בדיקות ישנות של פרופיל שומנים מלפני AD?
הייתי שמח לראות השוואה של טריגליצרידים, כולסטרול, LDL, HDL ו VLDL לפני ואחרי הדיאטה.
זה סתם מעניין אותי לראות את זה על מישהו שאני מכיר אישית 😃

חבל שלא ביקשת ממני לפני שהתחלתי 😛...

אין לי מקור להשוואה.

סורי!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית