הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה בקשר לUD2

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
היום התחלתי UD2
אחרי מאזן של שבוע ניטרלי היום אכלתי 1200 קלוריות בערך 50 גרם פחמימה

אבל משום מה לא הצלחתי לסיים את האימון. עשיתי מחזור אחד ובמחזור השני התייאשתי

קרה למישהו?
אולי לנסות להוריד משקלים?

למה לא סיימת?
מצד אחד ככל שהחיטוב יתקדם אתה תתרגל(עד כמה שאפשר)" לאימונים האלה, מצד שני ככל שזה ילך ויתקדם אתה תיהיה יותר ויותר עייף.
אם אתה לא מקיא או ממש מרגיש סחרחורת אין סיבה להפסיק את האימון.

שמע, אני גם התחלתי השבוע UD2.0 ועם מתכונת טיפה יותר קשה.
למה יותר קשה? כי יש לי לג פרס של ליצנים אז אני נאלץ לעשות סקוואט במקום, שזה דבר בכלל לא נעים כשזה בא ב 15 חזרות. (כאב ראש, לחץ דם 1000 PSI, ובקבוק של ליטר וחצי נגמר בחצי מהאימון הראשון ואין זמן למלא מחדש)

בקיצור, מה שאני רוצה להגיד לך זה שכבר לייל אמר שזאת דיאטה מייאשת ואם אתה לא בנוי אליה פסיכולוגית אז עדיף שתבחר משהו אחר.
אתמול היה האימון השני שלי ברציפות והגעתי בשעה 9 לחד"כ אחרי יום עבודה וסידורים והוא נסגר ב10, התאמנתי פשוט כאילו שרודפים אחרי..
ועוד כל הגוף שלי היה DOMS אז בכלל ההרגשה הייתה לא נעימה.

זה אומר שאתה יכול אבל השאלה עד כמה אתה חזק מנטאלית.

אחי אתה פאקין מעדיף סקוואט? 😳
כניראה שאתה עוד לא עשית את התכנית כמו שצריך כי סקוואט של 15 חזרות שבחזרות האחרונות אתה מרגיש שריפה+דופק זה פשוט הרגשה רעה.
אם יש לך לג פרס לא ליצני אז עדיף בהחלט לעשות אותו.

אחי אתה פאקין מעדיף סקוואט? 😳
כניראה שאתה עוד לא עשית את התכנית כמו שצריך כי סקוואט של 15 חזרות שבחזרות האחרונות אתה מרגיש שריפה+דופק זה פשוט הרגשה רעה.
אם יש לך לג פרס לא ליצני אז עדיף בהחלט לעשות אותו.
בוא תעשה קרוספיט עם 30-50 חזרות סקוואט עם מוט נדבר אחרי זה, אתה עוד לא יודע מה זו שריפה אמיתית באימון.
באימונים הראשונים ב UD2 גם אני לא הצלחתי לסגור את האימון, לאחר כמה שבועות זה נהייה ממש בדיחה, וכשאתה מגיע לקטע של קרוספיט (אם תרצה בשומן העיקש) אתה תבין שאימוני הדילול היו שעשוע בלבד

בוא תעשה קרוספיט עם 30-50 חזרות סקוואט עם מוט נדבר אחרי זה, אתה עוד לא יודע מה זו שריפה אמיתית באימון.
באימונים הראשונים ב UD2 גם אני לא הצלחתי לסגור את האימון, לאחר כמה שבועות זה נהייה ממש בדיחה, וכשאתה מגיע לקטע של קרוספיט (אם תרצה בשומן העיקש) אתה תבין שאימוני הדילול היו שעשוע בלבד

אוי ואבוי.
לא נשמע נעים בכלל 🥷
אבל בכל זאת אין ספק שהאימונים של UD2 די מפרכים.

דווקא נשמע מעניין האימונים של הקרוספיט.

זה לא מעניין בכלל, במיוחד כשאתה עם אפדרין והדופק עומד על 200~ במשך 8-10 דקות רצוף, אתה מרגיש צורך עז להוציא את הלב ולבדוק מה שלומו

יש לך דוגמאות למוצרים במדריך לחיטוב בפורטל. העמסה איכותית תהיה מקסימום פחמימה, חלבון באזור ה 1.5 גרם (אפשר גם פחות, אבל זה לא ממש אפשרי אלא אם תבלע כל היום לחם) ושומן במצב של מינימום עד כמה שאפשר, עדיפות לא לעבור את ה 100 גרם שומן בהעמסה בכלל (אלא אם מתחילים לעשות העמסה ולשלב בתוכו גם צ'יט, זה מה שאני עשיתי כל החיים וזה עבד דיי טוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית