הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הפסקה מהSS בשביל חיטוב

• פותח/ת השרשור cuba
  • פורסם בתאריך

cuba

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
-7
167
0
טוב אני שוקל חודש הבא לעשות הפסקה קטנה מהSS לתקופה של 3 שבועות בערך בשביל לעשות חיטוב קטן...
אני רוצה להוריד נוזלים וכמה שומן שאפשר.. כבר הגעתי לאחוז שומן גבוה מאוד.. כבר מכנסים בקושי עולים עלי וזה כבר ניהיה מבאס...

בכל מקרה אני רוצה לעשות חיטוב של 3 שבועות- חודש

איזה תוכנית אימונים אני צריך לעשות תוך כדי?

זה אפשרי להתאמן כמו בSS? אותה מתכונת אימונים רק בלי לנסות לעלות משקלי עבודה מאימון לאימון?

בשביל מה כבר נגמר הקיץ עוד מעת
בכל אופן , לדעתי 3 שבועות זה לא מספיק זמן בשביל שהמכנסים כן יעלו עליך חח
אין לך ברירה , או להתחיל חיטוב כמו שצריך או להמשיך מסה ..

1.כמה אחוזי שומן אתה?ביצעת מדידת טבור (רפוי) בהתחלת המסה ועכשיו?

2.אולי אתה עולה יותר מדי מהר בקלוריות?

3.אתה יכול ליצור התקדמות הדרגתית יותר בתוכנית מבוססת סקוואט-משיכות-לחיצות:על סמך התקדמות שבועית,העלאת משקלים כל שני אימונים,עלייה במשקלי-מיקרו.

4.מבחינת נוזלים,זה בעיקר עניין של אסתטיקה מזדמנת,כי ברגע שתחזור לתפריט מסה (בעיקר פונקציה של פחמימות+נתרן,גם הנוזלים יחזרו בהתאם כך שלעת עתה לא הייתי מתרגש מזה).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אממ אני מאמין שאני ב18 אחוזי שומן.. כשאני מפעיל תשרירי בטן יש סרידים של קוביות אבל ממש בקושי וגם צריך תאורה של פלורסנט כדי לראות אז אני מאמין ש18 אחוזי שומן

אממ קלוריות לאדע לא נראלי כי אני לא אוכל הרבה קלוריות משהו כמו 3500 ואני שוקל 81 פשוט בהתחלה יצאתי מחיטוב וישר אכלתי מלא קלוריות בגלל זה השמנתי מהר

ואני מבין תעניין של הנזולים שאתה אומר שזה יחזור אלי.. אז באמת אני חושב שאני ימשוך את התוכנית

הסקואט שלי כרגע 90(אימון אחרון) אני ימשוך אותו עד 120 ואז נראה ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית