הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength חדש

Avocado

משתמש קבוע
1,475
41
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
5,644
1,475
41
אחרי הפסקה קצרה של שבוע, ותזונה לא מסודרת, התחלתי לעקוב אחרי התפריט שיש בפורטל ובאימון היום הרגשתי הבדל רציני.

המטרות שלי כרגע הם המשקלים האלו, כשאני אגיע אליהם נראה איך אני ממשיך:
סקוואט - 140kg
דדליפט ~ 130kg
בנץ' - 90kg
פרס - 60kg
מתח - כמה שיותר, אם אני אגיע ל12 אני אתחיל להוסיף משקל.

באמצע השבוע אני אכניס סקוואט קל, כמו שעשה powerlifting. אני חושב שזה גם ייעזור להתקדם טוב בתרגילים האחרים.

האימון היום היה טוב, הסקוואט ממש הרגיש קל באופן מפתיע. הבנץ' גם הלך לא רע בכלל, קצת לא נחתי מספיק אז בסט האחרון הספוטר עזר.
ודדליפט היה קצת קשה והגל קצת התעגל אבל הצלחתי 5 חזרות.

המשקלים:
סקוואט - 120kg 3x5
בנץ' - 75kg 3x5,5,3
דדליפט - 112.5kg 1x5

נערך לאחרונה:
בהצלחה.
מה קרה כל כך הרבה זמן הפסקה מהלוג הקודם?

• פותח/ת השרשור
המשכתי עם SS גם כשהפסקתי לעדכן את הלוג, ואחרי כמה זמן עשיתי סתם לוג במחשב, והפסקתי גם אותו, כנראה בגלל שלא הייתה התקדמות ממשית..

בכל אופן עכשיו אני אקפיד על אוכל כמו שצריך, ותהיה התקדמות 😃

• פותח/ת השרשור
היום היה אחלה אימון, סקוואט כמובן קל מאוד, פרס קצת קשה אבל סגרתי את כל החזרות, ומתח סביר גם.

משקלים:
סקוואט - 95kg 2x5
פרס - 50kg 3x5
מתח - 7,7,5,1 (20)

• פותח/ת השרשור
מתח רגיל (בסופינציה), כרגע עם משקל גוף, אני אנסה להגיע ל12 חזרות +- ואז להוריד ל5 חזרות ולשים משקל.

• פותח/ת השרשור
תודה

ואני מצלם כל אימון סרטונים של הסקוואט ודדליפט (באימון עם הדדליפט..) כדי לראות על המקום מה לשפר בסט הבא, מדי פעם אני ייעלה גם לבדיקה.

• פותח/ת השרשור
אתמול לא התאמנתי כי קמתי ב6 בבוקר ולא הייתי בבית רוב היום.

האימון היום היה קצת קשה, אולי בגלל שאתמול לא ישנתי הרבה (למרות שהיום ישנתי 11 שעות בערך), או שלא אכלתי מספיק.
בסקוואט הסט הראשון היה קשה, השני קל, והשלישי קשה. לפני הסט השלישי ראיתי שמישהו טמבל הוציא לי פלטה של 2.5 קילו (רק מצד אחד ><), אולי בגלל זה בשני היה לי קל אבל אני לא בטוח מתי הוא הוציא אותה.
בנץ' היה קשה, ניסיתי להעלות משקל והיה קשה, אימון הבא אני אנסה 75 שוב, אם לא אני אעשה ריסט.
דדליפט היה גם דיי קשה, אימון הבא אני ייעלה רק 2.5

משקלים:
סקוואט 125kg 3x5
בנץ' - 77.5kg 1x3F, 72.5kg 2x5
דדליפט - 117.5kg 1x4

ויש לי שאלה, בדדליפט, זה בעייתי אם אני נעמד ונח כמה שניות בין כל חזרה? הסט היום לקח לי איזה 2+ דקות.

• פותח/ת השרשור
אני יכול להעלות אבל הטכניקה לא מדהימה.... גב דיי מתעגל

עריכה: מסתבר שמחקתי את זה באימון....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
היום היה אחלה אימון, סקוואט (קל) היה קצת קשה כי אני עובד בימים הקלים בלי חגורה ולא הייתי רגיל.
פרס היה בסדר גמור, לא קשה מדי, רק בסט השלישי נכנסתי קצת מוקדם מדי אז הצלחתי רק 3 חזרות.
מתח גם אחלה, הצלחתי להכניס יותר חזרות מבאימון הקודם, בשלושה סטים.

משקלים:
סקוואט - 100kg 2x5
פרס - 52.5kg 3x5,5,3
מתח - 8,8,8 (24)

• פותח/ת השרשור
אימון לא משהו היום, סקוואט קשה מאוד, הורדתי משקל אחרי הסט הראשון... אימון הבא אני אנסה שוב אותו משקל.
בנץ היה בסדר, הורדתי קצת משקל מהאימון הקודם.
דדליפט העלתי מהאימון הקודם קצת, אבל הצלחתי רק 3 חזרות.
כנראה שאני צריך להוסיף קלוריות לתפריט כי דווקא דיי התמדתי.

משקלים:
סקוואט - 130kg 1x3, 120kg 1x4, 110kg 1x5
בנץ' - 75kg 3x5,5,4
דדליפט - 120kg 1x3

רציתי להעלות את הדדליפט לביקורת אבל בטעות מחקתי אותו אחרי שראיתי ><

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון גרוע, למרות שאתמול והיום אין לי ספק שאכלתי המון וישנתי 10 שעות בערך.

מבחינתי מיציתי את SS, אני כבר המון זמן בתוכנית (משהו כמו 4 חודשים) והסקוואטים האלו התחילו להוציא לי את החשק.. אני רוצה לעבור לתוכנית עם התקדמות יותר מתונה, כנראה madcow, אני אפתח לוג חדש.

נערך לאחרונה:
4 חודשים זה לא המון זמן. וגם המשקלים שלך רחוקים מאוד ממיצוי התכנית.

• פותח/ת השרשור
נכון... אני אחשוב על זה מחר, תמיד אחרי אימון רע יוצא קצת החשק... אולי אני צריך לחזור למתכונת רגילה בלי סקוואט קל באמצע השבוע.

אם קשה לך להתקדם אני לא רואה הגיון בלחזור למתכונת הרגילה. הסקוואט הקל באמצע השבוע עוזר לך להתאושש.

• פותח/ת השרשור
נכון, אבל בזמן האחרון קורה שאני מפסיק אימונים ואז נוצר מצב שאחרי האימון הקל יש לי פתאום יומיים מנוחה וזה כבר לא שווה. אז אני חושב שאני אחזור להוסיף 2.5 כל אימון במקום אימון אחד 2.5 ואימון אחד 5.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית