הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Starting Strength חדש

למה שלא תנסה להוסיף 2.5, אימון התאוששות ואז עוד פעם 2.5? למה הקפיצה של 5?

• פותח/ת השרשור
זה גם אפשרי, פשוט ראיתי שpowerlifting עבד עם קפיצה של 5 באימון אחרי ההתאוששות.

שמע אני קפצתי ב-5KG כי:
אכלתי כמו מטורף
אני פריק
הטכניקה שלי הייתה טובה יחסית

תעלה סירטונים,
והאם אתה מקפיד על 500 גרם בשר אדום כמו שסיכמנו?

נכון... אני אחשוב על זה מחר, תמיד אחרי אימון רע יוצא קצת החשק... אולי אני צריך לחזור למתכונת רגילה בלי סקוואט קל באמצע השבוע.

תשמע אני לא התאמנתי כמה חודשים כי לא היה חד"כ + אני בדרכי לסיים חודש של צום. מה אני אגיד בנוגע למוטיבציה?

אבל חבל לוותר. אתה מבין טוב מאוד עד כמה התכנית מעולה ומה היא יכולה לעשות בשבילך. תנצל אותה ותהיה חזק!✌️

• פותח/ת השרשור
צודקים... בקשר לבשר אדום אמנם לא 500 גרם אבל אני אוכל יותר מפעם וגם אני עוקב אחרי תפריט מהפורטל.

בקיצור אני אמשיך, ואני צריך לחכות כמה שעות לפני שאני כותב בלוג אחרי אימון רע חח...

• פותח/ת השרשור
האימון היום היה דיי חלש, אין הרבה מה לפרט... אימון הבא אני ייעשה ריסט לסקוואט ונקווה שמשם אני אמשיך חלק.
בכל אופן, ראיתי היום עלייה במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
היה היום אימון בסדר, סקוואט קל, עשיתי ריסט. אני אעלה את הסרטון היום לבדיקה.
פרס לא היה נורא קשה, אבל בסט השני הגעתי לכשל בגלל טכניקה לדעתי, ובשלישי עצרתי למטה לפני החזרה האחרונה וזה לא היה חכם.
מתח הצלחתי 10 חזרות בסט הראשון, אני מקווה שבקרוב אני אצליח 12 ואז אני אתחיל להעלות משקל.

משקלים:
סקוואט 105kg 3x5
פרס - 55kg 3x5,3,4
מתח - 10,7,5,3 (25)

אני דיי בטוח שאתה לא נח מספיק בין סטים של מתח. הירידה בחזרות חדה מדי.

• פותח/ת השרשור
יש סיכוי, אני אשים לב לזה פעם הבאה. בכל מקרה, בסט האחרון (של ה3) בטוח לא נחתי כמעט כי רציתי רק 3 חזרות כדי להעלות את הסה"כ מאימון קודם.

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון בסדר.
הסקוואט היה דיי קל, בנץ הלך גם טוב, סוף סוף הצלחתי 77.5 כמו שצריך, ודדליפט היה קשה, אם אימון הבא אני לא אסגור 5 חזרות אני אעשה ריסט.

משקלים:
סקוואט 110kg 3x5
בנץ' 77.5kg 3x5,5,4
דדליפט - 120kg 1x4

העלתי סרטון של הסקוואט מהאימון הקודם
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=15664

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון לא קל אבל בסדר, אולי בגלל שישנתי בקושי 6 שעות..
סקוואט היה קצת קשה אבל הצלחתי. פרס לא הרגיש לי נורא כבד חוץ מהחזרה האחרונה שכבר קשה להחזיק את האויר ואז אני עוצר למטה ושם זה כבר אבוד... מתח השתפר קצת.

משקלים
סקוואט - 115kg 3x5
פרס - 55kg 3x4,5,4
מתח - 10,8,6,2 (26)

• פותח/ת השרשור
האימון היום היה לא טוב, את הסקוואט הצלחתי, אבל הבנץ' היה קשה מאוד, ובדדליפט החלטתי לעשות כבר ריסט כי לא היה סיכוי ל120 לחמישיה...
אני דיי בטוח שזה בגלל שאתמול לא אכלתי מסודר כל כך (חד פעמי 🤡)

משקלים:
סקוואט 120kg 3x5,4,5
בנץ' - 80kg 3x4,3,2
דדליפט - 95kg 1x5

• פותח/ת השרשור
גם היום היה קשה, הסקוואט היה מאוד קשה והטכניקה לא הייתה מדהימה, פרס גם היה קשה, ומתחהיה כמו אימון קודם בערך רק שלא נחתי מספיק בין הסט הראשון לשני.

משקלים:
סקוואט - 125kg 3x5,4,4 (בסט האחרון עשיתי עוד חצי חזרה...)
פרס - 55kg 3x5,4,4
מתח - 10,7,6,4 (27)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יחסית לזה שאתמול שיחקתי טניס במקום לנוח, היה אימון בסדר.
בסקוואט בסט הראשון נכנסתי בראבק אז הלך בסדר, בסט השני נכנסתי עם הרבה ראבק אז הלך טוב, ובסט השלישי נכנסתי על הפנים וככה הלך חח... בנץ' היה כמו אימון קודם, קשה. ודדליפט היה דיי קל כי זה בריסט.

משקלים:
סקוואט - 130kg 3x4,5,2
בנץ' - 80kg 3x4,3,2
דדליפט - 100kg 1x5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית