ייעוץ בקשר לjack3d

• פותח/ת השרשור yossid
  • פורסם בתאריך

yossid

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-1
52
0
שלום לכלום, אז ככה קיבלתי את הג'ק הקופסא הכחולה, עכשיו השאלה שלי מהן הכמויות שאני אמור לקחת כמה סקופים לפני אימון, ואם עדיין אחרי האימון לצרוך קריאטין מונו רגיל,
והאם למישהו כאן יש נסיון באפקט שזה נותן בזמן האימון כלומר כח יתר.!?

אני לוקח סקופ אחד, מניסיון כשאתה לוקח סקופ אחד ולא 2, לגוף לוקח הרבה יותר זמן להתרגל לפורמולה ורוב הסיכויים שלא תצטרך לעשות הפסקה לפני שהקופסא שלך תגמר, ואני שוקל כרגע 89 קילו ומרגיש את ההשפעה גם על סקופ אחד...

אני קונה קראטין בטא אלנין ואגנין בנפרד עם קפאין ויש לי אחלה תוסף לפני אימון בחצי מחיר

• פותח/ת השרשור
אז אני שוקל 85 בערך לקחתי שני סקופים כלום כלום םכלו כלום בינתייים קראיטין מונו ,השפיע יותר טוב
שני סקופים של ג'ק ולא הרגשתי לא עירנות ולא יותר מרץ!(כדי לקחת 3?)

Schizandrol A גורם להפרשה של סרטונין ודופמין במוח (גורם לך להגרשה טובה של אופוריה)
Geranium ממריץ את ה CNS וגורם להרגשה של עירנות בשילוב עם קפאין ההשפעה שלו מתגברת.
בקיצור נצא מנקודת הנחה שהמינון ב jack3d נכון המוצר אמור לעשות את מה שהוא מתיימר לעשות.

מנסיוני האישי. המוצר נחמד לא יותר מזה.

סבבה.

א. מה לעזאזל אתה צריך הפרשה של סרוטונין ודופמין במהלך אימון?
ב. עד כמה שאני יודע גם קפאין ממריץ את הCNS, אז מה ההבדל בין המרץ של גרניום לקפאין?
עדיין נשמע לי כמו ממריץ עם שם יפה יותר.

ג. זה מה שהוא מתיימר לעשות:

USPLabs Jack3d may promote the mad aggressive desire to lift more weight, pump out more reps and have crazy lasting energy, along with sick muscle-engorging pumps.* The amount of energy and focus is perfect, pumps and vascularity will be out of control, but most importantly you will feel great throughout your entire workout.*

נשמע לי כמו חרטה first class

לא כל ממריץ הוא אותו דבר יש דרכי פעולה שונות לכל ממריץ וממריץ השילוב שלו עם קפאין מגביר את ההשפעה הם רכיבים סינרגטיים ודרכי הפעולה שלהם שונות. לגבי דופאמין וסרטונין. שמע הרגשת "אופוריה" בזמן אימון בנוסף לאפקט הפסיכולוגי שאימון טוב נותן לך זה נהדר.

אני אומר לך על הקריאטין מונו וזהו.

על בטא אלנין אני זוכר ששמעתי דברים טובים בסה"כ מקסימום תזמין מארה"ב בנפרד.

למה ניטרוס יכול לעזור זה מוצר שעובד. אבל חשוב לצרוך מוצרי NO על בטן ריקה

• פותח/ת השרשור
נעשה עוד כמה נסיונות ונגמור את הסיפור הזה, ניקח 3 סקופ של ג'ק לא יעזור ניתן בראש עם ניטרו לא יעזור נחזור למוטב הרגיל מונו 😃

לא כל ממריץ הוא אותו דבר יש דרכי פעולה שונות לכל ממריץ וממריץ השילוב שלו עם קפאין מגביר את ההשפעה הם רכיבים סינרגטיים ודרכי הפעולה שלהם שונות. לגבי דופאמין וסרטונין. שמע הרגשת "אופוריה" בזמן אימון בנוסף לאפקט הפסיכולוגי שאימון טוב נותן לך זה נהדר.

אני מקבל את זה שלא כל ממריץ עובד אותו דבר, אין לי ספק, אבל בסופו של דבר זה עדיין רק ממריץ, והסיבה העיקרית שאני מטריל את הפוסט הזה, כי אני חושב שזה מסוג הדברים שאחרי זה אנשים מפתחים בזה תלות ולא מסוגלים להתאמן בלי זה(ראיתי את זה קורה מספיק תאמין לי), ומעבר לזה, אני חושב שרוב המתאמנים הממוצעים שקונים את זה אוהבים את זה ואפילו לא יודעים למה, וזה הכי מעצבן.

בנוסף, על ידי זה שאנשים קונים את הדברים האלה הם תומכים בתעשיית הזבל הזו שתמשיך לייצר מוצרי זבל שבסה"כ מתבססים על מוצרים ממריצים ומבטיחים לאנשים הישגים מטורפים.
מי שקונה את סוג המוצרים האלו רק נותן להם גושפנקה להמשיך לייצר אותם.

בקשר להרגשת אופוריה, ייתכן שזה באמת ייתן למתאמן ממוצע הרגשה של "אימון טוב" שהיה לו.
אבל מבחינתי, אם אני אמור ללכת על סט של RM3 בסקוואט ובשלישי נכשלתי, מבחינתי זה אימון חרא, ולא משנה כמה תחושת אופוריה תהיה לי.

אתה רוצה ממריצים לך תקנה אפדרין + קפאין שיעיף לך את התחת וזהו.

ווואאאוו אחי אתה מערבב פה שמן ומים. אני לא דיברתי בכלל על הייפ של המוצר או כל מני הצהרות של חברות לגבי מוצרים כאלה ואחרים שברור שאין כל קשר בין הפרסום למציאות. צריך הרבה היגיון וניסיון על מנת לדעת האם מוצר שהוא תוסף תזונה הוא טוב או לא או האם הוא עושה את מה שהוא מתיימר לעשות או לא. נכון רוב הפרסומים האלה מכוונים לילדים שרואים תמונות של גיי קאטלר ודקסטר גקסון לוקחים ננו וייפור וחושבים ואללה אני גם אקח את זה ויראה כמוהם. לצערנו הפרסום הוא מאוד הגרסיבי ובגלל זה הוא עובד. אני יכול להגיד לך שהתקציב פרסום של חברות המובילות גבוה יותר מתקציב המחקר שלהם זה אומר הכל. לגבי ממריצים אחי זה מדוייק מה שאתה אומר אתה מפשט את העניין יותר מדי אם נלך לפי מה שאתה אומר אז אפדרין וקפאין זה אותו דבר. וכמובן אנחנו יודעים שלא כך פני הדברים.

ווואאאוו אחי אתה מערבב פה שמן ומים. אני לא דיברתי בכלל על הייפ של המוצר או כל מני הצהרות של חברות לגבי מוצרים כאלה ואחרים שברור שאין כל קשר בין הפרסום למציאות. צריך הרבה היגיון וניסיון על מנת לדעת האם מוצר שהוא תוסף תזונה הוא טוב או לא או האם הוא עושה את מה שהוא מתיימר לעשות או לא. נכון רוב הפרסומים האלה מכוונים לילדים שרואים תמונות של גיי קאטלר ודקסטר גקסון לוקחים ננו וייפור וחושבים ואללה אני גם אקח את זה ויראה כמוהם. לצערנו הפרסום הוא מאוד הגרסיבי ובגלל זה הוא עובד. אני יכול להגיד לך שהתקציב פרסום של חברות המובילות גבוה יותר מתקציב המחקר שלהם זה אומר הכל. לגבי ממריצים אחי זה מדוייק מה שאתה אומר אתה מפשט את העניין יותר מדי אם נלך לפי מה שאתה אומר אז אפדרין וקפאין זה אותו דבר. וכמובן אנחנו יודעים שלא כך פני הדברים.

אני מסכים איתך.
לא הבנתי מה השמן ומה המים.
סה"כ הסברתי לך למה אני מטריל את הפוסט הזה, ולכן הפשטתי אותו עד כדי כך.

• פותח/ת השרשור
עזרה מחדש

אחרי שלקחתי 3 סקופים של ג'ק שום דבר לא השפיע ולא הרגשתי כלום, יש מצב זה אולי בגלל שהגוף שלי בתחוזקה עם קריטין מונו כבר שלושה שבוועת?

אחרי שלקחתי 3 סקופים של ג'ק שום דבר לא השפיע ולא הרגשתי כלום, יש מצב זה אולי בגלל שהגוף שלי בתחוזקה עם קריטין מונו כבר שלושה שבוועת?

מה נראה לך שהוא עושה ?
קצת גורם לך להתעייף פחות, וקצת נותן מרץ

זה לא אנבולים

• פותח/ת השרשור
מהסיבה לפי מה שרשום על המוצר ומהאתרים ולקוחות אחרים שרכשו את המוצר, זה מעיף אותך נותן טונות של אנרגיה חוץ מבחילה כל האימון לא נתן לי כלום... ומזה אנבולים?

מהסיבה לפי מה שרשום על המוצר ומהאתרים ולקוחות אחרים שרכשו את המוצר, זה מעיף אותך נותן טונות של אנרגיה חוץ מבחילה כל האימון לא נתן לי כלום... ומזה אנבולים?

להעיף אותך יכול רק כלי תעופה או טיל/רקטה

אנבולים=סטרואידים אנבולים

בוא נגיד שאם האימון שלך הוא רק שעה רד מהג'ק

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית