עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Schizandrol A גורם להפרשה של סרטונין ודופמין במוח (גורם לך להגרשה טובה של אופוריה)
Geranium ממריץ את ה CNS וגורם להרגשה של עירנות בשילוב עם קפאין ההשפעה שלו מתגברת.
בקיצור נצא מנקודת הנחה שהמינון ב jack3d נכון המוצר אמור לעשות את מה שהוא מתיימר לעשות.
מנסיוני האישי. המוצר נחמד לא יותר מזה.
מה אתה אומר על ניטרוס עם סקופ של קריאטין מונו?
אני אומר לך על הקריאטין מונו וזהו.
אני אומר לך על הקריאטין מונו וזהו.
על בטא אלנין אני זוכר ששמעתי דברים טובים בסה"כ מקסימום תזמין מארה"ב בנפרד.
לא כל ממריץ הוא אותו דבר יש דרכי פעולה שונות לכל ממריץ וממריץ השילוב שלו עם קפאין מגביר את ההשפעה הם רכיבים סינרגטיים ודרכי הפעולה שלהם שונות. לגבי דופאמין וסרטונין. שמע הרגשת "אופוריה" בזמן אימון בנוסף לאפקט הפסיכולוגי שאימון טוב נותן לך זה נהדר.
ווואאאוו אחי אתה מערבב פה שמן ומים. אני לא דיברתי בכלל על הייפ של המוצר או כל מני הצהרות של חברות לגבי מוצרים כאלה ואחרים שברור שאין כל קשר בין הפרסום למציאות. צריך הרבה היגיון וניסיון על מנת לדעת האם מוצר שהוא תוסף תזונה הוא טוב או לא או האם הוא עושה את מה שהוא מתיימר לעשות או לא. נכון רוב הפרסומים האלה מכוונים לילדים שרואים תמונות של גיי קאטלר ודקסטר גקסון לוקחים ננו וייפור וחושבים ואללה אני גם אקח את זה ויראה כמוהם. לצערנו הפרסום הוא מאוד הגרסיבי ובגלל זה הוא עובד. אני יכול להגיד לך שהתקציב פרסום של חברות המובילות גבוה יותר מתקציב המחקר שלהם זה אומר הכל. לגבי ממריצים אחי זה מדוייק מה שאתה אומר אתה מפשט את העניין יותר מדי אם נלך לפי מה שאתה אומר אז אפדרין וקפאין זה אותו דבר. וכמובן אנחנו יודעים שלא כך פני הדברים.
אחרי שלקחתי 3 סקופים של ג'ק שום דבר לא השפיע ולא הרגשתי כלום, יש מצב זה אולי בגלל שהגוף שלי בתחוזקה עם קריטין מונו כבר שלושה שבוועת?
מהסיבה לפי מה שרשום על המוצר ומהאתרים ולקוחות אחרים שרכשו את המוצר, זה מעיף אותך נותן טונות של אנרגיה חוץ מבחילה כל האימון לא נתן לי כלום... ומזה אנבולים?