הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לjack3d

• פותח/ת השרשור yossid
  • פורסם בתאריך

yossid

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-1
52
0
שלום לכלום, אז ככה קיבלתי את הג'ק הקופסא הכחולה, עכשיו השאלה שלי מהן הכמויות שאני אמור לקחת כמה סקופים לפני אימון, ואם עדיין אחרי האימון לצרוך קריאטין מונו רגיל,
והאם למישהו כאן יש נסיון באפקט שזה נותן בזמן האימון כלומר כח יתר.!?

תתחיל מסקופ 1 על בטן ריקה 30-40 דקות לפני האימון. אם אתה שוקל יותר מ85 ק"ג אפשר לעבור ל 2 גם אבל אל תעבור את ה 2 ביום

בסקופ של ג'ק יש גרם אחד של קריאטין

לי זה מאוד עוזר בעיקר שאני מגיע עייף לאימון, עם כדול קפאין זה בכלל מעולה

סביר שתרגיש עקצוצים בפנים ובידיים, זה בסדר אין מה להיבהל

קנית קשקוש שמכיל הרבה קפאין וזהו.
אתה רוצה יותר כוח תרים יותר ברזל.

לא מסכים איתך, נכון שבד"כ הפורמולות האלה לא שוות הרבה, דווקא הג'ק לדעתי טוב, להגיד שזה קשקוש זה יהיה קצת כוללני מדי, אם יש מישהו שזה עוזר לו אז למה לא?

לא מסכים איתך, נכון שבד"כ הפורמולות האלה לא שוות הרבה, דווקא הג'ק לדעתי טוב, להגיד שזה קשקוש זה יהיה קצת כוללני מדי, אם יש מישהו שזה עוזר לו אז למה לא?

איך זה עוזר לך מלבד כמות ענקית של קפאין?

נערך לאחרונה:
זה מאוד מפקס אותי ועוזר לי לריכוז באימון, אני מגיע לאימון מיד אחרי העבודה, בד"כ עייף ובלי כח להתאמן, ואני מרגיש הבדל (אמנם לי היסטרי..) בין אימון עם ג'ק לבין בלי

בכל מקרה זאת לא הנקודה, מי שזה עוזר לו שיהיה לו לבריאות. זה בטח לא נותן לך יותר כח.. ריכוז, דווקא כן (לפחות אצלי)

זה מאוד מפקס אותי ועוזר לי לריכוז באימון, אני מגיע לאימון מיד אחרי העבודה, בד"כ עייף ובלי כח להתאמן, ואני מרגיש הבדל (אמנם לי היסטרי..) בין אימון עם ג'ק לבין בלי

כמו שאמרתי, קפאין.

---------- התגובה התווספה ב 21:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 21:07 ----------

איך זה עוזר לך מלבד כמות ענקית של קפאין?
.....

• פותח/ת השרשור
כמה שדברים האלה אינדיודואלים כל אחד אומר משהו אחר ,בקיצר ננסה וניראה איך זה עובד.

אל תיקח יותר מדי
בזמנו קיבלתי את התופעה הזו של העיקצוצים... רק שזה לא עבר לכמה חודשים. אולי זה לא היה קשור לזה, אבל זה קרה דווקא שלקחתי מינון גדול מהרגיל של חומצות אמינו. למרות שלא היה שם בטא אלנין. רק ארגנין, טארין ועוד משהו.

קיצר.. זה לא כיף. ברגע שהטמפרטורה שלך עולה אתה מתחיל להרגיש עיקצוצים
זה הכי מעצבן שיש לך בעיה, שלך תמצא רופא שמבין בדיוק מה זה "עיקצוצים", ואין ממש שום מידע על זה ואין מה לעשות עם זה חוץ מלחכות שזה יעבור.

תופעת העיקצוצים נגרמת בגלל שהמוצר מכיל בטא אלנין זה אמור לעבור אחר כמה ימים אחרי שהגוף מתרגל

לא מסכים איתך
אין שם הרבה קפאין, מה שממריץ זה חומר אחר שם
והוא ממש טוב

אני לוקח 1.5 סקופ + 2 כוסות קפה וזה אחלה

ממה שהבנתי בסקופ אחד יש בסביבות 70 מ"ג קפאין ככה שאי אפשר להגיד שהוא מפוצץ בקפאין, בנו אקספלוד הרגשתי יותר את הקפאין (לא הייתי נרדם בלילה).

טוב אז אחרי שאמרתם לי שאין בזה הרבה קפאין, הלכתי לBB ובדקתי מה התרכובת מכילה.
קודם כל, אני בכלל לא מבין איך אתם יודעים שיש שם 70מ"ג קפאין, הרי זה Propriety blend
והכמות של כל דבר לא מפורטת.
http://www.bodybuilding.com/store/usp/jacked.html

אז הלכתי והחלטתי לראות מה בכלל יש שם וזה מה שמצאתי

Schizandrol A

פה מצאתי משהו שקשור לשיחרור של דופמינים(לא ממש מבין מה הולך שם, אולי מישהו יעזור)
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1678991

אם מישהו מוצא מחקר מועיל, הוא מוזמן להגיד לנו
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed?term=Schizandrol A&itool=QuerySuggestion

אחרי שיטוט באינטרנט הבנתי שזה או אמור להמריץ את הCNS או מדכא אותה..

Methylxanthines (Caffeine

סתם קפאין

Beta-Alanine
אין ויכוח, מסכים שזה יכול להועיל.

Creatine Monohydrate
אין ויכוח.

Geranium (1,3-Dimethylamylamine or Methylhexamine
בדקתי את זה Methylhexamine ומסתבר שזה גם משהו שקשור למשפחת הממריצים

http://en.wikipedia.org/wiki/Methylhexanamine

אם יש פה כימאי או משהו שמבין בדברים האלה אולי יוכל לעזור לנו יותר, אבל ממבט חיצוני, להדיוט כמוני זה סתם נראה כמו שמות יפים לממריצים.

נערך לאחרונה:
קודם כל, אני בכלל לא מבין איך אתם יודעים שיש שם 70מ"ג קפאין, הרי זה Propriety blend
.

בזמנו היה פוסט בבודיבילדינג דוט קום שביקשו מהחברה שמייצרת את זה לאמר כמה קפאין יש במוצר, משום שזה הכרחי לאנשים לדעת, ונציג החברה USPLABS הגיב בסופו של דבר ואמר את המספר הזה.

אני בטוח שמשה ישמח להביא לך לינק :}

Schizandrol A גורם להפרשה של סרטונין ודופמין במוח (גורם לך להגרשה טובה של אופוריה)
Geranium ממריץ את ה CNS וגורם להרגשה של עירנות בשילוב עם קפאין ההשפעה שלו מתגברת.
בקיצור נצא מנקודת הנחה שהמינון ב jack3d נכון המוצר אמור לעשות את מה שהוא מתיימר לעשות.

מנסיוני האישי. המוצר נחמד לא יותר מזה.

נראה לי שיש שם בסביבות ה 100מג קפאין לא כמות יותר מדי גבוה. יש לזכור שיש במוצר גם Arginine Alpha-Ketoglutarate ככה שהוא נותן גם פאמפ טוב עם לוקחים אותו על בטן ריקה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית