הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לjack3d

• פותח/ת השרשור yossid
  • פורסם בתאריך

yossid

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
-1
52
0
שלום לכלום, אז ככה קיבלתי את הג'ק הקופסא הכחולה, עכשיו השאלה שלי מהן הכמויות שאני אמור לקחת כמה סקופים לפני אימון, ואם עדיין אחרי האימון לצרוך קריאטין מונו רגיל,
והאם למישהו כאן יש נסיון באפקט שזה נותן בזמן האימון כלומר כח יתר.!?

מהסיבה לפי מה שרשום על המוצר ומהאתרים ולקוחות אחרים שרכשו את המוצר, זה מעיף אותך נותן טונות של אנרגיה חוץ מבחילה כל האימון לא נתן לי כלום... ומזה אנבולים?
הנה לך סיבה מספיק טובה לפסיק להאמין למה שכתוב באתרים..
ולקנות דברים מועילים

• פותח/ת השרשור
זה אכן נותן סיבה להפסיק להאמין למה שכתוב, וגם היו הרבה לקוחות שדי מרוצים מהמוצר, לסיכום עדיף להשתמש נטו בקקריאטין מונו?

זה אכן נותן סיבה להפסיק להאמין למה שכתוב, וגם היו הרבה לקוחות שדי מרוצים מהמוצר, לסיכום עדיף להשתמש נטו בקקריאטין מונו?

תלוי מה אתה מחפש
קריאטין מונו אתה צריך להשתמש (אם יש לך אימונים עצימים וממושכים)
ג'ק אם בא לך

• פותח/ת השרשור
אני מחפש לעלות בנפח ובכח וחודש האחרון באמת היה שיפור עם המונו. והאימונים שלי הם כמעט כל השבוע.

אני מחפש לעלות בנפח ובכח וחודש האחרון באמת היה שיפור עם המונו. והאימונים שלי הם כמעט כל השבוע.

אז תתחיל לאכול
הקריאטין לא יוסיף לך משקל מלבד אולי קילו נוזלים

אתה לא קונה קריאטין כדי לגדול
אתה קונה קריאטין לשפר את ההתאוששות שלך
אתה אוכל כדי לגדול

• פותח/ת השרשור
בקטע של האוכל אני מסודר.אבל הבנתי שהקריאטין מלבד התאוששות נותן גם יותר כח כביכול וע"י כך העליה בנפח מגיעה לידי ביטוי?!?!

בקטע של האוכל אני מסודר.אבל הבנתי שהקריאטין מלבד התאוששות נותן גם יותר כח כביכול וע"י כך העליה בנפח מגיעה לידי ביטוי?!?!

נותן כוח כן, לא יותר מדי (אל תדמיין שיהיו לך כוחות פלא ותוסיף עוד 10 קילו למוט וזה יעלה בקלות)
בעיקר עוזר להתאושש

מבחינת כח ההשפעה היא לא כך כך גבוהה מפני שגם עם מאגרי הקראטין מלאים בשריר (קראטין נאגר שריר בצורת ATP) השריר הגוף מחסל את מאגרי ה ATP די מהר תוך כדי אימון המטרה היא לשחזר את אותם מאגרים כמה שיותר מהר לאחר האימון פה קראטין ממש עוזר לנו על מנת שנוכל להגיע פיקס לאימון הבא שלנו

• פותח/ת השרשור
עדיין זה לא מה שעשו מהמוצר, כל ההילולים וההשבחות כלפיו טונות של אנרגיה פוקוס חוץ מבחילה לא היה לי כלום

אחי אין מה להתעצבן. יש כל כך הרבה מוצרים כאלה בשוק זה ניסוי וטעיה יש כאלה שיעבדו עליך ויש כאלה שלא
אני מכיר אנשים שזה עבר עליהם ואנשים שזה לא עבד עליהם. מה שבטוח זה לא השפיע על אף אחד כמו שהפרסומות מתארות. אבל ככה זה בפרסומות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית