הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אז מה אני עושה...[?]

Melamed

משתמש קבוע
1,879
7
נק' מוניטין:
1,909
1,879
7
טוב כמו שכבר כתבתי פה התחלתי להתאמן כדורסל כרגע זה 4 אימונים בשבוע ימי ראשון שני שלישי ושישי
בהמשך זה יהיה שלושה אימונים +משחק

אני מתאמן במכון כושר בימי ראשון,שלישי,חמישי וכמו שראיתם יוצא מצב שמתנגש לי עם האימוני כדורסל
אני אחד שלא אוהב להפסיד אימונים במכון לכן אחרי שאני מסיים אימון כדורסל אני בא הביתה אוכל והולך למכון אחרי חצי שעה..
הכל טוב ויפה אבל ברגע שאני מגיע לסקוואט אני פשוט מתפרק.. הרגליים שלי ממש כאילו עוד שנייה מתפוצצות ואני לא מסוגל.. זה גם משפיע על חלק מהאימון..

כרגע אני מתלמד ב SS ועובד על הטכניקה אבל ממשיך עם המשקלים.. ועכשיו בטוח שיהיה לי קשה להתקדם עם משקלים בתוכנית כמו SS וגם להיות באימוני כדורסל..

מה אני אמור לעשות עכשיו? להתאמן FBW עם מורכבים\מבודדים(כן ליצנות..) אבל אני שואל כדי לא לעשות טעויות וכדי להמשיך ולגדול ולהתקדם בפיתוח הגוף..

המתכונת שאני אמור לעשות עכשיו זה FBW? עם מורכבים ועלייה של משקלים פעם בשבוע?

אני אשמח שמישהו ייעץ לי פה..

תודה:120ag:

• פותח/ת השרשור
תראה.. כבר כתבתי את זה באשכול קודם..
אני רוצה להתקדם בכדורסל אבל בשום פנים ואופן לא להזניח את הפיתוח גוף.. אז נכון וואלה אני לא יוכל להיות מתחרה ולעלות על במה כי בשביל זה צריך להשקיע אך ורק בזה.. אני מנסה להתחזק ולעלות במסה כמה שאני יכול עם כל האימונים האלה.. אני מקווה שיסתדר לי..

• פותח/ת השרשור
תראה אני ישתדל לא להיפצע אבל עדיין לך תדע מה יקרה..
שוב אני ינסה לשלב את הכל ביחד נראה איך ילך לי..
יכול להיות שילך טוב ואני יתחזק מהאימונים במכון יצבור מסה וזה יעזור לי לכדורסל..

יש לי שאלה, אתה רוצה להתאמן בכדורסל או פיתוח גוף? אתה לא יכול שתיהם ביחד....
אם אתה רוצה כדורסל, תעבוד בחדר כושר בעיקר על הקפיצות וכוח מתפרץ.
אם אתה רוצה פיתוח גוף, תפסיק להתאמן בכדורסל.

למה נראה לך שהוא עובד על פיתוח גוף ?
הוא עובד בחדר כושר להיות יותר חזק וזה יתרום לו לספורט שלו

את תרגול ההנפות האולימפיות תלמד בתחילת האימונים (שאתה הכי מרוכז).

אני מאמין שצריך לעשות הכרות ראשונית (+תרגול) עם הPVC PIPE לפני שמתחילים עבודה עם המוט (בנוגע לתרגילים הללו).
אם אתה מעוניין,באתר של קרוספיט ג'ורנל המאמן מייק בורגנר מלמד דרילים ללימוד הסנאץ והPC.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית