הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Squat 140Kgx3

מצב
השרשור נעול

DMDaniel

משתמש משקיע
2,433
95
נק' מוניטין:
15,608
2,433
95

הזווית לא כ"כ טובה, אבל כל החזרות שוברות מקביל, יש לי רוסי שמן ופילוסוף זקן שיוכלים להעיד על זה.
המשקל לא מרשים או משהו כזה, אבל אמרתי מזמן שכשאני אגיע ל-3 פלטות אני אעלה סירטון, אז הנה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כבוד על המשקל

אבל אתה לא שובר
החזרה השניה והשלישית מקביל בערך
הראשונה גבוה

נערך לאחרונה:
רגע רגע אז coldfire ומר לטיסיימוס שקרנים??,, שמעתי נכון??

אני רושם מה שאני רואה, הם יכולים לחלוק עלי
גם ממקביל ומחצאים מתחזקים, זה לא שהוא עשה רבעים
הוא יסדר את זה באימונים הבאים שלו

גם אני כשרק הגעתי לכאן הסקוואט שלי היה רבע,
וקיבלתי את הביקורת ושתקתי.
והיום הסקוואט כמו סקוואט.

מי שמעלה סירטון צריך לדעת לקבל את הביקורת, חיובית או שלילית.
אף אחד לא אומר פה משהו בכוונה.

אתם מפגרים או מה? הסרטון לא היה כדי לקבל ביקורת. וזה יפה שאתם רואים את העומק בהתחשב בעובדה שהראק מסתיר את מיקום התחת והחלק של הירך שצריך לראות כדי לשפוט עומק.

• פותח/ת השרשור
אני לא יודע מה אתם רוצים, כבר הסכמתי עם Powerlifting שאני לא שובר. אני אמהר לתקן את דרכי הנלוזות, כי אם רן ו-Powerlifting חושבים משהו זה בטוח נכון, אחי!

איך אני אוהב דיונים על חצאים!
לי יותר מפריע שמי שעושה את הסקוואטים הוא גמד וג'ינגי.
זה הרבה יותר גרוע מחצי סקוואט.

אה ואני באמת לא מבין איך אפשר לראות משהוא חוץ מהכיעור של הגמד בסרטון.

• פותח/ת השרשור
אני לא ג'ינג'י, אם היית משלם את חוב ההמבורגר שלך כבר אולי היית רואה את זה!

אתה סתם מקנא תמיד אמרת לי שאתה רוצה להיות "כתום ראש"

red_head_child-12005_h8v1.jpg

אתה סתם עצבני כי עשית חצאים בסרטון של ה-180. זה היה ברור לגמרי מהסרטון!

איזה כיף שכל פעם אותו דיון על עומק.
מי שמסתכל על הפס הלבן שוכח שהוא לא מקביל לירך בכלל, בירידה הפס עולה במותן (שימו לב) והברך מושכת אותו למטה. זאת הסיבה גם שהמכנסיים נקרעו, הן לא אלסטיות.
הנה, תמונת הירידה הראשונה בלי הפס, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה העומק, בהתחשב בזה שהחגורה שלי מסתירה, או יותר נכון: אני אשמח שמישהו יקבע כאן שהוא "רואה" שזה לא עמוק מספיק.

dwarf.jpg

אתם ממש מצחיקים
PowerLifting אולי צעיר ומציק אבל או שהסקוואט מלא או שלא
חבל שאתם מכניסים טיעונים מצחיקים

שקורן עשה חצי אמרו לו שהוא עשה חצי (160) והוא כמו גבר הלך וצילם שוב אחד יותר עמוק עם משקל כבד יותר (170)

וPowerLifting קיבל ביקורת, גם ממני שהוא עושה חצי הוא קיבל אותה והשתפר

גם אני לאורך רוב ה 5X5 הליניארית עשיתי חצאים, ורק איגור כל סרטון רשם שזה לא מספיק עמוק, לקחתי את זה לתשומת ליבי וב 180 ירדתי עמוק,

אז אני לא מבין מה המהומה, ולמה אתם לוקחים את זה אישית

הגמד התחזק ואני בטוח שיש לו 140 ל3 מלאים
אבל זה לא מלא מה לעשות

חבל שאם זה חבר שלכם אז זה מלא, ואם זה מישהו שאתם שונאים אז זה חצי
זה רק מוריד מהרמה של הפורום וחבל

איזה כיף שכל פעם אותו דיון על עומק.
מי שמסתכל על הפס הלבן שוכח שהוא לא מקביל לירך בכלל, בירידה הפס עולה במותן (שימו לב) והברך מושכת אותו למטה. זאת הסיבה גם שהמכנסיים נקרעו, הן לא אלסטיות.
הנה, תמונת הירידה הראשונה בלי הפס, אני אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה העומק, בהתחשב בזה שהחגורה שלי מסתירה, או יותר נכון: אני אשמח שמישהו יקבע כאן שהוא "רואה" שזה לא עמוק מספיק.

dwarf.jpg

אפשר לראות שזה לא מלא די להתווכח סתם.
אימון הבא אתה תעשה את זה מלא אני די בטוח, עכשיו זה לא מלא.

אתם ממש מצחיקים
PowerLifting אולי צעיר ומציק אבל או שהסקוואט מלא או שלא
חבל שאתם מכניסים טיעונים מצחיקים

שקורן עשה חצי אמרו לו שהוא עשה חצי (160) והוא כמו גבר הלך וצילם שוב אחד יותר עמוק עם משקל כבד יותר (170)

וPowerLifting קיבל ביקורת, גם ממני שהוא עושה חצי הוא קיבל אותה והשתפר

גם אני לאורך רוב ה 5X5 הליניארית עשיתי חצאים, ורק איגור כל סרטון רשם שזה לא מספיק עמוק, לקחתי את זה לתשומת ליבי וב 180 ירדתי עמוק,

אז אני לא מבין מה המהומה, ולמה אתם לוקחים את זה אישית

הגמד התחזק ואני בטוח שיש לו 140 ל3 מלאים
אבל זה לא מלא מה לעשות

חבל שאם זה חבר שלכם אז זה מלא, ואם זה מישהו שאתם שונאים אז זה חצי
זה רק מוריד מהרמה של הפורום וחבל

איפה אתה רואה טיעונים מצחיקים? אי אפשר בכלל לקבוע עומק מזווית הצילום הזאת, באותה מידה שאי אפשר לקבוע עומק בזווית הצילום שמצלמים את עידן. והטענה שלך כאילו כשזה חבר זה סבבה וכשזה לא חבר אז לא מצחיקה ודי מעליבה, קורן בזמנו היה חבר באותה מידה, וכשהסקוואטים שלך לא היו מלאים אמרו לך את זה אנשים שאתה מעריך. פתאום אלכס משנה את דעתו כי זה חבר? מעניין. ממך לא ציפיתי לטענה כזאת.

איפה אתה רואה טיעונים מצחיקים? אי אפשר בכלל לקבוע עומק מזווית הצילום הזאת, באותה מידה שאי אפשר לקבוע עומק בזווית הצילום שמצלמים את עידן. והטענה שלך כאילו כשזה חבר זה סבבה וכשזה לא חבר אז לא מצחיקה ודי מעליבה, קורן בזמנו היה חבר באותה מידה, וכשהסקוואטים שלך לא היו מלאים אמרו לך את זה אנשים שאתה מעריך. פתאום אלכס משנה את דעתו כי זה חבר? מעניין. ממך לא ציפיתי לטענה כזאת.

החזרה שהעלתם הכי שנויה במחלוקת..........כל השאר לא מלאים ורואים את זה בקלות.

אין לי כח להתווכח
אלכס אישר בזמנו גם את החצי של קורן, כנס לפוסט לראות

עידן תמיד שבר מקביל, תמיד

הזוית צילום פה מצויינת ורואים בבירור שהוא לא שובר מקביל

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית