נק' מוניטין:
0
- 72
- 0
אני מתכנן להתחיל SS בקרוב מיד אחרי שאני אגמור לקרוא את הספר..ובינתיים חשבתי על משו מעניין. לדעתי החזה קצת מוזנח בSS כלומר למה הסקוואט מקבל 3 פעמים בשבוע(כן כן שמעתי שהסקוואט הוא התרגיל הכי טוב שקיים) והחזה לא? מה אם אני ארצה שהסקוואט והבנץ פרס יהיו קבועים וכל השאר אני אפצל. אני יודע שזה התוכנית של מרק ריפטו וכל מילה שלו היא כמו של אלוהים לפי כמה מדבריהם של חברי הפורום. אבל תחשבו על זה למתאמן מתחיל החזה כבר מתאושש אחרי 48 שעות ולפצל אותו למתחיל יהיה קצת בזבוז של זמן(כן יש כאלה שהחזה הוא השריר הכי אהוב עליהם 🙄) הרי בדדליפט, הובר הד פרס ופאורקלין (תקנו אותי אם אני טועה) החזה כמעט לא עובד אז מה הקטע הכתפיים מקבלים יותר יחס מהחזה?
כששאלתי את המדריך כושר שלי את השאלה הזאת(וכן קיים כזה דבר מדריך כושר בחדר כושר שמבין משהו:161bd:) הוא אמר שהSS לא מתמקדמת בשרירים מסויימים אלה המטרה שלה היא לפתח פלג גוף עליון) התשובה הזאת לא סיפקה אותי אז בבקשה אם מישהו יכול לענות לי האם קיימת דרך לעשות SS ככה שסקוואט והבנץ פרס קבועים והשאר מפוצלים?(חח ותנסו קצת לענות עם ראש פתוח ולא להעיף אותי מהפורום או משו)
כששאלתי את המדריך כושר שלי את השאלה הזאת(וכן קיים כזה דבר מדריך כושר בחדר כושר שמבין משהו:161bd:) הוא אמר שהSS לא מתמקדמת בשרירים מסויימים אלה המטרה שלה היא לפתח פלג גוף עליון) התשובה הזאת לא סיפקה אותי אז בבקשה אם מישהו יכול לענות לי האם קיימת דרך לעשות SS ככה שסקוואט והבנץ פרס קבועים והשאר מפוצלים?(חח ותנסו קצת לענות עם ראש פתוח ולא להעיף אותי מהפורום או משו)