הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עמידה מעט רחבה בסקווט

מומין טרול

משתמש קבוע
1,853
34
נק' מוניטין:
5,758
1,853
34
שמתי לב שאני עושה סקווט אני עומד מעט רחב יותר ממה שריפ ממליץ בספר, כלומר הרגליים מעט יותר רחבות מרוחב כתפיים, כפות הרגליים עדיין מצביעות החוצה.

הסיבה שאני עומד ככה היא שבעמידה הרגילה שהוא מראה בספר אני פשוט לא מצליח להתיישב אחורה ולהוציא ברכיים כמו שצריך.

כמובן שאני לא עומד רחב כמו סומו-סקווט..

השאלה שלי אם זה בסדר טיפה להרחיב את העמידה כמו שאני עושה?

אם אתה לא גולש עם הברכיים והן לא קורסות פנימה אין בעיה
דאוס גם עומד רחב

• פותח/ת השרשור
ואוו רן אתה זריז!

הקפדתי ממש על מה שאתה אומר, להוציא ברכיים ושלא תהיה גלישה, רק בעמידה טיפה רחבה יותר אני מצליח
לשמור 😃

תודה 👑

יש מצב שזה חלק מהבעיה שלי?
כדאי לנסות לעמוד קצת יותר רחב?(מצטער על ההתפרצות אבל אני גם די בבעיה של מין נפילה אחורה)

• פותח/ת השרשור
שים לב רק שאתה באמת שובר מקביל, לפעמים עמידה רחבה מקשה על זה.

כן חיים אני מקפיד על זה, למען האמת רק ככה אני מצליח לרדת נמוך.

בכל מקרה מחר אני מקווה להעלות סרטון חדש ככה שתהיה עוד ביקורת, אני אנסה גם לתקן את הערות מהסקווט הקודם

---------- התגובה התווספה ב 20:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:44 ----------

כדאי לנסות לעמוד קצת יותר רחב?(מצטער על ההתפרצות אבל אני גם די בבעיה של מין נפילה אחורה)

תעלה סרטון

מה הבעיה שלך? שאתה נופל אחורה?

בכל מקרה עמידה רחבה באמת נותנת יותר יציבות ולדעתי יותר כוח
אני חושב שלאדם שמתקשה עם התנועה כדאי לעמוד רחב בהתחלה וככל שהזמן יעבור אתה תוכל לעשות את זה בכל צורה שתרצה אחרי שתתרגל ויהיה לך יותר קל

ואם אתה נופל תלמד לזרוק תחת אחורה. אני יודע שלא ממליצים על זה פה יותר מדי אבל אני עשיתי בוקס סקוואט בהתחלה כי מעולם לא עשיתי לפני זה רק כדי להתרגל לירידה וזה דווקא עזר

אני אגיד לך מה אני חושב.
אני ניסיתי בתקופה האחרונה (שבועיים ראשונים של מאדקו) לעמוד רחב.
קודם כל, זה יכול להקשות עליך לשבור מקביל, אני שברתי (סירטון בערוץ שלי, כשאני מוציא את המוט הפוך)
זה לא היה לי יותר קל, המנח של הגב לא יסתדר לי אולי כי הגב שלי לא כזה חזק.
אני מעדיף לעמוד צר, יוצא שאני עומד יותר צר מההמלצה של ריפ (עקבים ברוחב הכתפיים)

שורה תחתונה,
תעמוד ברוחב שאתה מרגיש בו הכי חזק + שובר מקביל.

בהצלחה.

כן חיים אני מקפיד על זה, למען האמת רק ככה אני מצליח לרדת נמוך.

בכל מקרה מחר אני מקווה להעלות סרטון חדש ככה שתהיה עוד ביקורת, אני אנסה גם לתקן את הערות מהסקווט הקודם

---------- התגובה התווספה ב 20:45 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:44 ----------

תעלה סרטון

זה באמת מעניין, כי להרבה אנשים דווקא קשה לשבור מקביל בעמידה רחבה, אבל אולי העמידה שלך לא רחבה כמו שאתה חושב ו/או זה מתאים לך. אם זה מסתדר לך סבבה.

• פותח/ת השרשור
כשאני עומד רחב כואב לי באגן (בעצם או משהו),זאת הסיבה היחידה שאני לא עומד רחב,בעקרון יותר קל לי אבל זה מפחיד

תודה על העזרה!

גם בדדליפט צריך לשבור מקביל?
mellow8.gif

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית