הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Intermittent fasting

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
הייתי שמח לקבל הסבר לגבי השיטה הזו ואיזה מזונות להעדיף

צום במשך 16-20 שעות, אכילה במשך 4-8 שעות בד"כ מחולקת ל3 ארוחות.
לפני אימון לאחר האימון ולפני השינה, כאשר לפני האימון נאכל משהו קל כדוגמא ארוחה של 400-600 קלוריות עם מעט שומן, לאחר האימון נרכז את רוב הקלוריות שלנו ולפני השינה שוב ארוחה קלה יחסית בדומה לארוחה לפני האימון.
צפה להזעות בלילות לפחות בהתחלה ולחוסר נוחות מטורף בבטן, הא וכן לבחילות מטורפות..
מזונות מומלצים :
קורנפלקסים (בקופסאות עם ליטר חלב )
דברים לא מקמח מלא ולא עם יותר מדי סיבים בקיצור פחממות "פשוטות" לחם לבן, פסטה לבנה, אורז לבן וכו'
כל החלבונים הרגילים, בשרים דגים מוצרי חלב וכל השיט
בעיקרון כל השאר אותו דבר עדיפות לדברים בעלי ערך קלורי גבוה, הייתי תוקע אחרי אימון איזה 2 כפות גדושות של סוכר ענבים סתם בשביל הכיף הקלורי כדי להשלים דברים.

אתה יכול לקרוא עוד על השיטה כאן:
http://alanaragon.com/an-objective-look-at-intermittent-fasting.html

קורנפלקסים (בקופסאות עם ליטר חלב )
דברים לא מקמח מלא ולא עם יותר מדי סיבים בקיצור פחממות "פשוטות" לחם לבן, פסטה לבנה, אורז לבן וכו'

תרשה לי לנסח מחדש:
פחמימות עם GI גבוה, שלא נבלבל כאן את ציבור הגולשים.

לרוב זה יצא באמת אינדקס גליקמי גבוה אבל זה לא מחייב.
התכוונתי לעצם העובדה שהשתמשת במונח "פחמימות פשוטות", שבעצם כל הדוגמאות שנתת שם הן פחמימות מורכבות.

לכן עשיתי " XXX " 😉

עשיתי IF בחיטוב ומנסיון אני יכול לומר לך זה דבר הכי נוח.
השבוע הראשון הוא הכי קשה, יש סחרחורות בחילות בעיקר בבוקר,חולשה, תחושה לא נעימה בבטן כל זה עובר אחרי שבוע שבועיים. הדבר הכי יפה בשיטה שעם הזמן תחושת רעב נעלמת לחלוטין, אתה לא חש רעב ולפעמים מרגיש שאתה יכול למשוך את הצום מעל ל20 שעות והדבר הכי יפה שאין יותר התעסקות עם האוכל אין יותר קופסאות בתיק ואין יותר לבקר כל כמה זמן במטבח. הסיבה שהפסקתי עם השיטה היא אך ורק בגלל שאני עובד בשעות לא מסודרות ומתאמן בשעות שונות ברגע שרק אוכל אחזור ל IF.

• פותח/ת השרשור
מה עושים בימים ללא אימונים?

אותו עיקרון אפשר לחלק ל2 ארוחות

יש אפשרות לאכול הרבה לפני האימון וקצת אחריו?

התחלתי עם הIF. פרטים בלוג שלי.

בחיטוב אני אנסה זה בטוח, כרגע במאסה זה קצת כבד עליי

בחיטוב אני אנסה זה בטוח, כרגע במאסה זה קצת כבד עליי
בא לי להקיא קיבינימט, ועדיין יש לי את השייק העצום הזה לשתות :bad:

אגב שמישהו ישנה כבר את הכותרת של הנושא, זה לא Intermediate fasting.
זה Intermittent fasting.

יש לי עוד 200 גרם ש"ש + חצי ליטר חלב + סקופ חלבון
400 גרם פסטה + 200 גרם חזה עוף

😵

זה קשה נורא במסה, אלה אם אתה טוחן המבורגרים, לחיטוב זה אחלה...

זה קשה נורא במסה, אלה אם אתה טוחן המבורגרים, לחיטוב זה אחלה...
לחיטוב זה מושלם, למאסה זה תלוי בבנאדם.
אני כרגע ביום הראשון וזה ממש היה לי קשה לסיים את החצי הראשון של התפריט, נשאר לי "רק" לפרק שייק שיכול להיות סה"כ קלורי בחיטוב 😆

בכל מקרה לדעתי לצבא זה כמעט מושלם, רק במקרים נדירים זה לא מתאים. (לדוגמא בא בצהריים והולך בערב)

בשביל מה הדבר הזה יעיל?
לא לאכול כל היום ואז לדפוק 2 ארוחות מפוצצות?

לחיטוב זה מושלם, למאסה זה תלוי בבנאדם.
אני כרגע ביום הראשון וזה ממש היה לי קשה לסיים את החצי הראשון של התפריט, נשאר לי "רק" לפרק שייק שיכול להיות סה"כ קלורי בחיטוב 😆

בכל מקרה לדעתי לצבא זה כמעט מושלם, רק במקרים נדירים זה לא מתאים. (לדוגמא בא בצהריים והולך בערב)

למה בצבא זה מושלם?

Back
למעלה תחתית