עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טוב לכמה חברה שלא בדיוק הבינו אלוקים נתן לנו יום אחד בשנה את יום כיפור יום שבו אפשר לבקש סליחה ומחילה על כל הרע שאנחנו עושים במשך השנה על כל הכפיות טובה שלנו כלפיו שהוא עושה לנו הרבה טוב ואנחנו מחזירים לו רע ביום הזה מבקשים סליחה +חרטה+צום שזה עינוי כביכול לגוף ואלוקים סולח לנו בלי לשאול למה עשית עבירה פשוט סולח .
וזה לא נכון להגיד שאני יודע שאני ימשיך לעבור עבירות אז למה אני יבקש סליחה כי ברגע שאדם מתחרט על מה שעשה בלב שלם נימחל לו למרות שהוא יודע שיחזור לחטוא כי אדם לא חוטא בכוונה הוא פשוט לא עומד בניסיון ונכשל .
לכן חברים כדאי להתייחס ברצינות ליום כיפור גם יום של חשבון נפש כל אדם לעצמו מה צריך לשנות בחייו איך להיות יותר טוב. פעם אחת בשנה לא כדאי לזלזל ביום הזה כולה 25 שעות בלי אוכל לא יזיקו לאף אחד מהפורם:79nb:......תואכלו טוב לפני ושיהיה צום קל .
האלוהים שלך נשמע ממש פרייאר. אני מעדיף את מפלצת הספגטי המעופפת, היא לפחות קיימת.
קרמבו אתה מאמין באלוהים ?
חחחח ידעת שאני עומד להגיד משהו על זה בחתימה שלך 😛איך אפשר שלא?! הוא לימד אותי לעשות PC!!
טוב לכמה חברה שלא בדיוק הבינו אלוקים נתן לנו יום אחד בשנה את יום כיפור יום שבו אפשר לבקש סליחה ומחילה על כל הרע שאנחנו עושים במשך השנה על כל הכפיות טובה שלנו כלפיו שהוא עושה לנו הרבה טוב ואנחנו מחזירים לו רע ביום הזה מבקשים סליחה +חרטה+צום שזה עינוי כביכול לגוף ואלוקים סולח לנו בלי לשאול למה עשית עבירה פשוט סולח .
וזה לא נכון להגיד שאני יודע שאני ימשיך לעבור עבירות אז למה אני יבקש סליחה כי ברגע שאדם מתחרט על מה שעשה בלב שלם נימחל לו למרות שהוא יודע שיחזור לחטוא כי אדם לא חוטא בכוונה הוא פשוט לא עומד בניסיון ונכשל .
לכן חברים כדאי להתייחס ברצינות ליום כיפור גם יום של חשבון נפש כל אדם לעצמו מה צריך לשנות בחייו איך להיות יותר טוב. פעם אחת בשנה לא כדאי לזלזל ביום הזה כולה 25 שעות בלי אוכל לא יזיקו לאף אחד מהפורם......תואכלו טוב לפני ושיהיה צום קל .![]()
האמת שלא אכפת לי מהדת כל עוד לא כופים אותה עליי. ומה לעשות, במדינה הזאת במצב הנוכחי - כן כופים. יש לנו אשכרה שר בממשלה שהוא פשוט דביל, כן לא טעיתם - שמו אלי ישי, הוא אחד מאותם אנשים שיעשו הכל למען הדת וילכו שולל אחרי אמונה עיוורת ומשהו שהם בחיים לא ראו.לא אכפת לי מהדת, מי שרוצה שיאמין רק להפסיק להטיף לאחרים כמו "אם אתה לא צם בכיפור, אתה לא יהודי"
מה זה יהדות בכלל מה זה? זה תג מחיר ששמים לבן אדם כשהוא נולד, זה בולשיט טהור כמו כל ה social crap או יותר נכון religion crap חאלס לבלבל את המוח אתם רוצים תאנסו תרנגולות, תצומו כל השנה גדליה, כיפור, מה שבא לכם, לכו לכותל תשימו 50 פתקים שתיזכו בלוטו רק תפסיקו לבלבל את המוח לאנשים.
הדמות שאנשים יצרו כ"אלוהים" זה נוצר בשביל שלאנשים חלשים יהיה במה להאחז בחיים שלהם, אמונה דבר כזה מטומטם שנועד לתת לאנשים ערכים כי הם לא קיבלו אותם בבית מההורים, למרות שהרבה אלו שמאמינים עדיין לא בעלי ערכים וביזיון לאנושות.
כל החרא הזה של הדת יכול לפעמים להוציא אותי מדעתי, במיוחד כשמטיפים ומזיינים את המוח.
אנשים שלא היו בחיים בשיעור אנטרופולוגיה ולא למדו בחיים אבולוציה יכולים להחליט אם יש אלוהים או לא, אנשים שלא מכירים מי זה דארווין (הסבא והנכד, האבא לא היה שווה בדיוק) או כל השרשרת שמשם זה התחיל מתומס מאטיו ו AR וכל שאר האנשים שהיה להם קצת מוח והתחילו לחקור אבולוציה, תאים, DNA ודברים שלומדי התורה כנראה גם לא רוצים להסתכל ולא רוצים ללמוד ואז הם מתחילים לבלבל את המוח שהכל רשום בתורה, גם העתיד, חבל שאתם מוצאים את העתיד רק אחרי שהוא קרה.
לא הבנתי למה כולם אומרים צום קל אם המטרה זה להתענות.... 😣
כל מורה בבית ספר סיים את השעור היום עם "צום קל"