הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אזזז... צמים?

• פותח/ת השרשור RONBBB
  • פורסם בתאריך
יפה יפה פורום של כופרים חע חע

טוב לכמה חברה שלא בדיוק הבינו אלוקים נתן לנו יום אחד בשנה את יום כיפור יום שבו אפשר לבקש סליחה ומחילה על כל הרע שאנחנו עושים במשך השנה על כל הכפיות טובה שלנו כלפיו שהוא עושה לנו הרבה טוב ואנחנו מחזירים לו רע ביום הזה מבקשים סליחה +חרטה+צום שזה עינוי כביכול לגוף ואלוקים סולח לנו בלי לשאול למה עשית עבירה פשוט סולח .
וזה לא נכון להגיד שאני יודע שאני ימשיך לעבור עבירות אז למה אני יבקש סליחה כי ברגע שאדם מתחרט על מה שעשה בלב שלם נימחל לו למרות שהוא יודע שיחזור לחטוא כי אדם לא חוטא בכוונה הוא פשוט לא עומד בניסיון ונכשל .
לכן חברים כדאי להתייחס ברצינות ליום כיפור גם יום של חשבון נפש כל אדם לעצמו מה צריך לשנות בחייו איך להיות יותר טוב. פעם אחת בשנה לא כדאי לזלזל ביום הזה כולה 25 שעות בלי אוכל לא יזיקו לאף אחד מהפורם:79nb:......תואכלו טוב לפני ושיהיה צום קל .

טוב לכמה חברה שלא בדיוק הבינו אלוקים נתן לנו יום אחד בשנה את יום כיפור יום שבו אפשר לבקש סליחה ומחילה על כל הרע שאנחנו עושים במשך השנה על כל הכפיות טובה שלנו כלפיו שהוא עושה לנו הרבה טוב ואנחנו מחזירים לו רע ביום הזה מבקשים סליחה +חרטה+צום שזה עינוי כביכול לגוף ואלוקים סולח לנו בלי לשאול למה עשית עבירה פשוט סולח .
וזה לא נכון להגיד שאני יודע שאני ימשיך לעבור עבירות אז למה אני יבקש סליחה כי ברגע שאדם מתחרט על מה שעשה בלב שלם נימחל לו למרות שהוא יודע שיחזור לחטוא כי אדם לא חוטא בכוונה הוא פשוט לא עומד בניסיון ונכשל .
לכן חברים כדאי להתייחס ברצינות ליום כיפור גם יום של חשבון נפש כל אדם לעצמו מה צריך לשנות בחייו איך להיות יותר טוב. פעם אחת בשנה לא כדאי לזלזל ביום הזה כולה 25 שעות בלי אוכל לא יזיקו לאף אחד מהפורם:79nb:......תואכלו טוב לפני ושיהיה צום קל .

האלוהים שלך נשמע ממש פרייאר. אני מעדיף את מפלצת הספגטי המעופפת, היא לפחות קיימת.

האלוהים שלך נשמע ממש פרייאר. אני מעדיף את מפלצת הספגטי המעופפת, היא לפחות קיימת.

עזוב, פגשתי את מפלצת הספגטי המעופפת אתמול, הוא אמר לי שהכל יהיה בסדר, רק שפעם בשנה וחצי אני צריך לדקור לעצמי מחטים חמות בגבות ולעשות חוקן של קפה נחלה ירוק והוא סולח.

אי אפשר לברוח מזה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לכן חברים כדאי להתייחס ברצינות ליום כיפור גם יום של חשבון נפש כל אדם לעצמו מה צריך לשנות בחייו איך להיות יותר טוב. פעם אחת בשנה לא כדאי לזלזל ביום הזה כולה 25 שעות בלי אוכל לא יזיקו לאף אחד מהפורם
79nb.gif
......תואכלו טוב לפני ושיהיה צום קל .

50 + שבתות לא שמרת, ויום כיפור אתה צם, למה שאלוהים יסלח לך על 50 חטאים שאתה עושה בכוונה? אתה חושב שהוא אהבל? אז אם הוא אהבל למה אתה מאמין באהבלים?

אני לא אשכח שלפני כמה שנים היה איזה אתיופי ערס עם כיפה שהלך ודקר איזה ילד ביום כיפור. יום כיפור זה כ"כ פתאטי, כנ"ל לגבי הדת.

לא אכפת לי מהדת, מי שרוצה שיאמין רק להפסיק להטיף לאחרים כמו "אם אתה לא צם בכיפור, אתה לא יהודי"
מה זה יהדות בכלל מה זה? זה תג מחיר ששמים לבן אדם כשהוא נולד, זה בולשיט טהור כמו כל ה social crap או יותר נכון religion crap חאלס לבלבל את המוח אתם רוצים תאנסו תרנגולות, תצומו כל השנה גדליה, כיפור, מה שבא לכם, לכו לכותל תשימו 50 פתקים שתיזכו בלוטו רק תפסיקו לבלבל את המוח לאנשים.
הדמות שאנשים יצרו כ"אלוהים" זה נוצר בשביל שלאנשים חלשים יהיה במה להאחז בחיים שלהם, אמונה דבר כזה מטומטם שנועד לתת לאנשים ערכים כי הם לא קיבלו אותם בבית מההורים, למרות שהרבה אלו שמאמינים עדיין לא בעלי ערכים וביזיון לאנושות.
כל החרא הזה של הדת יכול לפעמים להוציא אותי מדעתי, במיוחד כשמטיפים ומזיינים את המוח.
אנשים שלא היו בחיים בשיעור אנטרופולוגיה ולא למדו בחיים אבולוציה יכולים להחליט אם יש אלוהים או לא, אנשים שלא מכירים מי זה דארווין (הסבא והנכד, האבא לא היה שווה בדיוק) או כל השרשרת שמשם זה התחיל מתומס מאטיו ו AR וכל שאר האנשים שהיה להם קצת מוח והתחילו לחקור אבולוציה, תאים, DNA ודברים שלומדי התורה כנראה גם לא רוצים להסתכל ולא רוצים ללמוד ואז הם מתחילים לבלבל את המוח שהכל רשום בתורה, גם העתיד, חבל שאתם מוצאים את העתיד רק אחרי שהוא קרה.

אני לא צם, בלי קשר לאימונים וזה..
ובגלל יום כיפור החדר כושר שלי סגור שישי שבת

אז אומנם אני לא צם,אבל אכן הנפש שלי מתענה בכיפור..

לא אכפת לי מהדת, מי שרוצה שיאמין רק להפסיק להטיף לאחרים כמו "אם אתה לא צם בכיפור, אתה לא יהודי"
מה זה יהדות בכלל מה זה? זה תג מחיר ששמים לבן אדם כשהוא נולד, זה בולשיט טהור כמו כל ה social crap או יותר נכון religion crap חאלס לבלבל את המוח אתם רוצים תאנסו תרנגולות, תצומו כל השנה גדליה, כיפור, מה שבא לכם, לכו לכותל תשימו 50 פתקים שתיזכו בלוטו רק תפסיקו לבלבל את המוח לאנשים.
הדמות שאנשים יצרו כ"אלוהים" זה נוצר בשביל שלאנשים חלשים יהיה במה להאחז בחיים שלהם, אמונה דבר כזה מטומטם שנועד לתת לאנשים ערכים כי הם לא קיבלו אותם בבית מההורים, למרות שהרבה אלו שמאמינים עדיין לא בעלי ערכים וביזיון לאנושות.
כל החרא הזה של הדת יכול לפעמים להוציא אותי מדעתי, במיוחד כשמטיפים ומזיינים את המוח.
אנשים שלא היו בחיים בשיעור אנטרופולוגיה ולא למדו בחיים אבולוציה יכולים להחליט אם יש אלוהים או לא, אנשים שלא מכירים מי זה דארווין (הסבא והנכד, האבא לא היה שווה בדיוק) או כל השרשרת שמשם זה התחיל מתומס מאטיו ו AR וכל שאר האנשים שהיה להם קצת מוח והתחילו לחקור אבולוציה, תאים, DNA ודברים שלומדי התורה כנראה גם לא רוצים להסתכל ולא רוצים ללמוד ואז הם מתחילים לבלבל את המוח שהכל רשום בתורה, גם העתיד, חבל שאתם מוצאים את העתיד רק אחרי שהוא קרה.
האמת שלא אכפת לי מהדת כל עוד לא כופים אותה עליי. ומה לעשות, במדינה הזאת במצב הנוכחי - כן כופים. יש לנו אשכרה שר בממשלה שהוא פשוט דביל, כן לא טעיתם - שמו אלי ישי, הוא אחד מאותם אנשים שיעשו הכל למען הדת וילכו שולל אחרי אמונה עיוורת ומשהו שהם בחיים לא ראו.

נכנסים לי לצלחת(כן אני אוכל חזיר, זה בשר והוא טעים לי, מי אתם שתגידו לי מה לאכול ומה לא?), אין תחבורה ציבורית בשבת, אני ושאר אזרחיי המדינה השפויים צריכים לשלם על חרדים פרזיטים שמשריצים ילדים ולא עובדים, לא משרתים בצבא ומתרצים הכל למען התורה.

במקום שיכניסו מקצועות שבאמת חשובים לעתיד ולהשכלה לבתי ספר במיוחד הדתיים, כל היום מזיינים להם את השכל וחופרים להם על איזה פסוק מהתנ"ך. וחבל, פשוט חבל. כמה כסף
המדינה הזאת מוציאה כל שנה על כל העניין הדתי, במקום שיוציאו את זה על דברים חיוניים.

אני צם אבל אוכל!
הורגים אותי ביום כיפור כל הערסים שמשחקים אותה דתיים כל השנה דוקרים מקללים מרביצים... אבל יום כיפור אסורררר

• פותח/ת השרשור
חחחחח יפה יפה לצמים אלה שלא צמים אין לי מה להגיד כל אחד באמותו יחיה.
שיהיה צום קל! וגמר חתימה טובה לכולם!

לא הבנתי למה כולם אומרים צום קל אם המטרה זה להתענות....
כל מורה בבית ספר סיים את השעור היום עם "צום קל"
152on.gif

נערך לאחרונה:
אני חושב שצום יכול להיות מועיל אם הוא נעשה בחוכמה ומתוך כוונה אמיתית.
אנשים מסתכלים על צום כעל שחור או לבן. כלומר, צמתי, אז אלוהים אוהב אותי.
כאילו בחייכים, אין יותר זלזול באלוהים מאשר לחשוב שהוא מספיק אידיוט כדי להסתכל על זה בצורה כזאת.
כשאנחנו רוצים הוא כל יכול, כשבא לנו הוא אידיוט.

אותו הדבר מנהג הכפרות. מאיפה הזה הגיע בכלל? זה מנהג ממש פרימיטיבי. הגיע הזמן שאנשים יקחו אחריות על העולם ועל המציאות שלהם ויפסיקו להאחז בשקרים ולחשוב שהתרנגול יעלים להם את החטאים.
יש הרבה דברים לא ברורים:
המשםט לא תבשל גדי בחלב אימו למשל. למה לא מסתכלים על זה כעל מצווה מוסרית? איך הגיעו שזה מתייחס לבשר וחלב? נראה לי יותר הגיוני שמדובר פה על עניין מוסרי. כלומר, יש משהו לא מוסרי בלבשל גדי בחלב אימו, - או להרוג גדי שעדיין יונק מחלב אימו, כמו שיש משהו לא מוסרי בלהרוג תינוק. כאילו באמת נראה לאנשים שאלוהים קבע "ממממ לא מתאים לי שיאכלו בשר וחלב. למה? ככה". זה פשוט מתסכל. כל הדתות, בעיקר הנצרות נורא השתנו במהלך השנים, הם הפכו לבורות וחשוכות, כל טיפה של רוחניות נעלמה והן איבדו לגמרי את המקור שלהן. טוב זה לא מפליא, לא צריך לראות אילו אנשים מנהלים את הצד הדתי במדינה שלנו, הם לא שיא ההתפתחות האישית של האדם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית