הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ss log- restart

שימי

משתמש קבוע
1,912
1
נק' מוניטין:
4,296
1,912
1
בגלל בעיה בריאותית לא יצא לי להתאמן אז אני מתחיל SS מחדש לחודש חודשיים הקרובים כדי לחזור למשקלים הקודמים שלי ואז אני יתחיל חיטוב(לחץ של רופאים והורים...)

בהצלחה, אני אתחיל מחדש ואפתח לוג חדש בימים הקרובים גם. מקווה ומאחל לך ולי שנמשיך בלי הפסקות הפעם.

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג כמה אני שוקל אבל ירדתי טיפה בנוזלים

סקואט RM5-130 היום 80 בקושי...
בנץ RM5-80 גם היום 80
דדליפט שיא- 130 ל 4 היום 100

צריך לרענן טכניקה בסקואט ולעבוד קשה על גמישות ,בבנץ כמעט ולא ירדתי

• פותח/ת השרשור
נראה לי אני יתחיל חיטוב עם ה 5*5 הלינארית עכשיו ,אני יכנס לניטרלי עד סוף וכות ומשם ותחיל חיטוב

בהצלחה צ'ימי
מה בדיוק היה לך שמנע ממך להתאמן?

• פותח/ת השרשור
בהצלחה צ'ימי
מה בדיוק היה לך שמנע ממך להתאמן?

עשיתי בדיקה במאוחדת ויצא לי תפקודי כליות גבוהים אז הרופאה אמרה לי להפסיק להתאמן עד שאני יבדוק את זה אמרתי סבבה עשיתי בדיקות והכל נורמלי היא אמרה לא יכול להיות ושלחה אותי לנתניה לרופאה ממוחת בכליות. לפני שבועיים הייתי אצלה מה היא אמרה לי? בבדיקות של מאוחדת יוצא קריאטנין גבוה! היא אמרה לי לעשות טור לבית חולים ולבדוק שם אמרתי בסדר אז הלכתי חזרה לרופאה שלי היא אמרה אני לא נותנת לך את הבדיקבה עד שאתה עושה עוד 3 בדיקות! עכשיו אני מחכה שיתפנה מקום לבדיקות אבל אמרתי לה זין אני חוזר להתאמן

ואחרי החפירה
אימון 5*5 לינארי
סקואט 95
בנץ 75(אדם כבר התחיל לבכות אז ויתרתי על ה 80)
T BAR 50
פריצ'ר 12.5 כל צד

איזה סיפור...
מקווה שאין לך כלום

בהצלחה ✌️

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית