הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אליפות העולם בטורקיה היום

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
למישהו יש לוח שידורים לתחרות הקרובה?
יש שידור באינטרנט?

KASHIRINA Tatiana

היא בת 19, אבל כבר הספיקה להיות מושעית לאיזה שנה שנתיים בגלל חומרים. ראיתי פעם סרטונים שלה ביוטיוב מאימונים והיא ממש ממש תותחית.

כן חשבתי שזאת תהיה היא 😃
תודה

אם לדעתך ספורט זה משהו שמתחרים בו ויש ליגות ואליפויות וכו'...אז כן, זה ספורט שלמשל
בארצות הברית אתה יכול להתפרנס ממנו יותר טוב מאשר BB וגם PL
לא ממש מסכים עם זה.
הפרס הוא $1M בתחרות באולינג הכי יוקרתית לעומת $155K באולימפייה.
אבל, מה לגבי כל החוזים שהמתחרים מתקבלים לאחר האולימפייה? מדוברים במיליוני דולרים בשנה.
על מה תחתום בחברות באולינג? על ציוד? אחלה אבל זה לא מגלגל כל כך הרבה כסף כמו תוספי תזונה שמגלגלים מילארדי דולרים בשנה.
אז אם נסתכל על התמונה הגדולה BB הם הכי מרוויחים בתחום בארה"ב (מההשוואות שנעשו כאן)

באסה לקלוקוב היה לוא ת ה 227 ... חבל ..
סמורצ'קוב גם כן חזק בטירוף

היה יפה.. אני זז לאימון

זה משודר ברגעים אלה בשידור חוזר.
אתה כנראה מתבלבל בין ה-75 ק"ג ל-75+ ק"ג, אני התכוונתי ל-75 ק"ג עם הקזחית שלקחה את הזהב ושברה את שיאי העולם שהיא עצמה קבעה בבייג'ינג, ונטליה זבולטנייה עם הפאוור ג'רק המטורף שלה.

לא ממש מסכים עם זה.
הפרס הוא $1M בתחרות באולינג הכי יוקרתית לעומת $155K באולימפייה.
אבל, מה לגבי כל החוזים שהמתחרים מתקבלים לאחר האולימפייה? מדוברים במיליוני דולרים בשנה.
על מה תחתום בחברות באולינג? על ציוד? אחלה אבל זה לא מגלגל כל כך הרבה כסף כמו תוספי תזונה שמגלגלים מילארדי דולרים בשנה.
אז אם נסתכל על התמונה הגדולה BB הם הכי מרוויחים בתחום בארה"ב (מההשוואות שנעשו כאן)

אני חושב שקאטלר קיבל 200K$...
יכול להיות שאתה צודק, אבל אני מניח שהחבר'ה שלא ממש בטופ 10 לא רואים הרבה מידי כסף.
מה עוד שב PBA יש עד כמה שאני יודע יותר טורנירים ותחרויות נושאות פרסים לאור השנה

• פותח/ת השרשור
אתה כנראה מתבלבל בין ה-75 ק"ג ל-75+ ק"ג, אני התכוונתי ל-75 ק"ג עם הקזחית שלקחה את הזהב ושברה את שיאי העולם שהיא עצמה קבעה בבייג'ינג, ונטליה זבולטנייה עם הפאוור ג'רק המטורף שלה.
כן, התבלבלתי, סליחה. למרות שזו גם הייתה אחלה תחרות.

למה לא מתחיל ה 105+ ועדיין יש סנוקר?.. צריך לראות במחשב?.. -.-

---------- התגובה התווספה ב 18:12 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 18:03 ----------

התחיל..

צ'יגישב מלך והוא ייקח

• פותח/ת השרשור
לא הבנתי מה קורה? זה לא לייב? התחילו מהתחלה כי פספסנו בגלל הסנוקר?

לא התחילו מההתחלה בגלל הסנוקר .. =\ ...
יצא שראינו רק סנאצ' איחד של סטיינר.. אבל הוא גם ככה לא היכ חזק בזה.. ה C&J שלו חזק בטירוף

• פותח/ת השרשור
צ'יגישב מניף כאילו זה נפנף למנגל.
והאיראנים מפתיעים כל פעם מחדש!

נערך לאחרונה:
צ'יגישב מלך איזו מהירות אבל פאק האיראני הזה שעלה אחריו גם כן מהיר ..
לצ'יגישב יש תחרות....

• פותח/ת השרשור
יא אללה איזה התאוששות. פשוט מדהים. הגיע לו לזכות. האיראני שוקל 30 קילו יותר! שמן!

תכלס צ'יגישב מלך כמה כוח איך הוא התאושש בסנאצ' הזה

ה C&J גם צריך להיות מעניין לפי מה שאני זוכר צ'יגישב עובד עם פאוור ג'רק.. חזק מאוד

T-T ...

איזה באסה....
מסכן ..

אפילו ה 240 שהוא החליט לפתוח איתו היה מביא לו טוטאל של 450 והוא היה מנצח.. איזה באסה

---------- התגובה התווספה ב 19:35 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 19:32 ----------

לפחות סטיינר לקח את ה C&J ולא האיראני הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית