הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליף או שיטת התקדמות אחרת ב-SS

MeFailEnglish

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
אני כרגע מתרגל טכניקה ל-SS, ואני רוצה להתחיל אחרי סוכות. SS נשמעה לי כמו תוכנית מצוינת, והכל היה טוב ויפה עד שקראתי כמה שומן משיגים בתוכנית הזאת בגלל שצריך לאכול הרבה בשביל להתקדם כל אימון.

לא אכפת לי אם אני ישיג קצת % שומן ולא יהיו לי ריבעוים, אבל אני לא רוצה שתיהיה לי כרס בסוף התוכנית לא אכפת לי אם אפשר לעשות חיטוב.זה לא בריא, וגם אבא שלי אמר שאם משיגים כמויות גדולות של שומן בגיל ההתבגרות יהיה קשה יותר לשמור על שומן נמוך כשאתה תיהיה מבוגר.

השאלה שלי האם יש תחליף או שיטת התקדמות אחרת ב-SS, שתגרום לי להתקדם קצת יותר לאט אבל לא לצבור כמויות אדירות של שומן?
בסוף לכל אחד יש פוטנציאל גנטי מסוים שמאפשר לו ליצבור כמות מסוימת של מסת שרירים, ואני מוכן להתקדם טיפה יותר לאט בשביל שצבירת % שומן לא תיהיה כל כך גדולה, ולהגיע לפוטנציאל הגנטי שלי טיפה יותר מאוחר.

טוב סליחה זה היה גועלי מצידי
מה שאבא שלך אמר לא קשור ולא עולים כל כך הרבה שומן כמו שאתה חושב (אם בכלל לעומת תוכניות אחרות)
אנשים פשוט מגזימים ולא מבינים את זה

נערך לאחרונה:
אין שום משוואה של SS = עלייה מסיבית בשומן וכרס. אתה לא חייב לפתח בולמוס אכילה כמו כמה מהחבר'ה כאן, גם תזונה מאוזנת תהיה בסדר גמור.

• פותח/ת השרשור
טוב סליחה זה היה גועלי מצידי
מה שאבא שלך אמר לא קשור ולא עולים כל כך הרבה שומן כמו שאתה חושב (אם בכלל לעומת תוכניות אחרות)
אנשים פשוט מגזימים ולא מבינים את זה

אבל קראתי שריפטו בעצמו אמר שכל אחד צפוי לעליה של לפחות 8% שומן אם אתה עושה הכל נכון. אני בערך 8-10% אחוז שומן וזה בטוח ייגרום לי לכרס.

נערך לאחרונה:
אבל קראתי שריפטו בעצמו אמר שכל אחד צפוי לעליה של לפחות 8% שומן אם אתה עושה הכל נכון. אני בערך 8-10% אחוז שומן ואז בטוח ייגרום לי לכרס.

הוא כתב שיש לצפות לעליה בשומן של משהו כמו 6-8% בשלושה חודשים, אבל העלייה הזאת מלוות בעלייה במסת שריר. הוא גם כותב שאחרי תקופה מסוימת צריך להתחיל לקצץ באוכל, מה שכמה אנשים כאן לא עשו (ואח"כ הם רצים לומר לכולם שהם לא עושים את התוכנית). מה שבטוח הוא שתאבד את הקוביות ויש מצב שגם תגדל.

שמע קצת כרס לא הרגה אף אחד, לא מדובר פה בעלייה של 20% שומן.
עושים אחרי זה חיטוב של חודשיים ומורידים את כל השומן.באף תוכנית אחרת אתה לא תצבור כל כך הרבה מסה בזמן כזה קצר.

בתוכנית שלא תעלה כמעט באחוזי שומן, ואולי תוריד,תוך עלייה איטית במסת שריר, יקח לך פי כמה וכמה להגיע לאותם משקלים.

• פותח/ת השרשור
הוא כתב שיש לצפות לעליה בשומן של משהו כמו 6-8% בשלושה חודשים, אבל העלייה הזאת מלוות בעלייה במסת שריר. הוא גם כותב שאחרי תקופה מסוימת צריך להתחיל לקצץ באוכל, מה שכמה אנשים כאן לא עשו (ואח"כ הם רצים לומר לכולם שהם לא עושים את התוכנית). מה שבטוח הוא שתאבד את הקוביות ויש מצב שגם תגדל.

לא אכפת לי על קוביות, אני פשוט לא רוצה להראות כמו שמן מוגבל (סליחה על המונח) בסוף התהליך של SS אפילו אם זה רק לחודש או X זמן שלוקח לעשות חיטוב.
אגב % שומן זה אומר כמה שמן אתה תראה לא? אז אפילו שאני ייצבור מסת שרירים אם אחוז השומן שלי ייעלה ל-18% אני בכל זאת ייראה שמן או שאני ייגדל כרס, לא?

---------- התגובה התווספה ב 20:49 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:47 ----------

שמע קצת כרס לא הרגה אף אחד, לא מדובר פה בעלייה של 20% שומן.
עושים אחרי זה חיטוב של חודשיים ומורידים את כל השומן.באף תוכנית אחרת אתה לא תצבור כל כך הרבה מסה בזמן כזה קצר.

בתוכנית שלא תעלה כמעט באחוזי שומן, ואולי תוריד,תוך עלייה איטית במסת שריר, יקח לך פי כמה וכמה להגיע לאותם משקלים.

בסדר אבל אין לפחות תוכנית שגם תאלה כמות נכבדת של מסה אבל רק ש-% השומן יהיה טיפה יותר נמוך?
אני יודע שכמעט אי אפשר להימנע מהשמנה בתהליך מסה אם רוצים תוצאות מהירות יחסית, אבל אני לא מוכן שתיהיה לי כרס, לא אכפת לי אם זה לחודשיים או אפילו לחודש.

לא אכפת לי על קוביות, אני פשוט לא רוצה להראות כמו שמן מוגבל (סליחה על המונח) בסוף התהליך של SS אפילו אם זה רק לחודש או X זמן שלוקח לעשות חיטוב.
אגב % שומן זה אומר כמה שמן אתה תראה לא? אז אפילו שאני ייצבור מסת שרירים אם אחוז השומן שלי ייעלה ל-18% אני בכל זאת ייראה שמן או שאני ייגדל כרס, לא?

זה די תלוי בגנטיקה ובפיזור השומן אצלך. יש לי חבר על בערך 18% שומן עם קוביות (כל השומן מתרכז לו בתחת ובחזה), יש אנשים על 16% שנראים שמנים כי אין להם הרבה מסת שריר, הכל אינדיבידואלי. אם אתה חרד מאוד למראה שלך, אל תעשה SS.

אתה לא תראה שמן אתה תראה מגודל. יש הבדל.
תראה בכל תוכנית ראוייה לשמה בשביל להרים יותר צריך לאכול יותר, רוב האנשים עולים קצת באחוזי שומן, יש כאלה שמורידים (תקרא במאמרים יש דוגמא לזה). אתה רוצה את החלום של כל מתאמן, להרים הרבה יותר בלי לעלות אחוזי שומן.
קח תוכנית AB למינהן אחרי שנה תרים 10 קילו יותר, אם זה מספק אותך אז בבקשה.

אגב סתם שאלה, אתה במקרה עובד בעבודה שקשורה באחוזי שומן? אם לא אז למה בפחד הזה מלעלות במשקל?

• פותח/ת השרשור
זה די תלוי בגנטיקה ובפיזור השומן אצלך. יש לי חבר על בערך 18% שומן עם קוביות (כל השומן מתרכז לו בתחת ובחזה), יש אנשים על 16% שנראים שמנים כי אין להם הרבה מסת שריר, הכל אינדיבידואלי. אם אתה חרד מאוד למראה שלך, אל תעשה SS.

זה לא עניין של מראה אפילו, לא אכפת לי אם אני ישמין קצת רק שלא תיהיה כרס.

אגב יש לי שאלה, זה באמת משנה כמה שרירים יש לך? הרי בן אדם עם 18% שומן ששוקל 70 קיולו ובן אדם אם 18% שומן ששוקל 110 ק''ג (נגיד אותו גובה) לא ייראו שמנים באותה מידה, רק שהשני ייראה יותר גדול? כמובן בהנחה ששניהם מוסיפים שומן באותם מקומות בגוף.

---------- התגובה התווספה ב 21:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:57 ----------

אני שוקל לעשות SS, אבל להתקדם טיפה יותר לאט בשביל שאני רק ייעלה 4% שומן הוא משהו בסביבות זה. זה רעיון טוב לדעתכם?

נערך לאחרונה:
אתה מבין ששומן (והעלה שלו) זה נטו פונקציה של מה וכמה אתה מכניס לפה במטבח ולא איזה תרגילים אתה עושה במכון!
SS זו תוכנית מעולה לגרום לסטרס מקסימלי בגוף שלך. אתה לא רוצה להשמין יותר מדי וזה מובן ריפ אף פעם לא אמר שאתה צריך להיות שמן הוא אמר שנערים רזים יעלו לאחוז שומן בריא של אזור ה 14% כי זה מה שצריך להיות בצורה טבעית כדי שתתחזק.
תתחיל את התוכנית, תאכל טוב (לא 6K ביום! תתחיל מאיפה שאתה עכשיו ותוסיף טיפה אולי 500 קלוריות ליום),
ותראה מה קורה. צובר מהר מדי שומן? תוריד טיפה באוכל - תאכל הרבה חלבון ושומן ותרגיע בפחמימות, לא מתקדם בכלל נתקע במשקלים ולא מעלה גרם אחד? תוסיף. אתה צריך לראות איך הגוף שלך מגיב. תתחיל במתינות אולי אפילו בנייטרלי גם ככה בשבועיים הראשונים המשקלים שאתה עושה מגוחכים כי אתה לומד טכניקה ואולי אפילו אחרי, אז אין לך מה לבלוס.

ותפסיק לפחד אף אחד לא מתעורר עם כרס בבום זה קורה לאט מאד ובהדרגה אפילו על 5 אלף קל' ליום כל עוד אתה מודע לעצמך ועוקב אחרי מה קורה לך אתה תיהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית